29 juni 2014


Uitzending VI Oranje (zo 29-06-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zondag 29 juni 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Wim Kieft, Frans Bauer, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


51 opmerkingen:

Anoniem zei

merci zoals zoveel andere keren!

Anoniem zei

let op jongens het wordt 1-0 voor Costa rica en finale wordt Colombia - argentinie

Anoniem zei

ligt het aan mij of doet die het niet

Anoniem zei

2.5Gig, MOET NIET GEKKER WORDEN!

Petey zei

2,5 GiB, prima! De beeldkwaliteit is stukken vooruit gegaan!

Anoniem zei

Inderdaad prima beeldkwaliteit van de melding dat de link niet werkt!

Anoniem zei

De link werkt wel, kneus.

Anoniem zei

Genee elke keer er weer tussendoor. Grappig doen vooral en vragen of Frans Bauer er nog is. Heel grappig hoor Genee.... Verder nutteloze filmpjes over supporters die niets toevoegen. Niveau van het programma wordt vooral door Genee en sponsor en nutteloze items omlaag gewerkt.

Anoniem zei

Gefeliciteerd: domste opmerking van vandaag. De link doet het niet, maar zonder toegang tot mijn computer kan je zien dat de link bij mij wel werkt. Inderdaad een kneus die kneus!

Anoniem zei

Wederom file is beschadigd !!! :-(
Wordt ik een beetje moe van !!

Anoniem zei

Zeg dan dat de link bij JOU niet werkt, knuppel.
Bij mij werkt ie wel.
Dan is het dus geen algemeen probleem met de link, maar eerder iets bij jou in fucking Zambia of waar je zit.

Anoniem zei

Wanneer houdt deze onzin nu eens op, Elke keer het zelfde gezeur begint te vervelen. Het werkt allemaal wel, zie voorafgaande dagen..Misschien kan SNOR even een samenvatting geven hoe best om te gaan met gewijzigde file? Groeten

Anoniem zei

De oude beeldkwaliteit was inderdaad niet al te best, dus prima dat RTL nu 720p beschikbaar stelt, maar dan hoeft het nog geen 2 GB te zijn. Velen hier downloaden VI omdat ze in het buitenland zijn en daar, net als ik, vrij karig internet hebben.

Beter zou zijn als je in 360p én 720p een linkje plaatsen. Vroeger had RTL ook een lage resolutie beschikbaar. Is dat nu niet meer?

Anoniem zei

werkt bij mij ook al dagen niet... Laden...

Anoniem zei

Wat een hoop gezeik weer. Zo vermoeiend om naar te kijken.
Geef kieft, derksen en gijp een nekschot a.u.b stel mislukte huis tuin en keuken voetballers, alleen boskamp is nog interessant om naar te luisteren.

Anoniem zei

ja en die (ben zijn naam kwijt) reporter in brasil......dat zijn nota bene de hoogtepunten dit seizoen....wat een afgang voor derksen, genee, gijp elke dag weer

Anoniem zei

Johan Derksen is de enige echte moeder aller voetbaldeskundigen.

Anoniem zei

Er zijn ook mensen die hebben geen pc alleen mobiel en dan werkt die link niet!

Anoniem zei

die link werkt prima op mijn android tablet met mx player.

Anoniem zei

Genee is overdreven met zijn geschreeuw en meldt niets inhoudelijks. Die stomme plaatjes van het internet voegen ook niets toe. Gijp en Kieft houden niet van al die dingen dus worden extra kritisch. Gijp blijft doorzeuren en ook Kieft wordt steeds vervelender door dat geschreeuw van Genee. Derksen is ook negatief omdat hij elke dag verkeerd zit. Boskamp is gemiddeld maar kan zijn mening niet goed verwoorden.

Morgen komt de holmaat van Gijp weer, die niets toevoegende lul van een Dijkshoorn. Wat vonden jullie ervan?

Anoniem zei

Als we straks wereldkampioen zijn krijgen we een uitzending waarin gijp gaat uitleggen dat we er niks van kunnen. Derksen komt vertellen dat we met iedere coach dit resultaat gehaald zouden hebben. En genee springt als een spast door de studio met een snickers in z'n reet en vijf mora biterballen in z'n bek.

Dat vind ik ervan

Anoniem zei

Belachelijk groot bestand, duurt hier een halve dag om het binnen te halen!
Waarom niet hercoden met het gratis programma "Handbrake" naar 1800kbps bitrate, de kwaliteit is dan nog behoorlijk (in 720p) en het bestand minder dan de helft!! 2.5GB is voor een goede kwaliteit "bioskoop film" van 2 uur!

Anoniem zei

En ik ben het helemaal met Anoniem eens

Anoniem zei

Anoniem zit weer op de praatstoel zo te zien.

Anoniem zei

@30-06-14 00:19
Als jij het ff in handbrake zet dan hebben we overmorgen het bestand hier. Hahaha.

Anoniem zei

Waardeloos. Genee verneukt gewoon deze hele uitzending, niet voor het eerst. Ook pijnlijk om dat aangewakkerde klapvee door elke opmerking heen te horen joelen, omdat het moet van RTL.

Anoniem zei

werkt niet
toch nog bedankt voor het proberen

Anoniem zei

Werkt prima. Bedankt voor de link. "Anoniem 23:57' en "Anoniem 01:44" hebben overigens groot gelijk. Geweldige tafel vandaag (Gijp-Bossie-Kieft-Derksen) en dan begint Genee iedereen te onderbreken met zijn kreunen over wereldkampioen worden en zijn volledig nutteloze verwijzingen naar Fransie Fransie.

Anoniem zei

"Free video" in de AppStore voor onze mobile vrienden. Download het bestand op een ipad/iphone zodat je het offline kunt afspelen.

Snorrie, effe een handleiding plaatsen aub. Is iedereen tevree...

Anoniem zei

Fantastisch die Frans Bauer! Is toch lekker man.

Link werkt prima op mijn Atari. Heel sjiek allemaal.

Groeten uit Reykjavik!

Moeilijke Visbeest zei

Wetransfer link:
https://www.wetransfer.com/downloads/31ad2878a4a1c0c541fb01a29658c44920140630024033/d4c968501a8b00a65b8871a3d7fba90f20140630024033/5d1f46


Voor de mensen in de Congo en Zambia enzo.
Filesze:628 mb
Handbrake settings Android

Als iemand een de file kan hosten voor een stream prima. Tot die tijd alleen een download.

Anoniem zei

beeld kwaliteit is nog niet goed genoeg, bestand van 6 GB graag

Anoniem zei

alternatief: gemistdownloader. Moet je wel een halfuur wachten totdat het gedownload is

Anoniem zei

goede timing overigens
lekker experimenten met apple, windows etc, tijdens het WK
had je ook kunnen doen voordat het WK begon ;-)
Jammer voor de fans......

Anoniem zei

Moeilijke Visbeest, duizendmaal dank. :) Gr China.

Anoniem zei

Zelf nooit meer dan doorsnee gespeeld, die Gijp en co. Wat een stel verbitterde senioren zeg!!! Ze lullen over voetbal alsof ze het zelf hebben verzonnen. Ze hebben het over combinatievoetbal wat inmiddesl door geen enkel team meer wordt gespeeld, ranzige oudjes......

Anoniem zei

Ongelooflijk dat als je in het buitenland woont,je VI Oranje nog terug wilt zien.Dan ben je ook rijp voor de GGZ,ik kijk maar half en vind er al weinig aan...Zo zuur allemaal nooit eens positief en het is nooit goed,dan bij het winnen eventueel van de beker,zal het ook weer niet goed zijn,,,Zo'n zure mensen manman.

Anoniem zei

Yup, het niveau daalt elke dag weer een stukkie, en dan met name dankzij die griezel van een genee. Ik snap de rest overigens ook niet, het maakt mij niet uit hoe we winnen, zolang we maar winnen, en met dit elftal kun je nu eenmaal niet echt lekker tiqui taki spelen. Maar goed, ik vrees dat de kritiek van de kijkers de heren niet kan schelen, want minachting voor de kijker is verboden, tenzij ze het zelf doen, dan is het ineens normaal

Anoniem zei

Ik wil springen met mijn skippybal
Skippen totdat ik val
Lekker jumpen in de lucht
Als een vogel op z’n vlucht

Fantastisch toch! Geweldig man!

Anoniem zei

Kieft is vermoeiend. Boskamp moet gewoon echt een glas water naar Genee gooien. Derksen vind van Praag nu een boegbeeld voor het voetbal, en een paar maanden geleden was het nog niks, en was het een baantjes zieke man die bij Blatter in zijn kont kruipt. Wat een simpele brief van van Praag allemaal niet kan veranderen.

Anoniem zei

Hey Snor en andere, weten jullie nog dat Derksen een gesprek had met die Troost? Zei die niet dat Wesley zou scoren? Wat zei die ook al weer?

Anoniem zei

Als je klikt op de 'hier' van Bekijk of download hier (RTL XL), dan werkt het elke keer voor mij. Maar de directe .mp4-link niet, geeft inderdaad een foutmelding.
Verder blijf ik het een beetje raar vinden van alle negatieve reacties over het programma die elke dag terugkeren. Het lijkt wel alsof veel mensen speciaal hier opkomen om alleen maar te zeggen hoe slecht het is.
Inderdaad is Genee irritant, maar ik ben het over het algemeen wel met de gasten aan tafel eens.
Ik denk nog steeds niet dat we goed genoeg zijn om Wereldkampioen te worden.

Anoniem zei

ga dood, zeiklui.. om te kotsen jullie

Anoniem zei

Kan het de volgende keer in 1080 full HD? of misschien ook al eens in 4k coderen, dat zou pas leuk zijn. Onder de 16 gig download ik namelijk niets. Zonde.

Onderkruipsel zei

Dijkshoorn?

Kunnen die vijf bitterballen hierboven niet bij Dijkshoorn in zijn mond worden gestopt. En zo mogelijk worden afgedicht chocolade uit de reet van Genee?

P.S. Geen merken noemen zoals Mora en Snickers.

Anoniem zei

Met bv Free download Manager is alles makkelijk, snel en volledig werkend binnen te halen zonder fouten.

Het is al tig tig keer verteld met welke mogelijkheden je het kan bekijken, of kan binnenhalen, en dan nog zeiken ze.

Dus mensen moeten niet zeiken, stel azijnpissers.

Of ze (de mensen hier) overal zitten waar ze zeggen dat ze zitten, yeah right!!!

Anoniem zei

Dankjewel vanuit die Verenigde Staten. Geen beter commentaar op het wk dan VI Oranje, verzacht de pijn toch wel een beetje aangezien ik het liever met al mijn vrienden in de kroeg meemaak.

Anoniem zei

Als liefhebber van het spelletje (geen polonaise en verkleedpartijen) kan ik niet blij worden van het Nederlands Elftal en ben ik ook geen liefhebber van hoe de coach van Gaal zich presenteert in de media. Maar het negatief om het negatief zijn zoals de mannen van VI Oranje zich steeds meer profileren heeft niets te maken met sportjournalistiek. Het is eerder een rol die is aangenomen waar men zich steeds krampachtiger in gaat gedragen en voorbij gaat aan het feit dat er ook zaken wel goed gaan. Zonde van een leuke programma waar men de kern uit het oog aan het verliezen is.

Anoniem zei

Zoooo negatief dat VI Oranje,en zo neerbuigend naar het publiek dat wel lol heeft en oranje draagt.Wat willen ze nu eigenlijk?Het is nooit maar dan ook nooit goed en ja in hun ogen Duitsland?Was erg goed he tegen Algerije en als Nederland ipv Duitsland had gespeeld dan hadden ze weer een lol die negatieve honden........

Anoniem zei

Wat een trieste bedoeling is dat vi oranje toch.
Een van de Gijp die nooit de echte topvoetballer is geworden.
Kieft die meer heeft gesnoven dan dat hij een bal heeft gezien, als je zelf zo hebt gevoetbald wat bezield zo'n iemand dan over anderen zo te beoordelen.
En ja Johan Derksen wat een triest figuur we maken daar geen woorden meer aan vuil.
En als ze die Nico uitnodigen dan heeft dat programma geen bestaans recht meer triest.

Anoniem zei

Dit is gewoon vies man,en weet je waarom.Omdat 'hun' de kenners er al een jaar naast zitten en nu oranje niet na 3 verlies partijen naar huis is.Maar gewoon top en sterk speelt,het 'hun' ego gevoel diep krenkt.Ze zitten er niet een beetje naast maar van hier naar de maan 'de kenners'.Een homofiel met angstaanvallen aan tafel en een junk die 20jr.Alles hebt versnoven,dan nog een staats mongool met snor,die helemaal uit z'n nek lult.Als het goed bekijkt zit er toch een partij randdebielen aan tafel waar je U tegen zegt......Wat zitten jullie ernaast zeg jonge jonge schaam je man....

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link