12 augustus 2013


Uitzending Voetbal International (ma 12-08-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 12 augustus 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Martijn Krabbendam, Thijs Slegers en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


69 opmerkingen:

Anoniem zei

Godverdomme, dat is lekker snel.

Anoniem zei

Respect voor de beheerders, ze verdienen het om geëerd te worden in de uitzending.

Anoniem zei

Heel snel, dank je sigaarsnor :)

Tarzan zei

Bedankt weer voor de link. Ga het nu downloaden vanuit de 'jungle'.

Hoe was de aflevering ? Hopelijk deze keer geen verassingshomofielen die de uitzending komen vergallen ?

Anoniem zei

Vrijdag Marcel Brands, leuk dat ze dit seizoen eens wat meer afwisselen qua gast.

Anoniem zei

@Tarzan

van der gijp zat er gewoon hoor

Tarzan zei

@23:04

vdGijp is dan de enige homofiel die ik dit jaar nog kan verdragen, maar als ik mijn geld kan inzetten dan gok ik toch eerder dat jij van dat provocerende cluppie bent

Jane zei

Als Echa soms eens verhinderd is dan kunnen jullie mij bellen hoor ;)

Anoniem zei

Teleurstellende uitzending.
We krijgen nu Sport 1 beelden van de Spaanse en Franse competitie.
Leuk dat we mijnheer Rodriguez zien.
Leuk voor een keer maar ik wil gewoon Tadic, Fischer, Pelle of een ander leuk, komisch etc. moment terugzien en dan commentaar van Gijp, Boskamp of Kraay.
Ik blijf altijd kijken maar ik denk dat het in populariteit zal afnemen.
Er is door de komst van FOX niets aan te doen maar ik hoop op een oplossing.
Als de NOS na dit jaar ook de rechten kwijt is op de samenvattingen en beelden bij Studio Voetbal zou dit een groot gemis zijn.

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

Degene die dat contract met fox heeft geregeld moet per ommegaande ontslagen worden. Die heeft zelf zijn zakken gevuld, onder tafel wellicht, ten koste van het nl voetbal en van de voetballiefhebber, of die nou naar nos, rtl of wat dan ook kijkt

Anoniem zei

Waarom komt Boskamp niet meer? Ook op de Belgische tv is hij niet meer te zien? Is hij ziek?

Anoniem zei

Ze hadden afgelopen vrijdag Boskamp naast die nicht moeten zetten, dan zong ie gelijk een toontje lager na een paar rake rechtsen

Alvaro zei

Jane wil je een keer afspreken?

OT: eindelijk weer een homo vrije uitzending. Vermoeiende nichten zeg pffff No offense tegen weldenkende homo's

Jane zei

@23:43

als jij verschil maakt tussen homofielen en weldenkende homos dan wil ik zeker wel een keer met je afspreken. Ik houd namelijk van verstandige mannen die kunnen nadenken.

Anoniem zei

Wim Kieft wat een belachelijke gast zeg, weet helemaal niets van voetbal en al helemaal niet de huidige stand van zaken. Meireles noemde hij die gast van Liverpool (terwijl die daarna nog bij Chelsea en nu in Turkije speelt) en Lens speelt in Rusland. En hele tijd vroeg hij wie is dat, wie is dat, wat is er daar gebeurd.. Belachelijk en beschamend. Boskampie waar ben je!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

ik zou met wim kieft weleens wat langer door willen praten over voetbal en dan vooral mandekking, wat een heerlijk mooi gespierde jongen is het.

Anoniem zei

Zonder Eredivisie beelden zijn het lange en saaie uitzendingen. Het wordt lastig om zo een uitzending van 75 minuten te vullen laat staan een heel seizoen. :-/

Anoniem zei

@00:23

ik zou jou wel eens tegen willen komen in een donker of licht steegie. Eens kijken of je dan nog zo'n held bent. Als er al twijfels bestaan, dan bewijs jij hier het tegendeel: homos zijn ziek.
ga toch lekker op een homo site provoceren ofzo, vies ventje, hoe oud ben je ?

Anoniem zei

Anoniem boven mij (00:52):

Je bent best zielig dat je (a) het bericht waarop je reageert als provocatie beschouwt en (b) dat je je ook nog eens kennelijk laat provoceren door iets wat redelijkerwijs geen provocatie te noemen is.

Hoe oud ben je trouwens?

Anoniem zei

@00:52

Ik ben 23 lentes jong. lang donker haar, gespierd en heb een heerlijke snikkel van 25cm in m'n broek hangen.

Ik zou jou ook graag in een donker steegje willen tegenkomen voor een spannende ontmoeting.

Wanneer spreken we af?

XXX'jes

Anoniem zei

01:24 jij bent een goed persoon voor je intentie een idioot wijsheid in te praten, maar het is wijs zulk soort mensen op internet te negeren.

HomoMoe zei

@Anoniem 01:29
00:25 bestaat helemaal niet....
Maar als 00:25 niet komt, dan wil IK wel even komen, hoor !
Waar IK in ieder geval voorlopig niet meer kom, is hier.

sorry sigschnorrr
Ik kom hier omdat het een VI-fan-site is (was?).
Tot twee weken terug was het bijna alleen nog maar anti-VI commentaar wat hier werd rondgebazuind. En nu krijgen we de periode gordon-nivo ?
Ik ken een aantal mensen die om vrijwel alleen die twee redenen zelfs zijn ge-emigreerd uit Nederland. (en niet om het negatieve over VI hier, maar om de negativiteit in het algemeen vanzelfsprekend, en het overal opgedrongen homootjes-humor).

BT: ik had hier al eerder van de week aangegeven: ben hetero, en heb gewoon (?) homosexuele vrienden in mijn kennissenkring. ik meld het er maar even bij, dan hoeft u mij niet in de hoek ho0oligan met laag eq of homo-hater ofzo te plaatsen

Anoniem zei

Emigreren uit Nederland vanwege wát???

Om homohumor ?

Sjonge jonge jonge.

Dan ben je toch ook sneu.

Anoniem zei

Ik weet 1001 redenen om weg te gaan uit NL en wellicht doe ik het zelf dit jaar nog....maar vanwege homohumor...
Nee.

(Tssssssss.....zou een homo zeggen.)

Kontenbonkertje zei

Maar overal waar je heengaat kom je toch kontenbonkers tegen?

Of zijn ze geëimigreerd naar Rusland, Iran, Saudi-Arabië of andere bananenrepubliek waar homoseksualiteit strafbaar is?

HomoMoe zei

aan de 2 'heren' hierboven.
Ik zat alle reacties nog even door te lezen, en kijk nog even met refresh of er nog jongetjes wakker zijn die hebben ge-reageerd.

ik ga hierover niet meer discussieren, zeker niet hier, maar ik wil nog wel even kort reageren op die laatste2 hoor.
Ik zei "om vrijwel 2 dingen ge-emigreerd" (goed lezen). Emigreren is een heel verhaal, dus omschrijf ik het een beetje kort, maar er zijn zat en zat mensen in Nederland die wel precies begrijpen welke sfeer ik bedoel.

En het andere wat me verbaast: iemand hierboven verbaast zich dat het provoceren genoemd wordt. (Ik vermoed dat dat iemand is die een vlag van coc boven zijn bed heeft hangen?).
Zeker na het meedoen van de knvb op de boot, en hun argumenten daarvoor, is dat m.i. ook provoceren.
Het is hetzelfde als in rusland gebeurt, waar homo trouwens wel is toegestaan, alleen het aflebberen tussen 2 mannetjes op straat wordt niet op prijs gesteld. Je kent de wet van het land waar je woont, je dan toch provocerend gedragen, en dan huilie huilie doen dat er reactie komt. En betreft hier: je kent de sfeer in het voetbal neem ik aan, volgens de knvb dan. macho en anti-homo. De week na de knvgay-pride. en dan een beetje homo-sexueel-getinte opmerkingen gaan plaatsen hier bijvoorbeeld. Dat is de afgelopen weken aan de gang. Behalve dat ik het ook provocerend vind, vind ik het ook storend, en eigenlijk een beetje heel zielig en kinderachtig. Wees een vent, en ga in gesprek, maar daar wordt van weggelopen zodra er ook maar IETS negatiefs over homos wordt gezegd, of kritisch.
Nou ja, ik kan nog wel even doortikken, maar ik heb al veel te veel gereageerd op dit onderwerp de afgekopen week. ik wilde alleen even reageren op de laatste twee (?) reacties. Mocht je het helemaal gelezen hebben, dan dank ik u voor uw aandacht, en weet dat ik er helemaal geen last van heb. Er is meer in mijn leven dan sigaarsnor.
ik wens jullie vooral veel geluk en plezier toe met jullie missie

Anoniem zei

Je gaat niet in op de materie ondanks dat je een heel verhaal ophangt.

Leg nou eens uit hoe het kan dat mensen (mede) vanwege wat jij noemt "opgedrongen homootjes-humor" gaan emigreren.

Het is gewoon te belachelijk voor woorden namelijk. Ik geloof het dan ook niet.

En als er iemand huilie doet, ben jij het wel.
Misschien ook emigreren?

Anoniem zei

ik was de anoniem die zei dat die wim kieft een mooi gespierde jongen vind. blijkbaar mag je dat hier niet zeggen omdat dat meteen provoceren is volgens iedereen hier? zielig want als bijv escha in beeld is mag het natuurlijk wel gezegd worden maar over kieft wat voor mij net zo goed als escha voor jullie ook een lekkerding is mag het niet, hypocriet noemen ze dat

Anoniem zei

Eén kneus noemde het provoceren. Dat is dus niet iedereen, sjankerd.

Anoniem zei

Koek koek

Anoniem zei

sorry hoor maar als homo gaan lopen zeiken in dit land?? Ze weten niet hoe goed ze het hebben. In pak em beet een Kroatie was zon gaypride tot moes geslagen.

Wimisnieslim zei

Wat is die Kieft toch een raar mannetje..
Hij heeft totaal geen kennis. Moet steeds vragen hoe het ook alweer precies zit. Ondertussen wel steeds doen alsof hij het weet.. hahaha

Beetje Rene na proberen doen maar ondertussen echt niets zinnigs zeggen.

Hij kan beter op karate gaan. Heeft hij miss nog iets aan als hij weer een auto ongeluk maakt..

Anoniem zei

Derksen is ook raar, vorige week was het raar dat Stijn schaars was opgeroepen, na 2 goede wedstrijden. En gisteren vond Derksen dat Bruma en Rekik het duo moet gaan vormen bij oranje. Die spelen ook pas een paar wedstrijden goed.

Anoniem zei

Die Derksen lult maar wat raak,vol lof over indi enz nu kunnen die er niks meer van.Is het PSV duo ineens na een paar wedstrijden het toekomstige verdedigings duo van Ned Elftal.Die Kieft komt meer als de helft van de tijd niet uit zijn woorden,en Dementie slaat al toe het begon bij mijn vader ook zo.

Anoniem zei

kan die Kieft niet eens oprotten?! das toch niks, personality van naadje. droge aardappel.

Anoniem zei

Wow. Nog steeds dat homo-geouwehoer hier...

@Jane
Is er beeldmateriaal van je terwijl je een biertje staat te tappen? Zo ja, mag ik die zien? Ik beloof je dat beiden handjes boven tafel blijven.

Escha is een leuke meid hoor, maar ik snak nu wel eens ff naar wat afwisseling.

Tijdens uitzendingen met saaie gasten, zoals Jan Smit, shift mijn focus al snel naar het snoepgoed op de achtergrond.

Anoniem zei

Ik vind Escha niks. Trut is alleen geïnteresseerd om met d'r glimmende kop in beeld te komen. De hele tijd maar de camera inkijken. Alsof het om háár aanwezigheid gaat in het programma.

Anoniem zei

Berdine was wat minder camerageil inderdaad

Anoniem zei

En waarschijnlijk is die alleen maar afgevoerd omdat het mokkel van Danny ook zo nodig een baantje moest krijgen bij het programma.

Danny Vera zei

Jullie zijn allemaal jaloers, losers.

Anoniem zei

Het is inderdaad zo gegaan,en omdat Escha nergens aan de bak kon.Heeft Danny ervoor gezorgd dat zij het baantje achter de bar kreeg.

Maar het is super irritant als iemand dan de hele tijd in camera gaat staan kijken.

Ik ben zelf te gast geweest in de studio,en wij maar wijzen.Met onze vingers om een biertje,ze zag het niet eens hahaha.Pas als de camera weer draaide zag ze ons.

Ongelooflijk irritant,vooral als je dorst hebt hahaha.

Anoniem zei

Hoe moet je je eigenlijk aanmelden om bij te wonen in de studio?

Ik ben zelf ooit eens geweest, 6 of 7 jaar geleden, toen nog met B. Barend als presentator.

Toen kon je je nog gewoon via de site van RTL aanmelden en zelfs een datum kiezen. Maar ik zie dat nu niet meer en ik zou misschien nog wel een keer willen.

Heb ook het idee dat er veel mensen zitten die ze maar daar neer hebben gezet en die eigenlijk niet eens van voetbal houden.

Anoniem zei

Hoe werkt dat eigenlijk met bier drinken daar?
Moet je dat ter plekke afrekenen bij Escha of wat?

Anoniem zei

Nee een beurt per biertje vind Escha al genoeg.

Anoniem zei

hahaha

Anoniem zei

Wat een zielige figuren hier zeg, ga zelf biertjes tappen als je het zo goed kan.

Anoniem zei

Maar dan wel eerst je biertap diploma halen he?

We willen geen ongelukken mensen

RTL Woordvoerder zei

Geachte kijkers,

Graag vraag ik u allen, om wille van de uitstraling van VI, om wat meer respect te tonen jegens onze medewerkers. De toon die nu gehanteerd wordt, is ook niet bevoordelijk voor de partnership tussen RTL en Sigaarsnor.

Ik hoop u voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

J. Coetzee

Woordvoeder RTL

NB.
Het is helaas niet mogelijk om een uitzending bij te wonen. Abonnees krijgen een uitnodiging, waardoor er geen nieuwe aanmeldingen worden behandeld.

Voor meer informatie:
0900-0162 (15 cent p.m.)
http://www.vi.nl/service/vitv-2.htm

Robert van den Heuvel zei

Boskamp: 'homo's zijn ongezond'

En de discussie over homo's in het voetbal gaat verder. Dit keer is het Jan Boskamp die er iets over wil zeggen. In een interview laat hij weten dat hij het roerend eens is met de uitspraken van René van der Gijp en dat hij homofilie ‘ongezond’ vindt.

"Ik heb nog nooit een homo meegemaakt. Al mijn medespelers waren hartstikke gezond", zei de oud-voetballer, die ook regelmatig bij Voetbal International aanschuift, in een interview met de Nieuwe Revu.

Ook de kritiek op René van der Gijp vindt hij maar onzin. "Hij mag zeggen wat hij wil. Ik ben het roerend met hem eens! Wat moet je anders zeggen als je al die bootjes ziet."

Boskamp speelde in 1978 nog in het Nederlands elftal, maar zijn favoriete voetballand is België. Daar speelt de discussie rondom homo’s in het voetbal totaal niet. "Ik heb ook nooit een homo meegemaakt in al mijn jaren als speler en trainer."

"Al mijn medespelers waren hartstikke gezond, of ik ben stekeblind geweest, dat kan natuurlijk ook. Maar al die boze reacties, wat een zielige mensen", besluit hij.
bron: http://www.powned.tv/nieuws/media/2013/08/boskamp_homos_zijn_ongezond_af.html

Anoniem zei

Hahaha Bossie is een baas...Top man nee die waren kerngezond hahaha.Hij heeft nog gelijk ook.

Robert van den Heuvel zei

Maakt iemand zich werkelijk druk over de vooroordelen van spuit elf Johan Boskamp? Hij is een week te laat met reageren. De discussie bij VI is reeds afgesloten.

Anoniem zei

De vraag ''Waarom kijk je altijd zo de camera in Escha, ben je zo Camera geil?'' zou eens gesteld moeten worden in dat gesprek met Escha, wat zo nu en dan hier verschijnt.

Ben benieuwd wat ze voor antwoord geeft

Anoniem zei

Inderdaad. En door een of andere gek van RTL laat ik me niet de mond snoeren.

Robert van den Heuvel zei

"Inderdaad. En door een of andere gek van RTL laat ik me niet de mond snoeren."

Wat u zegt bent u zelf. Anoniem kraamt u als een of andere gek hier de grootste onzin uit. Dit forum is beter af zonder u.Anoniem zei

wat een ongelofelijke pubers lopen er op deze site rond zeg, of ik hoop maar dat het pubers zijn, diep trieste reacties.
met rob uit amsterdam vroeger werd er tenminste nog niveau gebracht hier.

Anoniem zei

Ik ben een of andere gek die anoniem de walgelijkste dingen uitkraamt. En ik ben niet eens een puber. Ik ben 34.

Vanny Dera zei

RTL Woordvoerder zei

"De toon die nu gehanteerd wordt, is ook niet bevoordelijk voor de partnership tussen RTL en Sigaarsnor."

Compleet gelul, deze site heeft niks met RTL te maken en als er sprake was van een "partnership" dan hadden jullie op zijn minst het posten van VI-fragmenten toe kunnen laten. Maar nee, de zakkenvullers van RTL willen juist alle kijkers naar hun eigen falende RTL XL toelokken.

Tot slot om in Johan's woorden te spreken: bepaal jij wat wij wel en niet mogen zeggen?

Anoniem zei

Wat zit iedereen zich druk te maken over Escha? Het is een mooie meid, maar daar zijn er meer van. Ze is slechts figurant in het programma VI

Robert van den Heuvel zei

Sigaarsnor blog, volg ik al een paar jaar. Heel af en toe probeerde ik een zinvolle suggestie toe te voegen, en koos gemakshalve ook voor 'anoniem'

Zolang iedereen hier onder de naam 'anoniem' roeptoetert kan ik geen touw aan deze discussie vastknopen.

Iedere mening is welkom. Maar wie gaat praten over een RTL medewerkster Escha als snoepgoed... dat is beneden alle peil.

Op sigaarsnor blog lees ik vaak nieuwtjes over mijn favorite programma. Mijn complimenten voor uw dagelijkse toewijding.

Het zou een verbeterpunt zijn wanneer bezoekers ten minste onder een pseudoniem zouden reageren. (en een minimum aan goede manieren aantonen.

'Off-topic' reacties, zoals deze nu van mij, die niet over het onderwerp gaan: "Uitzending Voetbal International uitzending maandag 12-08-2013" gewoon weg jorisen!

Manolev zei

Ben het niet met Robert eens, als alle offtopic reacties "weggejorist" zouden worden zoals op geenstijl.nl en nu.nl dan zou het lezen van de comments een stuk minder interessant worden.

Johan (of René) merkte het laatst in VI ook nog op: het programma VI is populair omdat de mensen aan tafel gewoon zeggen wat ze vinden, dat kan heel positief zijn of heel negatief. Dat vinden mensen interessant, alles daar tussenin is niet boeiend genoeg.

Dus als je je ergert aan de comments, lees het dan ook gewoon lekker niet.

Jaap Stam zei

uiteindelijk wil iedereen die Escha gewoon kneiterhard naaien.

Anoniem zei

Die Escha is inderdaad een figurant in het programma. Maar het zou fijn zijn als ze zich dat zelf ook eens zou realiseren.

Robert van den Heuvel zei

"Dus als je je ergert aan de comments, lees het dan ook gewoon lekker niet."

Wanneer mijn mening u niet aanstaat, maakt u zich dan vooral geen zorgen. Ik heb er nog veel meer!

Anoniem zei

@Robert

Je kunt roepen wat je wilt wat betreft dingen die je wilt verbeteren aan deze site, die Oliver reageert toch nooit. Die sukkel heeft er helemaal geen kijk op, op hoe je een blog moet runnen.

Robert van den Heuvel zei

Weet u wat pas echt grappig is? Johan Boskamp die het (onnodig en ongevraagd) opneemt en uiterst fel voor... René van der Gijp... Bent u fan van VI, kent u het tv programma goed?

Johan Boskamp deelt een bijzondere chemie met René van der Gijp, die twee hebben een speciale band, dat noemen we tegenwoordig een 'bromance'... : -)

Anoniem zei

Robert, heb je nou echt niks anders te doen dan hier de hele tijd op alles te reageren?

Robert van den Heuvel zei

"Robert, heb je nou echt niks anders te doen dan hier de hele tijd op alles te reageren?"

Als iemand mij bij naam aanspreekt... krijgt hij antwoord. Ik discussieer graag met volwassenen over onderwerpen die mij interesseren.

Maar wie anoniem schrijft, en niks bijdraagt, nee die neem ik niet serieus. En dat ga ik ze tot vervelens toe vertellen.

Antonio zei

Wat trolollen we toch lekker langs elkaar heen hier hé...

@RTL Woordvoerder

"Geachte kijkers,

Graag vraag ik u allen, om wille van de uitstraling van VI, om wat meer respect te tonen jegens onze medewerkers..."

Haha! Een split second na deze zin te hebben gelezen schoot me de kutscheet grap van Derksen te binnen. Gevolgd door een vrachtlading andere ordinaire grappen die de heren aan tafel verteld hebben.

En dat is mijn punt dan ook. Wat aan tafel wordt gezegd, in die "voetbalkantine", is vaak bedoeld als grap. En dat geldt in mijn ogen ook voor hier. Of de grappen goed zijn, is een ander probleem, maar laten we dingen aub niet al te serieus nemen. Ik dacht tevergeefs dat dat met internet al duidelijk genoeg was.

@Robert van den Heuvel
"Iedere mening is welkom. Maar wie gaat praten over een RTL medewerkster Escha als snoepgoed... dat is beneden alle peil."

En dit is wat ik bedoel (die reactie was trouwens van mij)... Ik vind het jammer dat u denkt dat het ook echt een mening was? Ik denk dat u het ook jammer zou vinden als ik de insinuatie van u (...dat Gijp en Boskamp met elkaars ballen jongleren tijdens een reclame-break) serieus zou nemen.

Maar goed... Escha, het spijt me, meid! Elke maandag en vrijdagavond respecteer ik je weer als vrouw, als persoon, als mens! Ik zal niemand meer als een stuk candy bejegenen, nooit meer! Ok... behalve Jane dan! Daar wil ik nog steeds de biertap-skills van zien! Doosje tissues en handlotion staan klaar hoor.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link