06 juli 2014


Uitzending VI Oranje van 05-07-2014 trekt 662.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje op RTL4 van zaterdag 5 juli 2014 (hier terug te zien) heeft 662.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 10,2 procent). Daarmee eindigde het programma op de 9e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Oranje is vanaf nu tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending tot nu toe is die van maandag 23 juni 2014 met 1.205.000 kijkers. Gemiddeld trekt VI Oranje 877.410 kijkers per keer.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Het succes van VI Oranje is ver zoek.

Anoniem zei

Gefrustreerde linedanser homo

Onderkruipsel zei

Hij kan wel verstand hebben van toto maar persoonlijk vind ik hem een nare man, Derksen.

Anoniem zei

Is het belgische programma met jan mulder ergens te bekijken?
Ik heb het al geprobeerd op de site van sporza, maar dan moet je woonachtig in belgie zijn, is er een andere manier?

Anoniem zei

Op youtube kun je het terug zien,maar dit is wel erg triest op de dag dat Nederland speelt.Maar ja de sfeer is ook ver te zoeken en niemand wil met Derksen aan tafel zitten,en das ook niet zo gek.Zo negatief manman...

Anoniem zei

juist omdat nederland speelde zijn de cijfers zo slecht...iedereen zat in de kroeg of keek de voorbeschouwing waar de opstellingen bekend werden en mensen gaan niet als ze met zn allen voetbal gaan kijken eerst zappen naar een programma op een andere zender..

Anoniem zei

En we zakken meer en meer af. Bedankt he negatieve derksen om het programma zo kapot te maken! Boskamp en Gijp zeiden t ook al!

Anoniem zei

Gijp is ook wel een negatieve homo ten opzichte van die Belgen. Met dat elftal speelt Van Gaal los de finale met champagnevoetbal en dan doet ie er zo denigrerend over terwijl wij met heel wat geluk naar de halve finales doorstrompelen.

Anoniem zei

Als je net als gisteren ziet,hoe ze aan tafel zitten.Ze gunnen elkaar geen blik waardig.En maken het af,maar zouden het liefst naar huis gaan....

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link