04 juli 2014


Uitzending VI Oranje (vr 04-07-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 04 juli 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Fons de Poel, Sierd de Vos, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


21 opmerkingen:

Antonio zei

Fons De Fuckin Poel?! Gordels om boys! Shit just got real! Die Shhhhteigerberger Kurhauz-dak ONTPLOFT eraf met Fonzie Fuurwerk!!!!!!!!!!!!!!!

Guillermo Olé zei

Fons is vet cool, onderschat de Poel niet, hier op de hoogvlakte zeggen ze "Als Fons het niet lust, dan hoeven wij het ook niet"

Anoniem zei

De gasten kunnen echt niet slechter.
Zeiksnor en co hebben zoveel mensen geschoffeerd dat niemand met enig zelfrespect meer wil komen.

Anoniem zei

Bitterballen en een lekker biertje voor ontbijt hier in Brisbane. Lekker man!

Anoniem zei

Al die gasten die zich zo geschoffeerd voelen dat ze geen gast willen zijn bewijzen daarmee dat ze een uitnodiging niet eens waard zijn.
Beter geen gasten dan wat er de afgelopen weken wordt uitgenodigd. Het lijkt DWDD wel, wat ontzettend slecht is VI Oranje dit jaar

Anoniem zei

FdP id zo´n beetje de enige gast die NOG slechter is dan Emile S., met als goede derde de neurotische stotteraar Prem Radikishun, al heb ik die gelukkig al heel lang niet gezien.

Anoniem zei

Het lijkt wel een Karnevalszitting -- leuk man!

Waar is mijn skippybal ...?

Anoniem zei

Ze zouden als vaste gast Sierd de Vos moeten uitnodigen dadelijk in de reguliere uitzendingen.

Lijkt me een leuke aanvulling op een top, ik vind het een wereldgozer in ieder geval.

Anoniem zei

Ik bedoelde : lijkt me een leuke aanvulling op het team van VI

Anoniem zei

ik heb geen geluid als ik het bestand afspeel in windows media player. weet iemand wat de oorzaak zou kunnen zijn? als ik andere videos afspeel heb ik trouwens wel geluid :p

Anoniem zei

@05-07-14 12:55
Download VLC Media Player: http://www.videolan.org/vlc/

Anoniem zei

VI Oranje heeft maar 1 top WK gehad en dat was 2010,daarna alleen maar achteruit gehold.En ik had toch echt veel mensen uit de voetbalwereld verwacht.Maar ze zijn alleen maar geil op zichzelf,en hebben schijt aan de rest van het mediapark en daarbuiten.Maar wat je krijgt is hele melige mensen die elke dag op elkaars lip zitten.Vond Gijp ook erg schofterig tegen die mensen uit Costa Rica.Is dat nu echt nodig?Verder is het Sierd die de hele schow omhoog trekt,hij is echt super en maakt er nog wat van...Ned-Cost 3-1............Alleeeeeeeeeeee.

Anoniem zei

Normaal stoor ik mij niet zo aan het geile meisje achter de bar alleen staat ze nu wel heel vaak in beeld wanneer ze met iemand aan de bar aan het praten zijn. Ga dan topless achter de bar staan en laat je af en toe likken door Johan.

Anoniem zei

Iemand een radijsje ?

Anoniem zei

Als die Belgen,Argentinie gaan slopen en wij Costa Rica.Dan krijg je een derby in de halve finale,en Gijp zei dat die belgen lekker ervaring op moeten doen en over 2 jaar pas serieus aan een prijs moeten gaan denken...

Anoniem zei

http://glamora.ma/2014/07/vi_oranje_derksen_vindt_er_gee.html

Anoniem zei

Is er nu wel of niet een mogelijkheid voor mij vandaag de uitzending live te zien van uit Rusland? bedankt jongere voor de gouden tip :)

Anoniem zei

Gijp wordt erg vervelend, zit te zeiken op Boskamp zijn gewicht maar ondertussen gooit hij de ene na de andere bitterbal in zijn bek

Anoniem zei

Boskamp heeft er bewust voor gekozen gewoon door te blijven eten en liever genietend en vroeger dood als lang leven met de pest in je lijf....Lekker hoor een bitterballetje :) verkochten ze die hier maar

Anoniem zei

@ 05-07-14 17:23

Die kan je gewoon bestellen in het buitenland.

http://www.thedutchstore.com/webstore/product.aspx?code=152&list=104A152&type=ITEMCATEGORY

Anoniem zei

Wie gaat er nu bitterballen bestellen,dan ben je ook rijp voor de GGZ manman.Ik zit in het buitenland en wat mis ik???Een bitterbal jonge jonge moet niet gekker worden hier..........!!!!!!!!!!!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link