30 juni 2014


Uitzending VI Oranje (ma 30-06-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 30 juni 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Nico Dijkshoorn, Sierd de Vos, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


27 opmerkingen:

Anoniem zei

Sloeg nergens op de uitzending. Erg negatief en Genee weer irritant en schreeuwen. Commerciële hoeren gedoe. Zelfs Gijp was het zat. Kieft vindt ook alles kut en voegde niets toe. Dijkshoorn ging zogenaamd de kritische journalist uithangen. Sierd is niet meer grappig. NOS is niet veel beter met die Borst en Henry Kut die diep in de kont van Co kruipt.

Anoniem zei

Ik vind het wel grappig dat ze ook elkaar een beetje bue zijn., uiteindelijk is ook dat zogenaamde objectief critische gereflecteer een plaatje dat rond blijft draaien.

Bedankt voor de link weer, kan nu het blok na de selfie zien. Ik hou altijd op met live kijken als dat geneuzel begint.

Anoniem zei

Ik blijf liever anoniem.

Anoniem zei

Na de schijterij genaamd Duitsland - Algerije deze uitzending maar eens kijken met een Bockwurstje of 6.

Anoniem zei

Grappig altijd dat Derksen mensen met een oranje shirt afkraakt, terwijl het hele publiek er vol mee zit.

Renzo

Anoniem zei

Hoe zou het met Gijp zijn? Volgens hem zou Duitsland de tegenstander gemakkelijk verslaan.

Antonio zei

Gadverdamme, Nico feestbeest Dijkshoorn zit er weer...

Zet ik net mijn pc aan met een glimlach, moet ik nu opeens gaan googlen welke apotheek de nachtdienst doet om wat anti-depressie pilletjes te regelen. De party squad is weer helemaal compleet met Gijp, Kieft, Derksen en Dijkshoorn. Lekker gezellig met z'n vieren moe worden van Van Gaal, zeiken over oranje en de 5-3-2, klagen over Sierd, chagrijnig worden van de oranje-gekte in het land.

Het is dat ik ongelimiteerd en snel internet heb, anders had ik het wel geweten met die 2 gieg. Twee harde porno films. Was ik gewoon met een glimlach naar bed gegaan.

Maar goed, daar gaat ie dan...

Anoniem zei

Hey gijp, frankrijk was goed he..veel lopende mensen
Hey gijp, duitsland was goed he, veel lopende mensen

Weet je wie slecht zijn....? Nederland

Die kunnen er HE-LE-MAAL niks van

Anoniem zei

Ohw snorretje wat is die weer groot en dik en ik heb moeite met hem binnen halen .....

Anoniem zei

De Duitsertjes lekker 120 minuutjes rennen...das goed voor ze :)

Anoniem zei

En alweer een fantastische uitzending! Lekker kroketje! Zeker man, leuk toch!

Anoniem zei

@ 30-06-14 23:44

Mooi verwoord.

Anoniem zei

Wat een vreselijk eikel die kut presentator.

Anoniem zei

Ik zit hier lekker op mijn skippybal aan het juichen met mijn sigaar en de mora snacks! Geweldig man!

Anoniem zei

Tijd dat iemand Gijp op z'n rug tikt dat die ie er niet uit ziet met die belachelijke broeken en hij niet zoveel bitterballen moet eten, ik zweer het je waar ik ook vooral zo moe van wordt en dood aan erger is die depressieve Kieft met z'n Amsterdamse gebrabbel die nog geen fatsoenlijke zin in elkaar kan draaien, Boskamp is een opgeblazen pantoffeldiertje die je gewoon helemaal niet kan verstaan, Mr Bigstar is seniel aan het worden, hij heeft niet door dat hij zijn riedeltjes al voor de tigste keer afdraait en hij is alleen blij dat Nederland wint omdat dan de verkoop van blaadjes en boeken omhoog gaat, Sierd denkt nu echt dat hij grappig is, en Genee is een gewoon een pedante commerciële ADHD-hoer.

Het is gewoon één grote volledig uitgemolken kolderieke teringzooi.

Anoniem zei

Wat was het toch weer gezellig. Morgen te gast: Hans van Breukelen, Jack van Gelder en Cora van Mora. Leuk man!

Anoniem zei

Vandaag Giel Beelen,wat een ramp.Ze kunnen echt geen fatsoenlijke gasten meer krijgen.Allemaal negatieve honden komen er nog net als heel die tafel bah...........

Anoniem zei

Ik had toch expliciet gevraagd om de 8 gig versie, 1080 full hd? Wat is dit nou weer.

Anoniem zei

Ik vond het wel een grappige uitzending, waar Genee en de anderen compleet de andere kant op willen. Hopelijk kunnen ze wat gematigdere gasten (zoals bijv. Boskamp) uitnodigen ipv te veel de ene of andere kant op. Geen idee of die ook willen komen natuurlijk...

Onderkruipsel zei

Negakieft ten top met die breedbeeldkop van Dijkshoorn en helemaal niets te melden verder. Wat een enge mensen zijn het toch.

Vijf minuten gekeken maar toen kwam m'n eten er (weer) van op.

Anoniem zei

Zooo negatief gewoon vies man,wees blij met goed resultaat.En dat fantastische Duitsland waar ze het over hebben,net met de hakken over de sloot tegen notabene Algerije.........TOP ORANJE WE GAAN ERVOOR KAMPIOENEEEEEEEEEEEE.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Dijkshoorn Kieft en Gijp moeten gewoon in een Duitsland shirt aan tafel zitten bij VI. NSB oranje i.p.v. VI oranje is het.

Anoniem zei

Die directe mp4 link doet het gewoon weer niet he... laden..... kan je hem er niet weer zo opzetten zoals in het begin..? Bedankt

Anoniem zei

Voor mensen in het buitenland is deze site een verademing, maar zonder de directe downloadlink zijn wij nergens. Hebben jullie een tip om dat voor elkaar te boksen voor de samenvattingen van de NOS?

Anoniem zei

Wat vonden julie van argentinië vs zwitserland?

Shijo87 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Is Nico Dijkhof nou echt zo naïef met dat gelul over kritische vragen?
Journalisme in de mainstream tv, kranten, internet is al jaren niet meer kritisch.
Als je kritische vragen met antwoorden wilt lezen dan moet je toch echt naar de individuele bloggers en dergelijke websites gaan en die worden geweerd bij de deur 9 van de 10 keer omdat ze lastig zijn.
Het zou niet zo moeten zijn maar het is de realiteit en naïef om te eisen dat journalisten zijn of haar carriere verkloten door overal de lastige reporter uit te hangen.
Dat kan je doen als je in de gevestigde orde van de journalistiek zit maar tegen die tijd vindt je je salaris veel te leuk en makkelijk om nog veel moeite hiervoor te doen en het conflict op te zoeken.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link