09 augustus 2012


Uitzending De Spelen (wo 08-08-2012)

Rick Nieman, Joop Alberda en Dennis van der Geest afgewisseld met Peter Heerschop zijn tijdens de Olympische Spelen iedere dag anderhalf uur lang te zien in De Spelen op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van woensdag 8 augustus 2012. Met: Rick Nieman, Joop Alberda, Peter Heerschop, Pieter van den Hoogenband, Viggo Waas, Minke Booij, Epke Zonderland, Gerco Schröder, Pascal Kamperman en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over De Spelen.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt sigaarsnor. Het wordt hier zeer gewaardeerd.

Rob Nigeria zei

Oh Oh, heb je die gasten zien zitten? Alsof ze deel uitmaken van een concert, met die microfoontjes. Dat kan toch niet meer? Schei toch alsjeblieft uit zeg! RTL kon niet eens nadenken over een goede plek in het Holland Heineken House, de NOS kon dat wel. Die hoeven namelijk niet met microfoontjes te zitten en kunnen lekker los babbelen.

Dit gaat toch helemaal nergens meer over? Waar zitten we in hemelsnaam naar te kijken?

Anoniem zei

Dit programma is echt zo ongelooflijk slecht. Ben wat fragmenten en afleveringen terug aan het kijken. Hebben ze Jan Vertonghen te gast, zetten ze hem aan de bar. Wie zetten ze wel aan tafel? Ellen ten Damme. Wow! Hoe debiel is dat. Een zangeres aan tafel verkiezen boven een sportman. Ik snap hier al niks van. Dat zag ik gister trouwens ook met Viggo Waas en Minke Booij gebeuren.

Waarom dit programma zo slecht is:
1. De productiewaarde is laag. (de set, pictogrammen in beeld/balkjes met namen etc. Allemaal van een laag niveau. Mensen die wat verstand hebben van edit programma's kunnen thuis op hun laptop het zelfs mooier maken.)
2. Het publiek is debiel. Na elk filmpje moet er een applaus volgen alsof het allemaal ongelooflijk mooi is. Die Floormanager mag het dus wel wat rustiger aan doen. Een normaal applausje na een item met Erben Wennemars zou niemand kwaad doen.
3. Het geluid is enorm kut. Je kunt dan wel met het smoesje komen dat het te lawaaierig is maar daar bestaan oplossingen voor. Maak een geluidsdichte studio in dat HHH, zorg voor betere microfoons etc. (productie waarde is dus laag)
4. De gasten zijn dramatisch. Wie wilt nou weer Viggo Waas, Ellen ten Damme of Peter Heerschop over sport horen praten? Nodig alleen mensen uit die wat met die sporten te maken hebben. De NOS doet dit veel en veel beter, iedere dag hebben ze alleen sporters te gast en ze hebben geen vaste tafelgasten nodig. De Mart doet het allemaal (vaak ook zelf de antwoorden geven LOL)
5. De items zijn bedroevend, omdat het vaak van een sponsor moet. Randstad, dat spelletje die ze spelen enz.
6. Geen Gijp/Derksen = geen humor aan tafel. Dat was ook al het geval bij TDJ. VI was ook een bedroevend slecht programma qua items, al die sponsor onderdelen etc. Maar Gijp en Derksen weten het altijd leuk te houden met gasten als Boskamp en Kraaij. Dat maakt het programma gelijk geniaal.

Anoniem zei

Leuk verhaal jongen, gelukkig weet jij het beter dan de mensen bij RTL.

Anoniem zei

En nu besef je dat je een kwartier hebt zitten typen op een verhaal dat niemand leest. Ga toch lekker van de zon genieten ouwe zeurpiet.

Anoniem zei

nou, jij (en ik) leest het toch. Misschien heeft hij het wel op het balkon in de zon geschreven...

Anoniem zei

Haha wat typen jullie toch traag als je 15 min nodig hebt voor zo'n klein stukje.
Je mag blijkbaar geen kritiek hebben op een slecht gemaakt programma?

Anoniem zei

Die criticaster boven mij heeft volkomen gelijk. Alles wat hij zegt, is helemaal waar. Dit programma is gewoon commerciële troep, net als TDJ dat was. VI Oranje was dat eigenlijk ook al, maar daar werden die nutteloze gesponsorde kutzooi gecamoufleerd door de leuke opmerkingen van Gijp en Derksen. Verder is Boskamp een geweldige gast in combinatie met die twee. Dat mist dit programma en TDJ miste dat ook al.

Anoniem zei

Idd, die gozer heeft gewoon gelijk. En de waarheid mag best gezegd worden. TDJ was trouwens ook commerciële troep, maar nog beter als dit. En ik vond die Gert wel grappig, af en toe een Boskampje en Derksen. En dat programma had ook nog Genee als presentator, scheelt een slok op een borrel.

Anoniem zei

Ik vind het wel leuk. Ik vind Alberda deskundiger dan wie ook als het over OS gaat. Ik vind dat Nieman het goed doet, al is het geen Genee. Ik mis Gijp wel, maar de Snor helemaal niet. Die azijnzeiker mag nog wel even wegblijven. De gasten aan tafel zijn hit-or-miss, daarvan vind ik Heerschop een pareltje en een ten Damme helemaal niets. Viggo vind ik ook zeer vermakelijk. Veel beter dan die Boskamp natuurlijk, dat bami-hapje-klap-op-schouder-rare-lach kennen we nu wel. De spelletjes bij De Spelen zijn bedroevend. Het item met Wennemars ook. Medaillewinnaars aan tafel is ook zeer goed. Ik geef het programma een pluim. Niet mee eens, dan kijk je toch lekker niet. De Publiek zender heeft je er graag bij.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link