07 augustus 2012


Uitzending De Spelen (ma 06-08-2012)

Rick Nieman, Joop Alberda en Dennis van der Geest afgewisseld met Peter Heerschop zijn tijdens de Olympische Spelen iedere dag anderhalf uur lang te zien in De Spelen op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 6 augustus 2012. Met: Rick Nieman, Joop Alberda, Dennis van der Geest, Ranomi Kromowidjojo, Diederik Samsom, Stephan van den Berg, Jacco Verhaeren, Pascal Kamperman, Marc Houtzager en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over De Spelen.


16 opmerkingen:

Anoniem zei

Help mee Mart van de buis te halen en like!

http://www.facebook.com/mart.auf.wiedersehen.smeets

Anoniem zei

Pff hou eens op zeg en doe niet mee aan dat kuddegedrag. Waarom nu ineens die hetze tegen Mart. Hij kan inderdaad soms irritant overkomen, maar dit verdient hij niet..

Anoniem zei

@ 1e Anoniem:

Je loopt met je eigen domheid te koop.

Anoniem zei

@ 3e Anoniem

Dat noemen we de nieuwe domme jeugd die denken dat ze met een facebook account de wereld kunnen overnemen.

Rob Amsterdam zei

Die facebook pagina heeft al behoorlijk wat fans.
Een statement geeft het sowieso, de wereld overnemen slaat natuurlijk door.

Anoniem zei

Ik zag op die Facebook van de 1e anoniem dat iemand vroeg om een soortgelijke Facebook aantemaken voor Johan Derksen. Nou, dat zegt voor mij al genoeg. Ik doe aan dat soort onzin niet mee.

Sander.

Anoniem zei

Zullen we een actie beginnen om Rob Amsterdam hier weg te krijgen?

Anoniem zei

Toch vermakelijk dat losers als Rob uit Amsterdam onbewust het vernamelijk over de concurrent hebben op dit forum. Over de Spelen zelf heeft niemand het, waarschijnlijk omdat er ook niemand naar kijkt.

Anoniem zei

Edit: voornamelijk natuurlijk.

Anoniem zei

Rob Amsterdam, stel je niet aan. Je gaat al dagen achter elkaar door. Als je Mart niks vindt kijk je toch lekker RTL en niet naar Mart. Niks aan de hand.

Rob Amsterdam zei

Ho ho Kijk eens al de artikelen terug. Er zijn een aantal met boter op hun hoofd. Van het begin af aan is er een vergelijk gemaakt tussen de 2 uitzendigen. Dus doe nou niet net of ik dat in het leven heb geroepen.
Overigens er blijken meer en emer mensen Mart een pain in de bud te vinden. En het wordt nog leuk ook, zelfs de Mart fans moeten dit leuk vinden:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=303090076454971&set=a.301604689936843.61936.301230909974221&type=1&theater

Anoniem zei

Rob Amsterdam

Jij bent hier al maanden pain in the ass.

SigaarSnor zei

@Rob (en eventuele anderen): Je afkeer van Mart Smeets is ons nu wel duidelijk. Het een keertje melden is prima, maar het hoeft niet iedere avond en onder iedere post. Dit is geen Smeets-fanblog, dus je posts zijn feitelijk ook nog eens offtopic. Kortom: zou je het vanaf nu weer gewoon over De Spelen danwel Voetbal International kunnen hebben?

Anoniem zei

oja, hier mogen we alleen over koedjes en kalfjes hebben hahaha

SigaarSnor zei

@Anoniem 07-08-12 16:42: Als je het dan maar wel over koetjes met een 't' hebt. (En nee, je mag het hier hebben over van alles dat met Voetbal International / Tour du Jour / De Spelen te maken heeft. Voor meer offtopic zaken kun je op het forum terecht.)

Anoniem zei

Jammer zeg, zo vervelend is die Rob niet. Het laatste nieuws is wel opzienbarend. Moet zeggen dat Mart wel door de mand begint te vallen.
Hij blijkt gepakt te zijn vlak voor de Tour. Hij testte een ‘out of competition’-controle positief op het zelfversterkende middel ego.
Ik denk dat mart flink in de problemen zit.
Bron:
http://www.speld.nl/2011/07/01/mart-smeets-betrapt-op-ego-gebruik/

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link