24 februari 2012


Uitzending Voetbal International (vr 24-02-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 24 februari 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Emile Schelvis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


28 opmerkingen:

Anoniem zei

Weer Van Hanegem maandag. Waarom komt hij zo vaak tegenwoordig? Voegt niks toe.

Topshow vandaag, vooral de tweede helft.

Anoniem zei

ik erg me dood aan plagen die geen voetbal verstand hebben want als je van hanegem niet wil dan hou je niet van voetbal. dan moet je rtl boulevard kijken als continuo van die non informatie wil.
willen van hanegem = voetbal

Anoniem zei

Sorry hoor maar Van Hanegem is juist chill. Hij heeft tenminste zijn eigen mening en (vaak) zeilt niet met de winden mee zoals de andere gasten dat soms wel doen

Anoniem zei

Goeie show, maar Gijpie lacht wel vaak een beetje TE hard om zichzelf. Het publiek lacht niet eens echt om hem, en je hoort alleen Gijpie brullen en gieren. Blijft een topgozer, dat wel.

Renzo

Anoniem zei

Van Hanegem voegt helemaal niets toe aan het programma. Hij haalt alleen maar de vaart eruit met al die stiltes steeds.

Anoniem zei

En Gijp lacht alleen om zijn eigen grappen. Het niveau daalt wel heel rap :( Ik mis de ludieke combinaties zoals Boskamp en Aadje de Mos. Hansie Kraaij en Koert Westerman etc.

Anoniem zei

Van der Gijp wordt mijns inziens vreselijk overschat als analist. Wat hij doet is in feite niets meer dan schijtlollige anekdotes oprakelen, er heel hard om lachen en hopen dat mensen dan maar meedoen. Steeds als hij naast iemand die wel voetbalverstand heeft (Van Hanegem, en zelfs Boskamp) wordt hij regelmatig terecht gewezen.

Ook het constante afzeiken van de eredivisie is irritant, als je het zo'n kutcompetitie vindt ga dan lekker voor Sport 1 zitten. Pure minachting van de kijkers die wél geïnteresseerd zijn in deze competitie, nooit eens wat positiefs. Bah. Van mij mag ie weer thuis gaan zitten.

Anoniem zei

Waar blijft Boskamp??

Anoniem zei

Van der Gijp is zeer irritant. Hij vindt zichzelf geweldig leuk maar is het bijna nooit. Dan 10 keer liever Jan Boskamp!

digitalonly@hotmail.com zei

Van der Gijp Irritant? zeik toch niet zo. Viel allemaal wel weer mee. Die Schelvis heeft daar niks te zoeken.

Anoniem zei

Heb net de gehele uitzending gezien en heb niet één keer gezin dat het publiek niet lachte als Gijp een grap maakte. Dat is dus totale onzin. Daarnaas analyseert Gijp op zijn eigen manier en dat doet hij mijn inziens prima. Wat ik wel jammer vind is dat ze van gasten als Boskamp, Aaje of Koert geen gebruik maken momenteel,

Anoniem zei

reneetje kan beter thuis aan zijn sjareltje gaan snokken.

Anoniem zei

Als je Gijp irritant vindt, moet je gewoon niet meer kijken.


Overigens heeft Gijp de scherpste blik als analist, en heeft hij ook nog eens humor. Gister was weer een topuitzending. Dat wordt weer een fragmentje in de TvDraaitDoor.

Anoniem zei

het was een goede uitzending maar ik zou graag meer voetbal knowhow willen in plas van dat irritant grapjes van wilfred genee van renee kan ik wel lachen en johan ook maar genee is niet grappig.

Anoniem zei

Vroeger was dit een fansite, tegenwoordig loopt meer dan 50% van de bezoekers hier te zeiken op de inhoud van VI. Als je diegaande voetbalanalyses wilt kun je beter SV gaan kijken. VI is gewoon kroegpraat en die formule werkt juist zo goed. En ja, het is logisch na zo'n lange tijd dat men wel eens in herhaling valt, want er moet toch 3 uur per week worden gevuld met voetbalprietpraat.

Anoniem zei

Pietpraat is typische uitspraak van Johan haha;)

Arnold zei

VI blijft cool! Ze hebben niet de pretentie het voetbal wetenschappelijk te benaderen en daar leent het spelletje zich ook niet voor. Gijp is overigens briljant :)

Anoniem zei

Ja, heerlijke reacties. Als je een waardeloze analist in een voetbalprogramma een nutteloze lul vindt, moet je naar een nog slechter programma gaan kijken? Haal je kop uit rene z'n reet, die vent z'n formule is al tijden uitgewerkt. Alles wat niet barcelona heet vindt ie kut. Prima, maar ga dan niet in een programma wat de eredivisie bespreekt zitten met je azijnzeikerij.

Ga maar weer lekker thuis depri zitten zijn wanneer je je hebt gerealiseerd dat je alleen uitgenodigd wordt om een clown uit te hangen in plaats van dat mensen je ook maar een moment serieus nemen.

Lachwekkend dat mensen hier liever naar die clown met z'n dubbelleven zitten te kijken dan dat ze iets relevants over voetbal horen, wat schelvis wel redelijk doet (al is het gortdroog). Ga dan lekker naar die andere entertainmentprogrammas kijken, want dat is schijnbaar het enige wat je leuk vindt aan VI. En maar juichen dat je "rebelse kroegprogramma" een half jaar geleden die lelijke kutring won ten koste van programmas die in feite bar weinig verschillen.

Anoniem zei

Voordat iemand het zegt ik ben best wel fan al van voor de Oranje hype.

Maar het is ook zo'n hypocriet zootje en dat wordt de laatste tijd pijnlijk duidelijk. Gijp en Derksen branden op vrijdag Clasie af, maar als die Kromme er op maandag zit trekken ze hun bek echt niet open. Want ze weten ook wel Van Hanegem is iemand die er echt kijk op heeft en Derksen en Gijp lullen maar wat. Ze durven echt niet tegen die Kromme in te gaan. Gijp gaat het dan weer 10 minuten hebben over dat prachtige lijf van die grote sterke gespierde neger Usain Bolt of zoiets. Dat is voor mij als kijker pijnlijk om te zien omdat Gijp met vlagen juist een interessante en zeker ook vermakelijke analist is, alleen moet hij dat wel blijven koppelen met goed voetbal inzicht en niet te clownesk/populair willen zijn.

Ander voorbeeld. Als Hansie het zegt lachen ze hem uit en noemen hem arrogant over die Rus bij Ajax en als die Kromme het zegt knikken Gijp en Derksen instemmend. Hans had in dat geval net zoveel verstand van voetbal als de grote Van Hanegem. Maar bij die laatste durven de twee heren niets in te brengen. Ik heb ook al vaker gezegd dat Hansie het meeste voetbalverstand heeft van de vaste bezetting. Je moet alleen wel even door zijn theatrale en soms overdreven gedrag prikken.

Anoniem zei

@SigaarSnor
Had je deze al gezien?

PowNews - 'Johan Derksen in mijn ideale Knuffelman'
http://www.youtube.com/watch?v=JbEg4Xdf8M4

Anoniem zei

Hey hey hey. De show is nog steeds hetzelfde als dat het altijd was hoor. Stelletje azijnpissers opgezodemieterd!

Jan Willem zei

Wat een negatieve reacties hier. Als VI je niet aanstaat ga dan gvd niet kijken!!!

Anoniem zei

Zielig altijd, dat gescheld hier van die zogenaamde fans. Zullen wel allemaal mannetjes van tussen de 16 en 22 zijn die menen te moeten uitmaken hoe je je als fan hoort te gedragen. In hun wereldje betekent dat dat je alleen een fan bent als je géén kritiek hebt op het programma en de mensen erin. Heb je toch een kritische noot, dan ben je geen fan.
Diezelfde sukkels met hun gedweep zijn waarschijnlijk ook "fans" van een voetbalclub, waar ze óók kritiekloos tegenover staan.

Anoniem zei

Hoor gijpje nooit over het zwarte shirtje van fcb die kleur kan toch niet joh

Anoniem zei

Boskamp praat altijd Johan na.

Anoniem zei

ik vind altijd mooi hoe derksen en gijp niet durven tegen van hanegem want ze weten het als het om voetbal gaat heeft van hanegem altijd gelijk.
en genee jah bestaan er nog irritante personen dan hem?

Anoniem zei

Ik denk eerder dat ze bang zijn dat v Hanegem boos wordt als-ie wordt tegengesproken.

Anoniem zei

regel nummer 1 lach nooit om je eigen grappen in het begin 3 jaar terug lachte het public nog mee met van der gijp maar laatste tijd is niet het geval dan word het bijna zielig 50 jarige man die heel hard lacht om zijn eigen grappen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link