07 augustus 2012


Britt Dekker boos op René van der Gijp

Britt Dekker is niet blij met de kritiek die René van der Gijp op haar en Ymke Wieringa heeft geuit. In een interview met het AD zei Van der Gijp dat hij het jammer vindt dat het in de televisiewereld steeds minder draait om kwaliteit en steeds vaker om de kijkcijfers. Als voorbeeld haalde hij daarbij de televisiecarrière van Britt Dekker en Ymke Wieringa aan.

Van der Gijp tegen het AD: "Britt Dekker, die met die tuinslang van een Ymke Wieringa een talkshow wil maken. Er is dus bij RTL een gek die dat voorstelt en zij denkt bloedserieus dat ze dat kan. Ik zeg: Britt, als jij tachtig uur tv-opnamen maakt, kan je er tien minuten van uitzenden."

Op Twitter reageerde Britt Dekker in Britt Dekker-stijl op de opmerking: "WTF die gast heeft nog 'n bitterbal van me gehad op bedrijfsuitje. Ik had er maar vier en dan ga je zo doen."


11 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze is zelf een bitterbal.

Anoniem zei

Ze denkt dat ze leuk is, maar dat is ze niet

Anoniem zei

Wel zielig als je maar 4 bitterballen heb.

Sander.

Anoniem zei

Gijpie is the best.... Is toch heerlijk man!

Anoniem zei

Britt is een aandachtsziek smakeloos stuk trillend vlees met bewegende lipjes.

Anoniem zei

dus omdat je iemand een bitterbal van 10 cent geeft mag die niet eens de waarheid meer zeggen?

Anoniem zei

Ach, het fijt dat Gijp zo'n persoon al meent af te moeten kraken zegt genoeg over zijn eigen niveau en daar krijgt hij dan ook nog 400.000 voor.

Rob the Rich zei

@ hierboven:

Gijpie heeft het volste recht om haar af te krijgen. Brit denkt dat ze goed genoeg is om tv-kijkers dood te gooien met beelden van haarzelf (DWDD, RTL Boulevard en al die onzin shows), dan moet ze ook de consequenties accepteren als mensen haar irritant vinden. Triest, die Brit.

Rob the Rich zei

te kraken*

Han CNX zei

Shit.. ben fan van zowel Britt als Gijp. Vind eigenlijk dat Britt een vaste gast zou moeten worden. Lachen toch?

Anoniem zei

De ene randdebiel die de ander beledigt. Dat is en beetje het niveau Britt/van der Gijp. Laat die gasten elkaar lekker met stront gooien en bitterballen in elkaars reet steken maar val ons er niet mee lastig.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link