07 augustus 2012


René van der Gijp moest lachen om slechte kijkcijfers Jack van Gelder

René van der Gijp vond het zeer vermakelijk dat Jack van Gelder deze zomer slechte kijkcijfers scoorde met zijn Studio Sportzomer. Het NOS-programma verloor de onderlinge 'strijd' met VI Oranje op RTL4 met 15-13.

"Hij staat al jaren bovenaan. Zelfs in hun hoogtijdagen gingen Barend en Van Dorp niet één keer over hem heen. Daarom heb ik gelachen dat hij soms niet eens de 500.000 kijkers haalde terwijl wij boven het miljoen zaten."

"Ik vond het helemaal leuk dat hij opeens net als wij ook met publiek om zich heen zat. Alleen had Jack volgens mij per ongeluk Polen geronseld die er geen woord van begrepen. Dat maakte het nog pijnlijker: een volle zaal die niet reageert op de grappen."

"Jack kan dan wel zeggen: 'het moet losser', maar hij weet echt niet hoe", concludeert Van der Gijp. "Studio Sport kan ons niet bijbenen in wat wij doen. Jack maakt feelgood tv, wil Danny Blind en iedereen aan tafel op zijn gemak stellen."


12 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom zo hatelijk? Niks zeggen komt harder aan bij de NOS.

Anoniem zei

Niks menselijks is René vreemd.

Sander.

Anoniem zei

hahahahahaha

Gerardus zei

Heel jammer deze opmerking Renetje..

Anoniem zei

Het is niet echt chique om iemand die al op de grond ligt nog een schop na te geven, maar René heeft wel gelijk natuurlijk.

Anoniem zei

Gijp begint een beetje een triest mannetje te worden

Rob Maastricht zei

Hahahaha hier moet ik nog meer om lachen... heerlijk. En dan die reactie's hier whahahah dat is pas erg!

Rob Amsterdam zei

Geweldig ja die bruine Jack. ook niet zo gek want die dit tot halverwege bij Mart waar de zon niet schijnt. VI is vele malen beter dan NOS

Rob uit USA zei

Daar is geen woord aan gelogen. Goed zo Gijp, had die Jack maar niks moeten zeggen over VI. Dan kan je dit verwachten namelijk. Weg met Sjek!

Anoniem zei

Een triest mannetje te worden? Dat is de man al jaren. Hij is de domste en irritantste proleet van het westelijk halfrond.

En Rob Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, USA etc. Doe niet zoveel moeite steeds een andere uitgang te bedenken. Gewoon "Rob" volstaat. Dat domme gekakel van jou is herkenbaar uit duizenden. Dus dat "Rob" kan ook eigenlijk helemaal wel weg.

Anoniem zei

het is gebeurd met Sjek

Anoniem zei

Anomiem 16:49 ben jij Mart Smeets?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link