10 februari 2012


Uitzending Voetbal International (vr 10-02-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 10 februari 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Willem van Hanegem en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


6 opmerkingen:

Richard zei

Begin was leuk. Maar toen Johan D zijn cruijff verhaal voor de 600ste keer begon te vertellen vond ik het toch wel saai worden. Duurde wel 20 minuten ofzo. Toen ben ik lekker mw2 gaan spelen.

Anoniem zei

Goeie aflevering wel.

Renzo

Anoniem zei

Van Hanegem past eigenlijk niet meer in het huidige VI; hij was op z'n plaats bij Voetbal Insite maar hier lijkt het maar niet te lukken. Ook lijkt het of iedereen zich in probeert te houden als hij aan tafel zit, want stel je voor dat Genee weer een opmerking maakt waar de kromme niet van gediend is! Dan kondigt hij weer aan nooit meer te komen en dat willen "we" niet natuurlijk.

Anoniem zei

Het lijkt wel of van Hanegem het liefst niks zegt. Genee moet echt de woorden uit hem trekken. Heel raar. Waarom kan hij niet gewoon antwoord geven. Zeg gewoon eens wat zinnetjes.

Verder een aardige kerel hoor, maar hij zegt zo weinig.

johannes_vermeer zei

Niets mis mee, ouwe reus.

Liverpool trainingspak zei

Goede aflevering indd! heb weer gelachen

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link