06 februari 2012


Uitzending Voetbal International (ma 06-02-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 6 februari 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Martijn Krabbendam en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


19 opmerkingen:

Anoniem zei

Matige uitzending. Vooral Johan zat steeds te zeiken , doet hij normaal ook wel, maar vandaag was hij wel heel erg.

Anoniem zei

Pffff word wel erg moe van die Genee. Steeds denken dat ie leuk is.

Anoniem zei

Johan is wel heel irritant als Hansie er is. Stel pubers aan tafel, niet leuk.

Renzo.

Anoniem zei

Jammer, VI valt naar mijn mening steeds meer in herhaling en vooral de "vaste" bezetting (Boskamp, Van Hanegem, Kraay Jr. en Schelvis) doet het programma geen goed. Wat afwisseling zou het programma ten goede komen.

Anoniem zei

Wat doet Johan opzichtig irritant en onbeschoft tegen Hans. Is zijn enige doel dan het boos krijgen van Hansie? Hij noemt Hans arrogant omdat hij op een bepaald punt een andere mening heeft dan de technische staf van een club. Ten eerste, als dat het criterium is dan is Johan de meest arrogante man van de wereld. Ten tweede, Hans wordt toch uitgenodigd om zijn mening te verkondigen? Moet hij dan zeggen dat Frank de Boer gelijk heeft dat hij Bulykin pas 10 minuten voor tijd inzet, als hij vindt dat Frank ongelijk heeft?

Anoniem zei

Als ik Hans Kraaij jr. was kwam ik niet meer opdagen in VI. Ongelooflijk hoe hij wordt geschoffeerd door Derksen en Genee. Waaarom wordt hij uitgenodigd als hij toch niet serieus wordt genomen?

Anoniem zei

Ik vind dat Hansie een prima mening heeft en die goed onderbouwd. Johan daarentegen wil nog wel eens zijn eigen voorkeur daarboven plaatsen. Maar inderdaad zou het leuk zijn eens nieuwe gasten uit te nodigen, een jakhalsje enzovoort.

Anoniem zei

Johan die lult maar wat. Vandaag is het blauw, morgen is het rood. Die man is totaal niet serieus te nemen, om over seniele Hansie maar niet te beginnen.

Anoniem zei

Johan Derksen is echt een complete lamlul. Een paar afleveringen geleden vond hij Clasie van Feyenoord nog helemaal niks en nadat Willem een lans voor hem heeft gebroken vindt Derksen het opeens een speler waarvan hij niet had verwacht dat hij het zo goed zou doen, jaja. Lekker opzichtig. Ook Gijp durft Clasie alleen af te branden als Willem er niet is, beide weten dat ze het dan namelijk verliezen.

Mensen die Hans niet serieus nemen weten weinig van voetbal en hebben nog minder verstand van voetbal dan die raaskallende Derksen. Hans weet altijd op een voetbaltechnisch goede manier uit te leggen wat mogelijk een optie was geweest voor een bepaalde situatie, in dit geval Ajax. Hans heeft meer voetbalinzicht in zijn pink dan Derksen in zijn hele lijf. Want altijd als het over voetbaltechnische zaken gaat geeft Derksen niet thuis, net zoals toen met Van Basten.

Gisteren wel gelachen om die platte grappen van Gijp en Hans ondanks dat Gijp wel erg opzichtig altijd met een penis van andere mannen in de weer is.

Richard zei

Clasie is een redelijke speler meer is het niet.

Anoniem zei

Wat een vreselijk programma is dit. Het gaat nergens over. Die gijp vind ik walgelijk. Het programma is er niet beter van geworden sinds hij terug is. Derksen is eveneens een misselijke kwal. Genee kan het niet in goede banen leiden. Als ik Hans was ging ik weg bij dat maffe zootje. Het programma ging toch over voetbal??????

Anoniem zei

gasten, donderstraal gewoon op met het negative gezeik. Dit was weer VI op en top. Humor, informatief, afzeiken etc etc.

Zint het je niet kijk je toch naar sbs?

Anoniem zei

@ Anoniem 12:27

is het niet "Vandaag is rood..." :P

Anoniem zei

Wat hebben we opeens een negativiteit hier. Waar komt dat opeens vandaan? Ik neem aan dat die negatievelingen geen vaste kijkers zijn?
Ik vond het zelf ook niet de beste uitzending, maar hij was vermakelijk mede door Hans, die voor wat vuurwerk zorgde.

Paul zei

[quote]
- Mensen die Hans niet serieus nemen weten weinig van voetbal[...]
- Hans weet altijd op een voetbaltechnisch goede manier uit te leggen wat mogelijk een optie was geweest voor een bepaalde situatie[...]
- Hans heeft meer voetbalinzicht in zijn pink dan Derksen in zijn hele lijf.
[/quote]
Hallo Hans! Leuk dat jij ook de SigaarSnor blog gevonden hebt! Raap je jasje even op.

Anoniem zei

Hans Kraay is de meest serieuze gast aan tafle met de meeste verstand van voetbal. Jammer alleen dat hij omringd wordt door een hinnikende badmuts, een brilcreamzuiger en een arrogante paardenlul met snor.

Anoniem zei

De enige de Derksen nog serieus neemt is Derksen zelf.

Anoniem zei

Van der Gijp is gewoon een vette nicht.

Anoniem zei

Hansie het wel verstand van voetbal, alleen hij overdrijft iets te veel als hij iets gaat uitleggen. Zodra hij begint met overdrijven zakt bij Johan de broek al naar beneden, en kijkt Rene onder de tafel of hij wel met Johan onder de douche kan gaan staan!
Voor mij maakt het niet uit wie er aan tafel zit maar sommige filmpjes zijn nu grijs gedraaid. Maradonna die te dik is en Hansie met het gooien van zijn jassie. Ik vind zo 100 interresantere filpmjes op youtube!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link