11 december 2011


Arno Vermeulen: René van der Gijp zeer welkom bij Studio Voetbal

Arno Vermeulen, chef Voetbal van de NOS en ook één van de vaste gasten van Studio Voetbal, zou René van der Gijp graag aan tafel bij het NOS-programma zien. "Van der Gijp is een fenomeen, hij houdt zich ook verre van de vijandigheid aan tafel bij Voetbal International", aldus Vermeulen in een interview met de VARAgids. "Hij zou zeer welkom zijn bij Studio Voetbal."

Een omgekeerde stap ziet Vermeulen zichzelf niet maken. "Studio Voetbal is een echt journalistiek programma. Ik zou niet passen in de setting van Voetbal International. Ik vind ze daar vaak veel te scherp. Ook naar elkaar toe, het wordt soms zelfs vijandig. Ik zou mij daar onveilig voelen."

Over Wilfred Genee is Vermeulen wel lovend: "Hij is als snelle denker de Matthijs van Nieuwkerk van de sport. En hij beschikt over een persoonlijkheid die niet altijd de weg van de minste weerstand kiest."

Ook over Johan Derksen is hij, zij het met enig voorbehoud, positief: "Derksen kan grappig zijn. Hij is met zijn lange haar en zijn snor een echt character geworden. Hij is in zijn eigen rol gaan geloven. Zijn populariteit is wel een beetje met hem op de loop gegaan."

Over zichzelf zegt Vermeulen: "Op mij hebben mensen ook kritiek. Bij mij zal de kijker zelden denken: wat een gezellige vent zit daar aan tafel. Sommigen hebben een vrolijk hoofd, ik niet. En ik weet ook wel dat ik wat relaxter mag doen."

Zie ook:
- Johan Derksen doet Arno Vermeulen na: "woh-woh-woh-wop!"
- Animated gif: Johan Derksen doet "woh-woh-woh-wop"
- Licht uit, spot aan: 250ste compliment van Derksen aan Bert van Marwijk


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer dat Gijpie alleen bij VI aanschuift(al is dat ook maar de vraag).

Arno je bent een sukkeltje!

Anoniem zei

wop wop wop

Anoniem zei

er bestaat natuurlijk 0 kans dat iemand van VI, daar aanschuift. Maar grappig dat vermeulen toegeeft dat hij eigenlijk bang is om bij VI te gaan zitten. Maar zijn opmerking over 'journalistiek programma' slaat natuurlijk nergens op

Anoniem zei

Hij heeft ten minste wel zelfkennis!

Anoniem zei

WHAHAHHAA wop wop wop

Anoniem zei

Zie je het al voor je René die lacht en vervolgens een doodse stilte in die studio...

Anoniem zei

Het is opzich ook wel humor dat ze bij de NOS telkens zeggen niet mee te doen aan het "achterbakse gedrag" maar dan wel met zo'n opmerking komen.
Goed zo doorgaan jongens!

Anoniem zei

WOP WOP WOP
http://www.youtube.com/watch?v=pksT5fJ4tgs

Anoniem zei

'Studio Voetbal is een echt journalistiek programma ... Ik vind ze daar vaak veel te scherp'

Haalt die man zijn eigen punt niet een beetje onder uit?

Anoniem zei

WOP WOP WOP

Laus zei

Ik zie Johan Derksen wel bij Studio Voetbal zitten eigenlijk. ALs Arnootje Vermeulen er ook bij komt zitten kan dit eindelijk ook eens een interessant programma worden.

Barcelona tenue zei

haha zou lache zijn als Johan En Rene is een keer zouden aanschuiven bij studio voetbal.. Zou echt een chaos worden denk ik;p

Arno hater zei

Arno jij bent gewoon een achterbakse hond, altijd even ajax een tikkie geven anti-ajax homoooooo !!!! Sterf

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link