25 november 2011


Willem van Hanegem zegt niet bij voorbaat 'nee' tegen Voetbal International

Als Willem van Hanegem wordt gevraagd om nog eens aan te schuiven bij Voetbal International, wijst hij dat aanbod niet direct van de hand. Dat zei hij vanmorgen in het programma Evers Staat Op op Radio 538.

Johan Derksen liet deze week in de Mikro Gids weten Van Hanegem te missen aan tafel bij Voetbal International. Volgens Derksen wil Van Hanegem niet meer komen nadat Wilfred Genee eerder dit jaar in het bijzijn van Van Hanegem "allerlei oude koeien uit de sloot ging halen" en Derksen en Genee daar vervolgens ruzie over kregen.

Van Hanegem beaamt dat hij zich tijdens die uitzending inderdaad heeft zitten ergeren. "Ik vond het heel naar", aldus de oud-voetballer in Evers Staat Op. "Ik had gewoon tijdens de uitzending weg moeten gaan. Kijk, ik had mijn ruzie met Derksen uitgesproken. Dan is het gewoon: zand erover. Wilfred gaat daar dan ineens weer over beginnen. Hij hoeft mij niet te sparen, maar hij weet ook wel dat een hele hoop dingen van dat gebeuren helemaal niet klopten. Het liefst had ik hem op dat moment een peer gegeven."

Na het incident heeft Van Hanegem Genee nooit meer gesproken: "Nee, ik heb geen contact meer met hem gehad.". Wel is hij een aantal keer uitgenodigd voor het BNR-radioprogramma The Friday Move dat Genee presenteert. "Ik had toen elke keer de pech dat ik niet kon. Dat had op dat moment niets te maken met Genee, begrijp je. Dat die kwiebus niet denkt dat ik niet kom omdat hij er zit."

Dat Van Hanegem ooit nog eens aanschuift bij Voetbal International, is dan ook niet bij voorbaat uitgesloten. "Daar moet ik straks onder het golven even over nadenken. Ik wacht wel af of die snor mij belt", aldus 'De Kromme'.

Het gesprek met Van Hanegem in Evers Staat Op is hieronder terug te luisteren. Vanaf 06:15 gaat het over Voetbal International.12 opmerkingen:

Anoniem zei

laat hem maar komen als Gijp er weer is, er moet iemand met humor naast Van Hanegem zitten, balanceert zijn gezeik :)

Anoniem zei

Nou ik vond toen hij er zat ook elke keer heel irritant inging op René. Hij verpest ook de vrolijke sfeer aan tafel. Hij heeft dan wel verstand van voetbal, maar VI is niet meer zo zakelijk als vroeger.

Wesley zei

Van Hanegem komt inderdaad de 'flow' van het programma niet ten goede. Hoeft van mij niet terug tekomen, dan liever typetjes als Erik Dijkstra of Koert Westerman.

Anoniem zei

Laat dat stuk chagrijn alsjeblieft wegblijven.

Anoniem zei

hij ging toen inderdaad goed in op Rene, maar hoe geinig ik Rene ook vind. Ik vind dat Van Hanegem als op een na beste voetballer van Nederland ooit toch iets meer verstand van voetbal heeft dan de voormalig rechtsbuiten van psv

Anoniem zei

Nee! Niet meer aan beginnen. Ik erger me wild aan Willem en zijn norse houding bij VI. Zelf heeft hij volgens mij eerder aangegeven dat hij nooit meer zou komen zolang Genee presenteert, dus dan moet hij zijn woord ook houden en er niet uit ijdelheid weer gaan zitten. Er zitten al genoeg ijdeltuiten aan die tafel. :)

Anoniem zei

Van Hanegem kan het niet hebben dat Cruijff alleen aan de tafel bij P&W mocht zitten.


Hij beseft niet dat niemand zijn naam kent in het buitenland, en hij nog niet eens de schoenveters van voetballer Cruijff, en ex-voetballer Cruijff, mag strikken. Laat hem lekker bij de NOS zitten.

Anoniem zei

ik kan merken aan de reactie boven ,ok dat diegene nog nooit van hanegem heeft zien voetballen. hij mag dan niet de meest gezellige gozer zijn, maar het was een geniale voetballer

Anoniem zei

Laat Willem nou maar op de golfbaan blijven.

Anoniem zei

Ik vind willem zijn norsigheid erg grappig in programma's als dwdd en P&W, maar het gaat niet samen met de humor van VI dat open en direct is.

Anoniem zei

Degene die Koert Westerman graag zien en horen moeten met onmiddellijke ingang opgesloten worden. Die man lult louter onzin bij zijn commentaren en doet alsof de gemiddelde Jupiler League speler een huisvriend of zelfs zoon van hem is, Petertje zus en Hendrikkie zo... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr van Hanegem, Gijp, Derksen. Voetbal verstand, humor en sausje van azijn. Dan met z'n 3tjes tegengas aan Genee.

Anoniem zei

Hoop dat die dan weer goed wordt aangepakt.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link