24 november 2011


Johan Derksen mist Willem van Hanegem in Voetbal International

Johan Derksen vindt het jammer dat Willem van Hanegem niet meer te gast wil zijn in Voetbal International. Dat zegt hij deze week in de Mikro Gids, zo meldt Mediacourant.nl. Van Hanegem keerde afgelopen mei, nadat hij vroeger vaste gast was, eenmalig weer terug aan tafel bij het voetbalprogramma. Dat beviel hem achter allerminst.

In de uitzending confronteerde Wilfred Genee Johan Derksen met oude (negatieve) uitspraken van hem over Willem van Hanegem. Derksen en Genee kregen vervolgens grote ruzie. Het is volgens Derksen de grootste misstap ooit in Voetbal International.

"Het vervelendste incident was toen Van Hanegem na lange tijd weer eens was aangeschoven en onze belangrijke presentator allerlei oude koeien uit de sloot ging halen", zo merkt Derksen fijntjes op. "Wilfred heeft de vrijheid te vragen wat hij wil, maar het resultaat was wel dat Willem boos werd en niet meer wil terugkomen. Jammer, want ik had hem er nog graag bij gehad."


18 opmerkingen:

Anoniem zei

en terecht

Anoniem zei

Ik ben blij dat hij er niet meer bij zit, chagrijn eerste klas. Als Van Hanegem erbij zit steekt hij ook Derksen aan met zijn gedrag.

Het is niet voor niets dat sinds Van Hanegem vertrok bij Voetbal Inside en Gijp voor hem in de plaats kwam bij Voetbal International, de kijkcijfers begonnen te stijgen.

Anoniem zei

Gelukkig komt hij niet meer terug want hij kan geen vraag normaal beantwoorden en loopt alleen maar te zeiken en cynisch te doen

Anoniem zei

Weet iemand waarom Eric Dijkstra van de Jakhalzen er nooit meer zit?

Anoniem zei

Ik denk omdat hij van de vara is. Maar precies weet ik het ook niet. Wel jammer want hij had altijd een eigen mening en humor.

Anoniem zei

Erik Dijkstra is een gemis inderdaad.

Scherpe gast met verstand van zaken.

Anoniem zei

Van Hanegem verpest de chemie aan tafel. Geen gemis dus. Hugo Borst zou ook niet passen.


Iemand als Jan Boskamp is perfect. Naast Gijpie en Derksen.

Anoniem zei

van Hanegem?, nee... die niet die ouwe bromzeikerd. Jan Joost van Gangelen daar moet ik van overgeven Ik heb liever Johan Boskamp Emile Schelvis Hugo Borst Hansie Hansie en Eric Dijkstra van de Jakhalsen zo afgewisseld.

Anoniem zei

Koert Westerman moet vaker langskomen.


Die heeft zowel kennis, humor als zelfspot.

Anoniem zei

Ik waardeer V. Hanegem omdat hij Feyenoorder is. Maar ben het niet met Derksen eens.Hij geeft zelden gewoon antwoord en zit een beetje chagrijnig te doen vaak. Ik heb liever Gijp, Boskamp of zelfs Kraay jr. Heb soms ook wel het gevoel dat V.Hanegem andere meningen niet kan verdragen op de één of andere manier, naja hij komt daar toch niet weer zitten.

Anoniem zei

Vreselijke man die van Hanegem. Geeft nooit normaal antwoord, stuk chagrijn. Begrijp werkelijk niet waarom Derksen hem terug zou willen in het programma.

Anoniem zei

de enige die geen kennis van zaken heeft en die ik toch nog wel een keertje graag terug zou willen zien is Maarten van Rossum :D

Anoniem zei

Hugo Kamps i.p.v. Willem van Hanegem, zou ik leuk vinden,

Anoniem zei

voetbalinhoudelijk is Van Hanegem wel goed altijd bij Sport1, maar soms is hij idd een zeikerd zeg..

Anoniem zei

Peter r de Vries mag van mij wel langskomen.
Dan heb je een hele mooie uitzending.
:D

Anoniem zei

iedereen behalve Emile Schelvis ajb. Man man man, wat heb ik een hekel aan die gast.

Anoniem zei

Van Hanegem was een zeer begaafde voetballer, schijnt het, maar ik erger me kapot als hij bij VI zit. Goed lullen over voetbal en goed voetballen zijn toch twee verschillende dingen, zoals hele goede voetballers vaak ook niet zulke goede trainers blijken.

Ik vind Iwan van Duren ook wel een mooie baas. Hoop dat ie er snel weer bij is.

Anoniem zei

Nou je het zegt ...
Erik Dijkstra schuift niet meer aan.
Teruggefloten door zijn VARA omroepbazen misschien?
Remi

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link