05 oktober 2011


'René van der Gijp op 17 oktober terug bij Voetbal International'

René van der Gijp zal naar alle waarschijnlijkheid maandag 17 oktober weer terugkeren aan tafel bij Voetbal International. Johan Derksen heeft dat vanavond gezegd tijdens een optreden in theater De Meenthe in Steenwijk. Derksen was daar te gast samen met Riemer van der Velde en presentator Toine van Peperstraten.

Derksen vertelde zijn toehoorders dat hij eerder op de dag telefonisch met René van der Gijp had gesproken en dat die hem liet weten dat het de goede kant op ging met zijn gezondheid. Van der Gijp staakte zijn werkzaamheden op 26 augustus. Volgens Derksen gaat hij nu uit van een terugkeer op 17 oktober.

Slag om de arm
Of Van der Gijp op 17 oktober daadwerkelijk terug zal keren, is nog niet honderd procent zeker. Eerdere voorspellingen bleken uiteindelijk ook niet uit te komen. Zo liet Johan Boskamp op 9 september weten dat Van der Gijp waarschijnlijk eind september weer van de partij zou zijn en Wilfred Genee meldde een kleine twee weken geleden nog dat het herstel waarschijnlijk nog één tot twee maanden zou gaan duren.

Update 5 oktober, 17:00 uur
Het nieuws dat René van der Gijp waarschijnlijk 17 oktober weer terugkeert aan tafel bij Voetbal International is nu ook bevestigd door RTL. "De wil is er", aldus een woordvoerster. "De kans is groot dat René er over twee weken weer bij is."


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Was echt een leuke optreden in de Meenthe en toen ik dit hoorde....

René van der Gijp held!

Anoniem zei

Ter ere waarvan was Johan in Steenwijk ?

Anoniem zei

Johan was samen met Riemer en Toine in de Meenthe puur voor een voorstelling. Eerst zouden Johan Derksen en Maarten van Rossum komen nu kon Maarten niet en vervangde Riemer (erg populair in onze buurt)en Toine de afwezige Maarten.

Was een geslaagde avond met veel nieuwe feiten en nieuwe leuke anekdotes onder andere over Korbach, Gijp en Derksen.

Binnenkort schrijf ik nog wel een verslag op het forum. Dit moest ik ieder geval alvast delen.

Groeten,
Superbeelden

Chris zei

Het beste nieuws van vandaag!

Anoniem zei

Hij gaat uit de kast komen, let maar op.

Anoniem zei

ja hij heeft wel iet homo in zich volgens mij maar ik bedoel hij kan het allemaal niet meer aan hij is net 50 en hoeft helmaal niks te doen waar maakt die zich druk om dan.maar ik vin het wel een prima goze en een top programma

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link