24 februari 2014


Uitzending Voetbal International (ma 24-02-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 24 februari 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Martijn Krabbendam, Simon Zwartkruis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


35 opmerkingen:

Anoniem zei

Eindelijk. Ik dacht al waar bleef die kankeruitzending.

Anoniem zei

Moet jij niet naar rtl5 kijken tokkie?

Anoniem zei

Dat kan ik niet ontvangen hier. Ik woon niet meer in Nederland.
Ik heb jullie achtergelaten in dat stakkerslandje zonder groei, zonder banen en met alleen maar belasting- en accijnsverhogingen.

Anoniem zei

Nou veel plezier in Marokko dan maar he, toedeloe

Anoniem zei

Nou, maar goed dat jij dan vertrokken bent. Aan azijnzeikende vloekmachines zoals jij hebben we hier in Nederland ook niks. Gelieve ook geen VI meer kijken dan; wordt namelijk gemaakt in dat door jou zo gehate Nederland.

Anoniem zei

Barbaarse schijterij, snel met die couscous.

Antonio zei

Bedankt!

De groetjes uit Port Vila, Vanuatu

Anoniem zei

Hahaha, en dan denken dat ik een Marokkaan ben die in Marokko zit. Wat een simpele ziel ben je dan, als dat het eerste (en enige) is dat in je opkomt.
Nee hoor stakkers, ik zit in een mooi welvarend land op een paar uurtjes vliegen van jullie.

Anoniem zei

Blij toe dat je op een paar uur vliegen van hier woont. Blijf er lekker en bemoei je verder niet met NL. Tabéé kneus.

Gunter zei

wat loop je nou uit de hoogte te doen dat je in een beter land woont kankerkneus

Anoniem zei

Hij zit op een paar uur vliegen, maar als verstekeling op een garnalenboot deed ie er iets langer over.

Anoniem zei

Het is er zo geweldig dat hij niets anders heeft te doen dan anoniem te melden dat hij zijn zielige vaderland heeft verlaten.

Anoniem zei

BLOEDKANKER SNEL! Bedankt :)

André zei

Derksen was schandalig vanavond door het gedrag van Pellè te bagatelliseren ... en waarom? Echt niet omdat hij werkelijk denkt dat allemaal wel meevalt. Nee, omdat hij aan de verkoop van z'n boekje denkt ... 1000 vragen aan Pellè. Valt geheel door de mand, wat dit aangaat.

Anoniem zei

Bovenstaande jood moet z'n tyfusmuil houwe. Bang dat we je deze week inmaken met Pelle zeker.. Steek je piemel in een negerin vies vettig mannetje!

Anoniem zei

Hoho niets tegen negerinnen, kakkerlakje. Ik ga elk jaar naar de Dominicaanse om wat zulu's vol in de mond te spuiten. Zou je ook eens moeten doen. Heerlijk die lippen om je pielemuis. Kan een mocro wel met z'n ongestelde geit aankomen, maar een tegen een lekker pikzwart mokkel kan niets op.

Anoniem zei

Bah bah, ik steek hem nog liever in je moeders borstkankergezwel. Typische 020 vadsigheid. Pak je een maagdelijke moslima dan. Lekker bloed op je snikkel en Allah de grote boos.

Anoniem zei

En de tieners hebben sigaarsnor ook ontdekt zie ik................

Anoniem zei

Derksen heeft het normaal altijd over de voorbeeldfunctie van belangrijke spelers en sportiviteit van het spelletje. En alles wat hij er allemaal nog meer bijhaalt als het over een PSV'er of eigenlijk elke andere speler zou zijn. Nu omdat hij het Pelle boekje verkoopt mag het allemaal. Wat een hypocriete zak is die Derksen toch ook.

TV zei

Hartelijk dank weer voor de link !

Anoniem zei

Cheers mate from Sydney

Anoniem zei

Sawadee krap tjak pbra-teet Thailand.......

Anoniem zei

Ik dacht dat Derksen ietwat anders reageerde op het voorval met Pieters toen enzenz...Maar ja Pelle is zijn maatje en dan ben je ietwat genuanceerder met je uitspraken toch...........???

Anoniem zei

Rare actie van Derksen inderdaad over Pelle, dat het allemaal maar normaal is, en te begrijpen. Van der Gijp zat Johan ook vol verbazing aan te kijken...

Anoniem zei

Pelle is homo

Anoniem zei

Even vanuit België. Ik ben altijd een fan geweest van van der gijp, maar stellen dat benji de ceulaer de grote man is bij Genk is wel onzin. Vossen, Buffel, Hyland, enzovoort zijn veel belangrijker voor deze ploeg. De malaise bij Genk ligt ook niet aan gebrek aan kwaliteit.. nu ja, duidelijk dat hij niet veel Belgisch wedstrijden heeft gezien, .. dan praat je er ook beter niet over.

gr.

Anoniem zei

Dus Derksen vind het ineens heel normaal dat je andermans eigendommen gaat vernielen? Dat laat dan zien dat je er echt voor gaat? Wat is dit voor onzin! Vind het wel mooi van Gijp die zegt waar slaat dat nou op. Waterzak wegtrappen of een flesje water who care's maar gewoon tot drie keer aan toe bewust dingen gaan vernielen. Nee Derksen dit gedrag kan gewoon niet. Ineens is een voorbeeldfunctie niet meer zo belangrijk. Is maar net hoe de wind waait bij Derksen.

Anoniem zei

Ja, valt me tegen van Johan.

Renzo.

Anoniem zei

Als Escha mij een biertje zonder schuimkraag geeft, en ik verbouw die hele studio van VI, zou Derksen dat ook normaal vinden ?

Anoniem zei

Alleen als ie net een boekje van je in de winkel heeft liggen.

Renzo

Celoi Juif zei

Je bent commercieel of je bent 't niet he. Groetjes uit het beste stukje land van de hele wereld.

onskentons zei

Maar dan zou je wel een punt hebben , dit in tegenstelling tot Pelle.

kippie zei

Ok

kippie zei

Pelle had ook een punt. Het was toch gelijkspel?

Anoniem zei

Ik denk dat Pelle heel Rotterdam,op scherp wil zetten.Maar dat Feyenoord een pak slaag krijgt zondag,staat wel vast.En dat AJAX de komende 5 jaar kampioen word,ja dat staat zeker vast........!!!!!!!!!!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link