27 februari 2012


Uitzending Voetbal International (ma 27-02-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 27 februari 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Willem van Hanegem, Thijs Slegers en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


42 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat zat die V Hanegem nou weer achterlijk te zwammen dat het geen kopstoot was van Fernandez.
Altijd tegenstrijdig zijn... echt irritant om te bekijken.

Anoniem zei

wat ben je aan het zeuren kut kind probeer je ook als derksen te praten (zwammen) ga je maar eerst je mond wassen voordat je van hanegem in je mond neemt,een beetje respect voor de legende A.U.B

Anoniem zei

Ben het volledig met de eerste reactie eens. Van Hanegem past echt niet meer bij Voetbal International. Het is jammer dat hij een vaste gast is en van de vier vaste gasten het meest vaak voorbij komt, want het is niet genieten met hem aan tafel.

Anoniem zei

Gevalletje gefrustreerde fr supporter...

Anoniem zei

ik weet niet wat voor je genieten is.het is voetbal programma mensen willen feiten horen en van hanegem zegt 100% waarheden als het om voetbal gaat. als je gebabbel wil horen dan moet je praatjes makers kijken.

Anoniem zei

vHanegem is mij te cynisch en chagrijnig.
Hij haalt ook elke keer de vaart uit het programma. PSV-Feyenoord had tie niet gezien, want de kromme zat Aars en al - tottenham te kijken. Ik ben hem beu net als Hansiehansie.

Speaking of ik vind hier een briefje met een opstelling:
Genee-Gijp-Boskamp/Schelveccio-Snor

Anoniem zei

Hugo borst moet komen : D

Anoniem zei

Jammer dat gijp weer vloek nodig had.
Van Hanegem niet meer laten komen, te cynisch, te chagerijnig, te vaak een belangrijke wedstrijd niet gezien. Liever Schelvis (hoewel hij er eigenlijk haast niet aan te pas komt), Hansie, Twentejakhals, Aadje Afkoopsom, af en toe Boskamp (hoewel hij een papegaai van Snor is).
Populariteit wat mij betreft:
1. Snor
2. Hansie Hansie
3. Gijp
4. Schelvis
5. Aadje Afkoopsom
6. Twentejakhals
7. Jan Snorpapegaai
8. Kromme

@reactie 2: Kromme is legende qua speler, maar niet bepaald als tafelgast.
@reactie 7: Hugo Sparta zou prima zijn, maar hij wil niet meer...

Anoniem zei

Vreselijke man die v Hanegem. Werkelijk belachelijk hoe alle keepers werden afgekraakt.

Anoniem zei

Die uitgekauwde grap over het weggooien van Hansies jasje begint echt irritant te worden. Totaal gebrek aan fantasie. Verzin eens iets nieuws in plaats van steeds met die meligheid op de proppen te komen.

Van Hanegem doet het prima. Die man heeft meer humor in zijn pink dan die hinnikende buurman van hem in zijn hele lijf.

Anoniem zei

Het is wel een voetbal programma en geen cabaret of jiskefet zit een van de grootste voetballers te wereld aan tafel en leuk zijn moet je thuis doen...

Anoniem zei

Jan Boskamp is denk ik leuker dan de zelfbewuste Gijp. Jan Boskamp is puur zichzelf, Gijp die is vaak schijtlollig aan het doen en aan het overacten.

Van mij mag de opstelling zo zijn:
Genee - Gijp/Boskamp/Hansie/Schelvis/Aadje/Kromme/Jakhals/Bitterbalen Everse/Koert/die WillemII vent/en nog misschien wat andere gasten maar niet Barend, Jan Joost of die vent van Heracles - Derksen

Belangrijkste verschil met nu is dat Gijp ook gaat rouleren.

Anoniem zei

Programma heeft zijn langste tijd gehad, vind ik al een tijdje.

Anoniem zei

Wat is dat nu voor dom gelul heeft zijn langste tijd gehad zolang er gevoetbalt word in de wereld moet dit programma er blijven en minder lol maar wel lekker discuseren en geen gasten die het de hele tijd met elkaar eens zijn das ook niks toch...

Anoniem zei

Het programma moet echt vernieuwd worden. Allereerst Van der Gijp eruit. Die man speelt een rol (van de dorpsidioot) en is nooit zichzelf. Dat contunue gelach van hem om zichzelf is hoogst irritant. Dan moeten er mensen aanschuiven die niet steeds meepraten met Derksen maar die man op zijn nummer durven zetten als hij irritant wordt. Genee mag blijven als hij beloofd niet steeds te zuigen en de grappen aan anderen overlaat. Verder is hij wel deskundig. Mijn favoriete gasten: Boskamp, De Mos, De Kromme, Hans Kraay en vooruit Schelvis. Geen Jakhals, Everse en Barbara Barend meer.

Anoniem zei

Ne haagse sjonnie dan gaan de kijksijfers omhoog

Anoniem zei

Van der Gijp is inderdaad een karikatuur van zichzelf. Dat is een man met een stoornis, iemand die in zijn priveleven constant depri is en de deur niet uit kan en aan die tafel constant probeert de lolbroek te zijn gaat er bij mij niet in.

Ik vond dat Van Hanegem vandaag redelijk in vorm was. Is niet meer zo chagrijnig als voorheen. Ben het er echter niet eens dat hij daar moet zitten omdat hij zo'n grote voetballer is geweest, je moet gewoon wat te melden hebben.

Boskamp en Schelvis zijn de beste gasten. En Johan Derksen wordt ongeloofwaardig. Hij probeert zich altijd zo af te zetten tegen die media wereld, maar hij probeert wel elke keer het nieuws te halen (bijvoorbeeld door een reclame spot). Volgens mij wil hij niets liever dan deel uitmaken van dat wereldje.

Anoniem zei

Toen Gijp er niet bij was las je hier "Gijp moet snel terugkomen" waar zijn die mensen nu? Ik geef toe het mag zo nu en wel wel wat minder. Maar zonder Gijp is VI VI niet meer. Willem mag zijn huiswerk wel wat beter doen ik neem aan dat hij gewoon betaald krijt? Dan kan je op zun minst ff de wedstrijd van de week bekijken of gewoon zeggen dat je het wel gezien hebt.

Anoniem zei

Waar die mensen zijn? Ze zijn gaan inzien dat dat ventje niet helemaal spoort. Nee, onze badmuts heeft zijn langste tijd gehad en is ver over de houdbaarheidsdatum heen met z'n paardengrijns.
Johan Derksen is een rasopportunist, altijd scoren over de rug van mensen die hij aankan. Tegen Van Hanegem durft hij niks te zeggen bang dat De Kromme boos wordt. Bah!

Anoniem zei

Gijpie en Derksen zijn met afstand de beste analisten van Nederland.


Gijpie ziet het spelletje het best. Derksen ziet het ook prima, ziet alles en weet ongelooflijk veel.

Beide hebben ook nog humor en zelfspot.

Gijpie heeft ook nog als voordeel dat hij andere gasten uit te tent weet te lokken.

De beste nr. 3 is Boskamp en Hansie Hansie. Maar goed, met Gijpie en Derksen en Genee als aangever scoren al ze minimaal een acht.

Anoniem zei

snap de comotie niet zo. Gijp is altijd zo geweest jongens.

Anoniem zei

Derksen heeft zelfspot dat is waar maar daar heb ik van der Gijp nooit op kunnen betrappen. Hij lacht alleen andere mensen uit: Maradonna, Hans Kraay, grensrechters, iedereen die kleiner is dan 1 meter 80, Manolev, etc, etc. Een beetje een laf mannetje dus. En bij mijn weten heeft hij nog nooit iemand uit zijn tent gelokt. Vrijwel niemand gaat in op zijn plattitudes.

Anoniem zei

Waarom kijken mensen als ze zoveel commentaar op een programma hebben?

Anoniem zei

Die negatieve berichten hierboven zijn gewoon van 1 en dezelfde persoon iedere keer. Een trol noemt men zo iemand, in dit geval een laffe trol omdat hij iedere keer als "Anoniem" zit te posten.

Anoniem zei

ik vind van de gijp heel zielig laatste tijd die grappen kennen we inmiddels wel, dus dan hou je weinig over voetbal inhoudelijk.1 of 2 grappen tussendoor is wel leuk maar je ziet hem continuo denken wat zal ik zeggen als ik aan het word kom dan gaat ie heel hard lachen.het blijft wel leuke programma.

Anoniem zei

"Een trol noemt men zo iemand, in dit geval een laffe trol omdat hij iedere keer als "Anoniem" zit te posten."

Aldus een laffe trol die zelf ook anoniem is. Zielig figuur noemen we zo iemand.

Anoniem zei

Ja, ga nog even door met je spam, 1 bericht is genoeg hoor vriend.

844.999 mensen vinden VI blijkbaar nog wel leuk. Val ons verder niet lastig met jouw irrelevante mening en persoonlijke aanval op Gijp.

Nog een tip voor je: er zit een afstandsbediening met een uit-knop bij je TV, als je het niet leuk vindt zet hem dan uit, of ga de Voice kijken o.i.d. Misschien is dat meer jouw smaak.

Anoniem zei

Dan zijn er 2 trollen, want ik ben het met trol 1 eens over Gijp. Ik denk dat het programma een stuk opknapt als Gijp niet meer om zijn eigen grappen lacht.

Anoniem zei

trol nr.3 mee eens weg met die irritant gijp

Anoniem zei

ik, trol 4, vind ook dat Gijp zijn koffers moet pakken.

Anoniem zei

Het hele programma moeten ze opdoeken. Die televizierring winnen heeft er geen goed aan gedaan. Heeft die Bert van der Veer toch nog gelijk.

Anoniem zei

Even voor de goede orde ik ben weer iemand anders.

@01-03-12 11:15
De enige die niet naast zijn schoenen is gaan lopen is Genee in alle eerlijkheid. Dat was altijd al een vervelende knul. Derksen is totaal dwars geworden, heeft geen argumenten meer en is zo plat als de neten.

Gijp die lacht nog harder om zijn eigen grappen en zit constant te denken wat kan ik voor grappigs hier over zeggen. Hij moet zijn humormomenten terugschroeven en ook die overdreven one liners beperken. Verder moet hij eens zijn mond houden over die homo praat van hem. Hij praat nog meer dan Albert Verlinden over kleding, over sterke strakke lichamen en met name over negers. Gijp flikker op met je homopraat.

Anoniem zei

van der gijp is niet meer zichzelf dus dan gaat ie overdrijven in alles lachen interruptie.hij moet gewoon normaal doen en niet als clown laten gebruiken door derksen en rtl,want hij voert een act maar die is laatste tijd heel slecht maar ze hebben nog 3 jaar tegaan dus ik hoop dat ie zich zelf te raad gaat.

Anoniem zei

Arno Vermeulen dan maar de plaats overnemen van van der Gijp ?

Anoniem zei

Prima idee!

Anoniem zei

Nee, geen Arno Vermeulen, vreselijk irritant. Vooral als ie net doet of hij een achteraf ingesproken commentaar live ingesproken wordt.

Anoniem zei

wat heeft arno vermeulen met dit te maken ? we hebben hier over van der gijp die het word overacting een nieuwe dimensie heeft gegeven rene was een goede voetbaler ik vind jammer dat hij nou door geene en derksen de clown moet spelen hij kan gewoon normaal ziet daar toch clown of geen clown dat zie je niet terug in de kijk cijfers dus voor zijn zelf respect kan hij gewoon normaal doen want het is toch niet normaal meer

Anoniem zei

Veel psychologen hier!

Anoniem zei

Wat een beschamend slecht Nederlands schrijven jullie klagers. Ga anders even terug naar school voordat je hier je negatieve mening laat horen, daar zit namelijk niemand op te wachten.

Anoniem zei

Aan de enorme hoeveelheid respons is het duidelijk dat juist veel mensen hierop zitten te wachten behalve politiek correcte bovenstaande trol.

Anoniem zei

Maar goed, vanavond kijken we allemaal weer!

Anoniem zei

lol ja vanavond weer kijken morgen weer afzeiken.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link