21 juni 2010


Wilfred Genee tekent donderdag contract bij RTL

Wilfred Genee zal komende donderdag (24 juni) een contract ondertekenen dat hem twee jaar aan RTL verbindt. Dat maakte hij vanavond zelf bekend in zijn dagelijkse WK-show VI Oranje.

In 2005 stapte Genee van RTL over naar Talpa, wat hem door de leiding van de zender niet in dank werd afgenomen. Toen Talpa ter ziele ging, kwam Genee weer bij RTL terecht. Hij ging Voetbal Insite (later Voetbal International) presenteren, maar al die tijd op inhuurbasis. "Ik presenteer al een paar jaar zonder contract bij RTL", aldus Genee. Nu, na vijf jaar, treedt Genee dus weer officieel in dienst bij de zender. "De banden zijn weer aangehaald, zoals dat zo mooi heet."

In maart werd al bekend dat Voetbal International in ieder geval nog twee jaar op RTL te zien zal zijn. Dat was mede omdat Genee bij RTL meer programma's mocht gaan presenteren. Johan Derksen vertelde later dat dat een transfer van het programma naar Veronica tegenhield.

Wilfred Genee wordt nu hét voetbalgezicht van RTL7: hij zal onder andere te zien zijn als presentator van Voetbal International, de Europa League en de Jupiler League. Humberto Tan zal daardoor vanaf volgend seizoen niet meer te zien zijn op de zender.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link