21 maart 2010


Derksen: overstap naar Veronica serieus overwogen

Voetbal International is, zoals bekend, nog zeker twee jaar te zien op RTL7. De makers van het programma waren echter ook in gesprek met SBS/Veronica. Een overgang zou serieus aan de orde zijn geweest.

"We hebben gesprekken gevoerd met twee andere partijen", aldus Johan Derksen in het blad Voetbal International. "Een overstap naar SBS is serieus overwogen, daar zouden we bij Veronica samen met het autoprogramma Top Gear een mannenavond vullen."

Derkse vervolgt: "Uiteindelijk hebben we toch voor RTL7 gekozen, waar Wilfred Genee gelukkig weer volop de ruimte krijgt. Bij SBS lagen die mogelijkheden er niet voor hem, daar kon hij alleen Voetbal International twee keer per week presenteren. We wilden dit team graag bij elkaar houden, omdat het een succesformule is."

Bij SBS, dat de rechten heeft van het Nederlands Elftal, is Jan Joost van Gangelen het centrale voetbalgezicht. Wilfred Genee gaat diezelfde functie nu vervullen bij RTL7 (als presentator van Voetbal International, de Europa League, de KNVB Beker en de Jupiler League). Humberto Tan zal daardoor vanaf volgend seizoen niet meer te zien zijn op de zender.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link