21 augustus 2010


Uitzending Voetbal International (vr 20-08-2010)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een oude aflevering nog eens terugkijken? Dat kan!

Bekijk hier de complete uitzending van vrijdag 20 augustus 2010. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

boskamp mag vaker aanschuiven,verstand en humor,wisselwerking met rene is ook leuk

Anoniem007 zei

boskamp als vaste gast !
kijkt heel veel wedstrijden, veel verstand van voetbal en heeft humor.

Eric zei

Erg leuke uitzending met Boskamp.Maandag Jakhals Erik die -op mij- goed overkwam bij VI-Oranje vd zomer.Heeft iig een eigen mening.Ben benieuwd.

Anoniem zei

Het aantrekken van dit soort talentloze figuren zonder humor, voetbalkennis en een zinvolle mening is pure minachting van de kijker. Ik spreek natuurlijk over Tijl Beckand en Jackhals Erik. Het wordt tijd om ons te keren tegen de vrije val qua niveau en entertainment waarde waar VI in terecht is gekomen.

Anoniem zei

helemaal mee eens

harm toorenz zei

Ook helemaal mee eens; VI minacht de kijkers steeds meer door derderangs tv figuren op ons los te laten! En laten we vooral hopen dat die vierderangs kraaij jr al helemaal nooit meer terugkomt op tv, evenals die afgrijselijke van hanegem. Boskamp als vast gast is ok, maar ik heb liever Borst.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link