Over SigaarSnor

In augustus 2009 werd onder de naam "SigaarSnor" op YouTube begonnen met het uploaden van compilaties van en de leukste momenten uit de (tv-)uitzendingen van Voetbal International, Doordekken en Beste Johan. Dit bleek zeer gewaardeerd te worden. Het aantal video's verveelvoudigde zich snel (uiteindelijk in totaal bijna 300 video's met in totaal zo'n 30 miljoen views) en ook enkele andere YouTubers gingen dergelijke video's uploaden.

Om die reden werd in september 2009 de blog SigaarSnor.blogspot.com gestart. Het doel van de blog was om alle losse fragmenten en compilaties overzichtelijk samen te brengen op één plek en om daarnaast het overige nieuws rondom de programma's (later ook onder andere spin-offs VI Oranje en Tour du Jour en opvolger Voetbal Inside) en de hoofdpersonen (Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Hans Kraay Jr., etc.), evenals hun media-optredens in andere programma's, te brengen. Mede door het gebruik van verschillende social media (zoals Hyves, Facebook, Twitter, YouTube, NUjij en eKudos) bouwde SigaarSnor.blogspot.com een grote en trouwe schare fans op.

In juni 2017 werd noodgedwongen besloten om te stoppen als dé fansite voor het televisieprogramma Voetbal Inside en diens hoofdpersonen. Het betekende niet het einde van "SigaarSnor". Er werd een doorstart gemaakt. Tegenwoordig vind je op SigaarSnor.blogspot.com onder andere:
• opmerkelijk nieuws over binnen- en buitenlands voetbal / Nederlands elftal;
• het wel en wee van voetballers op social media;
• optredens van voetballers in tv-programma's;
• kijkcijfers van de verschillende sportprogramma's;
• gamenieuws over FIFA 18 (en de eSports-competitie voor FIFA-gamers);
• voetbalvoorspellingen van Hugo Borst en Koert Westerman (Betweters);
• "hoe gaat het nu met...?" roemruchte voetballers;
• interessante voetbalcolumns.

Overigens is het niet alléén voetbal dat de klok slaat: af en toe maken we ook een uitstapje naar overige sporten.

Medewerkers
Deze site wordt op dit moment gevuld door:
- SigaarSnor
- OliverVoetbal

Adverteren
De advertenties op SigaarSnor.blogspot.com worden verzorgd door Google Adsense. Advertentieruimte op deze site kan ingekocht worden via Google Adwords. Wilt u graag op een andere manier op deze site adverteren? Neem contact op! U kunt dan indien gewenst ook meer informatie ontvangen over de bezoekersaantallen en het bezoekersprofiel.

Disclaimer
Wij respecteren de rechten van eigenaren van teksten, foto's, merken, logo's, etc. Bent u desondanks van mening dat SigaarSnor.blogspot.com op enigerlei wijze uw auteursrecht schendt? Neem contact met ons op. Wij verwijderen de eventuele auteursrechtenschending vervolgens zo spoedig mogelijk.