27 juni 2012


Uitzending VI Oranje (di 26-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van dinsdag 26 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Mario Been, Sybrand van Haersma Buma, Pascal Kamperman, Martijn Krabbendam en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


50 opmerkingen:

Anoniem zei

staat er weer snel op!! bedankt voor de mp4 link. gr. uit londen!!

Anoniem zei

Thanxx nog ff kijken voor slapen gaan

Anoniem zei

'Dat zijn dan toch 11 spelers en 1 bondscoach.'

Dit was nog erger dan Studio Sportzomer...

Anoniem zei

Pffffff. Wat is die Buma een saai lul. Stop met het uitnodigen van politici!!! Ze hebben niets zinnigs over voetbal de melden. Dan heb ik liever acteurs, zangers en (ex-)topsporters, die praten tenminste over voetbal. Als ik Buma wil horen dan ga ik wel naar buitenhof kijken.

Anoniem zei

AUB kap met mensen als Buma, ik heb me zo verschrikkelijk geërgerd dat ik maar weer kernvak Staats- en Bestuursrecht ben gaan leren voor het tentamen van morgen. Dacht eventjes lekker er tussenuit, maar toch maar liever bikkelen voor een klote tentamen dan luisteren naar zo'n waardeloze ingenomen en vooral HEEL VEEL ONZIN VERTOLKENDE IDIOOT als Buma.

Wees gegroet.

Kev zei

Als er ooit een verkiezing komt van de saaiste VI gast, Dan is buma zeker kandidaat. Gelukkig morgen heertje en de mos.

Anoniem zei

bedankt man, lekker snel weer

Anoniem zei

Het is na vanavond wel duidelijk dat Genee nooit een niet-sportgerelateerde talkshow zal krijgen. Zijn "politieke" vragen zijn echt genant. Verder dan het gaat slecht met het CDA in de peilingen, Wilders is een lul en slappe vergelijkingen tussen het voetbal en de politiek komt hij niet. Ongeschikt dus voor een talkshow die niet over sport gaat.

Anoniem zei

Thnx voor de snelle link!!! Grt uit Harare, Zimbabwe

Anoniem zei

In de top 3 van mindere VI Oranjes.

Renzo.

Anoniem zei

@anoniem 00:18
Je weet dat bij de NOS Maurits Hendriks (die het had over een "professionele analyse") en Andries Jonker zaten?

Anoniem zei

Toevoeging op hierboven: VI Oranje was ook niet best, maar dan toch nog liever VI

Anoniem zei

Leuke reclame voor VI en het CDA zo'n lulletje lampenkatoen als gast.

Anoniem zei

Derksen lijkt wel een obsessie te hebben voor Wilders-bashen, waar zelfs Frenk van der Linden schril bij begint af te steken. Bij elk mogelijkheid grijpt Johan de kans aan om te zeggen dat Wilders een soort untermensch is. Zelfs bij DWDD zijn ze minder erg.

Bij DWDD wil de linkse doelgroep tenminste nog een beetje Wilders-bashen horen, terwijl Derksen vooral blanke mannen als kijkers/lezers heeft die vooral VVD, CDA of PVV stemmen.

Je merkt ook steeds dat het publiek niet of nauwelijks reageert op dat Wilders-bashen, en te fatsoenlijk (en te groot fan) is om eens een geluid van afkeuring te laten horen.

Het is dus vrij onbegrijpelijk. Misschien wat compensatiegedrag voor zijn kritiek op oa Marokkanen, of zijn rechtse vader?

Immers als je anti Wilders bent, ben je tenminste fatsoenlijk en progressief. Mensen die op Wilders stemmen zijn dom of een nazi. Zoiets.

Hopelijk houdt hij zich gewoon bij het voetbal. Daar heeft hij (wel) reteveel verstand van. En het blijft een topper natuurlijk. Gr., Erik.

Anoniem zei

Aan 27-06-12 00:54

Mag ik jou dringend verzoeken met onmiddellijke ingang te stoppen met je irritante posts over Wilders. In elk uitzending waar ook maar de naam Wilders valt, zie ik een uitgebreide analyse van een overduidelijke Wilders-fan. Ik weet ook zeker dat jij de enige bent die verantwoordelijk is voor zulke reacties. Het zou toch niet kunnen dat meerdere mensen zo dom zouden zijn om elke keer een volledige analyse te maken. Kortom: STOP HIER MEE! Als je het over politiek wil hebben, ga ergens anders heen maar wij zijn je irritante gedrag meer dan zat.

Anoniem zei

Wat een bloedsaaie uitzending je zou maar zo'n zoutzak als lijsttrekker hebben.

Dr.LuL zei

Ik sluit me aan bij Anoniem 1:14

Een heel irritant mannetje inderdaad.
Beetje druk maken dat Wilders gebashed wordt.
Ik weet niet of je het door hebt maar elke uitzending worden er minimaal 20 mensen de grond in geboord door Derksen. En wanneer de naam Wilders er ook bij genoemd word ga jij een heel betoog lopen houde hier.

Anoniem zei

@27-06-12 01:14
Je loopt met je eigen domheid te koop als je denkt dat we hier naar een mister nobody luisteren zoals jij!

Thanks voor de link en ik ga zo eens ff kijken naar die saaie lul van een politicus en die bilmaat van Gijp.

Anoniem zei

Bij Sportzomer probeert Jack op genante wijze het succes van de halve finalisten aan de Ubermenschen uit nederland te linken.

Spanje is Cruyff, Duitsland kopieert Van Gaal, en Italie heeft alles aan de grote drie te danken.

Nu morgen nog iets vinden om Portugal aan ons te linken en we hebben onze eigendunk weer kunnen bevestigen. Het is ONS EK!

Anoniem zei

STUDIO SPORTZOMER 469.000
VI ORANJE 1.046.000

oei Jack...

Anoniem zei

Nederlandse politici zijn vreselijk irritant.

Anoniem zei

Opvallenste speler van het EK? Buma: Stekelenburg. Reactie zaal: Huh???

Heeft deze man zichzelf aangeboden bij VI Oranje?

Anoniem zei

CDA: op naar de 0 zetels.

Anoniem zei

Bedankt voor de link!!!

Anoniem zei

Iedereen vergeet hier dat Buma is uitgenodigd door de redactie van VI Oranje. Dus verwijten graag naar de redactie. Politici horen m.i. niet in VI Oranje ongeacht wie het is.

En ik sluit me aan bij @27-06-12 00:54. Dat bashen van Wilders is een obsessie van Derksen geworden. Zinloos. Laat die snor zich beperken tot voetbal en niet net doen alsof hij overal verstand van heeft. Wat dat betreft lijkt hij precies op Cruyff, die denkt ook overal verstand van te hebben.

Anoniem zei

@27-06-12 08:16
Wat nou 'huh'? Je vergeet dat Stekelenburg er in zijn eentje voor heeft gezorgd dat het niet 6-0 is geworden tegen Portugal. Hij was verreweg de beste Oranje-speler.

Anoniem zei

@27-06-12 01:14

Wij? Spreek voor jezelf! Bovendien nodigt VI Oranje politici uit en is het Derksen die zich steeds politieke uitspraken doet.

Anoniem zei

Oke, ik houd er mee op :-) Het was gewoon opvallend hoe vaak hij het enkel op Wilders/PVV gemunt had. En alle anderen redelijk poeslief behandelde.

Strategisch gezien dus niet slim die miljoenen mensen op televisie uit te sluiten door de PVV neer te zetten als 'verboden partij'. (Hee, dat verwijt krijgt Wilders toch altijd?). Omdat relatief veel kijkers/lezers (dus niet allemaal!) sympathie zullen hebben voor Wilders.

Net als bij mij inderdaad, hoewel mijn stem tot nu toe steeds naar de VVD gaat. Maargoed, wel weer stoer dat Johan zich kennelijk niet laat leiden door oplagecijfers en beeldvorming, dat spreekt weer in zijn voordeel.

Anoniem zei

Anoniem 27-06-12 11:57

Er zijn (jammer genoeg)1,5 miljoen PVV stemmers (nog)in dit land,maar er zijn ook gelukkig 15 miljoen die dat niet doen dus dat je hier met blanke en autochtonen verhaal komt is totaal onjuist.Johan Derksen zit daar om zijn mening te geven.als je de PVV standpunten verdedigd ontkom je niet aan kritiek.maar wat mij opvalt is hoe PVVers als en iedereen schofferen maar ooi wee als een ander een mening heeft.het doet me denken aan de tijdperk Mussolini van italie die was ook zon figuur die ieder anders denkende medeburger niet accepteerde.

PVV = Fascisten

Rob Amsterdam zei

VI Oranje is over het algemeen beter en kijk meestal alleen gisteren heb ik weg gezapt. Ik word doodziek van die politici die worden uitgenodigd. Derksen die constant de PVV en Rutte van de VVD aan het afzeiken is. Hij kan gewoon niet stoppen.
Genee die probeert nog een draai eraan te geven en vertelt doodleuk dat ze Sybrand Buma uitgenodigd hebben om een rechts geluid ook een podium te geven. Laat mij niet lachen, CDA rechts. VI Oranje slaat totaal de plank mis met die politici uit het linkse kamp. Bah om zo een voetbal programma te misbruiken om je eigen bekrompen linkse geluid erdoor te duwen.

Anoniem zei

Het lukt mij niet om de mp4 af te spelen vanuit Brazilie. Lukt me normaal wel altijd. Iemand een idee waar dat aan ligt?

Anoniem zei

Misschien Geert Wilders eens uitnodigen voor VI Oranje. Ik wil de confrontatie Derksen - Wilders wel eens zien.
Of ie komt is natuurlijk zeer de vraag.

Anoniem zei

Ik wil wel een analyse van Gijpie horen over die uitzending van gister met Buma. Wat was die slecht. Niet om aan te gluren.

Sjoerd zei

Buma was echt heel slecht. Alleen open deuren ingetrapt en verder geen voetbal know-how. Derksen zegt vaak dat VVD-ers niet wilden komen, maar misschien is dat ook maar goed ook als je gewoon niets over voetbal te vertellen hebt. Ik ga toch ook niet naar een dressuur programma of weet-ik-het-wat. Dan bedankt ik vriendelijk, maar dat heeft verder niets te maken met dat ik me te goed zou voelen ofzo....

Wat betreft de Wilders kritiek: het is inderdaad zo dat Derksen per uitzending ongeveer 20 mensen de grond inboort, maar als het gaat om politici pakt hij alleen Wilders en de PVV. Welke partijen en politici heeft ie dan nog meer hard aangepakt? Iemand zegt hier zich het Mussolini tijdperk nog te herinneren, maar dan moet ie wel aardig op leeftijd zijn dan...maar ik ben het er mee eens dat het geen politiek programma is en Derksen wat politiek betreft ook gewoon een keiharde leek is (iets dat ie anderen altijd verwijt als het om voetbal gaat...)

Vanavond weer Boskamp dus dat wordt weer mooi, maar Aad de Mos moet ik nog maar afwachten! Tot morgen!

Sjoerd zei

Oh wacht, Boskamp komt vanavond helemaal niet, maar Heertje...(balen)

Anoniem zei

@Sjoerd Bij Knevel&Brink noemde Johan VVD-er Blok recht in z'n gezicht stuitend arrogant. Pechtold en Samsom kregen het ook te verduren laatst. Je zeikt teveel.

Anoniem zei

Even een geschiedenislesje voor @Anoniem 27-06-12 11:57
Fascisme is een totalitaire, niet-democratische stroming met één sterke leider die geweld predikt om de bestaande orde (lees democratie) omver te gooien.

Bij mijn weten is de PVV een democratisch gekozen partij. Ik heb nog nooit gehoord dat ze tot geweld oproepen maar ik kan me vergissen natuurlijk.
Of je het met ze eens bent, is een ander verhaal.

Sjoerd zei

@15:52, maar dat is dus bij een ander programma. We hebben het hier over de uitzendingen van VI Oranje, maar Pechtold heb je inderdaad gelijk in! Bij deze twee heren echter ging het niet om de inhoudelijke boodschappen, maar om het uiterlijke vertoon van de beide heren. Bij de PVV en Wilders wordt er inhoudelijk gehakt (of eigenlijk helemaal niet, want Johan geeft nooit goede tegenargumenten), maargoed het zal allemaal wel, johan mag dat best doen alleen het begint nu wel op te vallen....nu over naar het voetbal, want daarvoor kijken ernaar! :)

Sjoerd zei

Waarom komt Gert Jakobs trouwens 3 keer?!

SigaarSnor zei

@Sjoerd: Zaterdag begint de Tour de France al en maandag vervolgens Tour du Jour. Op deze manier zal RTL de kijkers vast willen laten 'wennen' aan Gert Jakobs, zodat ze vanaf maandag ook allemaal weer inschakelen.

Anoniem zei

Sigaarsnor, Hartelijk dank voor elke dag maar weer het erop zetten voor ons. Vanuit Spanje Hartelijk Dank. PS. Wat was er aan de hand met Gijp vandaag, hij was zo stil?

Anoniem zei

Die Gert Jakobs in VI is nooit leuk. Gijp pruimt hem niet en het hij weet niks over voetbal. Slechte zet weer van de redactie.

Onderkruipsel zei

Er is geen programma op de TV dat de PVV zo plugt als VI. Het kan niet anders dan dat Derksen hiervoor betaald krijgt.

Ik heb gehoord dat er zelfs sprake is van een fusie. In het nieuwe seizoen wordt politiek dan gemixt met voetbal in één show. De PVVI show, leuk!

Of misschien moet Derksen zelf iets minder discrimineren en nalaten zijn schaduwzijde te projecteren op een partij die misschien niet zo heel veel meer heeft te melden voor de toekomst.

Maar als het verdient Derksen, gewoon door pluggen.

Ik zeg doen!

Anoniem zei

Dat PVV bashen begint toch aardig te vervelen. Laat die Derksen zich met voetballen en hoeren en sloeren bezighouden. Heeft hij het al druk genoeg mee zou ik zeggen.

Anoniem zei

inderdaad blij als VI oranje weer afgelopen is en weer ouwerwets voetbal international.
wat een uitgemolken programma

Anoniem zei

Ik ben benieuwd naar de interactie tussen Gijpie en Gert. Zijn nog nooit samen geweest dacht ik?


Dat moet toch leuk kunnen worden! Gr., Erik.

Bassie zei

Waar ik ook een beetje moe van word is al die boekenreclame van hem. Kijk dat Gijp Boek, nog tot daar aan toe, is gewoon leuk,was een van de eerste, maar elke uitzending hebben we bijna een nieuw boek van iemand. Derksen en Genee, jullie kracht valt weg zo................jammer

Anoniem zei

Tijdens VI oranje en in de VI Uitsmijter deze week ook weer stukjes over Gijp in oranje.Het lijkt nu net alsof Gijp 100 interlands heeft gespeeld.
statistieken
Rene van der Gijp
15 interlands - 2 doelpunten

Interlands
ekkw: 6
vrnd: 4
wkkw: 5

Dus ja iets minder mag ook wel jongens!

Anoniem zei

Aan de anoniem die wilders-fan is:

als je in je eerdere post zegt dat je er mee op houdt, hou er dan ook echt mee op!

Anoniem zei

Wat kan jou dat schelen laat gaan man

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link