19 augustus 2010


Derksen niet tevreden over inbreng Tijl Beckand

Johan Derksen is nog niet zo te spreken over de optredens van Tijl Beckand in Voetbal International. Derksen liet in JENSEN! op Radio Veronica weten dat hij denkt dat Beckand het heeft onderschat.

Derksen: "Tijl is zelf erg geschrokken heb ik de indruk. Hij heeft het een beetje onderschat. (...) Wij zitten daar aan die tafel met honderd jaar ervaring in de voetballerij en de parate kennis komt in grote brokken onze broekspijpen uit. Tijl komt daarbij en die denkt wat gebeurt hier? Twee van die dominante schreeuwlelijkerds links en rechts. Die moet daar even aan wennen."

Volgens Derksen is de algemene voetbalkennis van Beckand nog te beperkt. "Bij een programma over het Nederlands Elftal dan praat je over het Nederlands Elftal, maar in het normale programma van ons dan praten we over de hele voetballerij en ook nog eens een keer internationaal. En als je er dan bij zit en je weet niet waar het over gaat... ja, dat is weleens vervelend bij live televisie."

De keuze voor Beckand is Derksen naar eigen zeggen niet opgedrongen. Over de optredens van Beckand afgelopen zomer in VI Oranje (klik hier voor een overzicht) was hij erg enthousiast. "We hebben een hele hoop gasten gehad in Scheveningen en wij vonden allemaal Tijl één van de leukste."


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Johan is niet de enige ;)

Anoniem zei

Nou nou, beetje suggestieve kop. Derksen zegt duidelijk dat hij er nog even in moet komen.

Anoniem zei

niks in komen, het is gewoon slecht. tips voor tijl:
- kijk alle wedstrijden in het weekend
- volg het voetbalnieuws
- stoppen met grappig zijn want dat is hij niet.

en anders gewoon niet KOMEN!!!!!!!!

Anoniem zei

ga gewoon even normaal doen andere reaguurders 1: hij is dus wel grappig anders had ie niet zo veel succes gehad met de lamas ;)
2: derksen zegt zelf dat ie er nog even in moet komen

oh btw GIJP FOR BONDSCOACH!!!!!!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link