17 september 2011


Wilfred Genee: "We mogen van RTL geen grappen maken over Harry Vermeegen"

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp mogen, hoe graag ze dat misschien ook zouden willen, geen grappen maken over hun nieuwe RTL7-collega Harry Vermeegen. Dat vertelde Wilfred Genee in het 3FM-programma Stenders Late Vermaak.

Op maandag is het nieuwe programma van Vermeegen, Leven Als Een Prof, steeds direct na Voetbal International te zien. Genee: "De directie van RTL heeft ons gevraagd er geen grappen over te maken. De directeur van RTL7 kwam speciaal langs om even te zeggen: 'niet doen'."

De kans dat Harry Vermeegen een keertje aanschuift bij Voetbal International is overigens nihiel. Genee: "Die komt er niet in. Als Johan Derksen hem ziet, dan wordt het oorlog."


10 opmerkingen:

Anoniem zei

harry is een kneusje

Wim Heitinga zei

Wim Heitinga vind dit abnormaal

Henk Spaanderplaat zei

harrie vermegen: "Zgn grappig doen als de camera aan staat maar de grootste chagrijn als deze uit is"!

Anoniem zei

Arme Harry. Hopelijk blijft ie van de krijtlijnen op het veld af...

rrhill zei

Dennis Bergkamp overwoog in 2005 juridische stappen te nemen tegen Harry Vermeegen. Vermeegen maakte destijds de (hit)single "Dennisbier".

Bergkamp ging akkoord met de single, ondanks dat hij niet blij was met de tekst 'Dennisbier' in combinatie met sport.

Hij deed dat op voorwaarde dat de opbrengst naar een goed doel zou gaan. Vermeegen weigerde de opbrengst te storten op een rekening van een goed doel en stak het geld in eigen zak.

Anoniem zei

Harry blijft best grappig. Niet meer zo sterk als in de jaren 80 en 90, maar toch nog best goed.

Anoniem zei

harry vermegen moet opzouten met zijn kutkop zijn tijd is allang geweest met pisa en koppiekoffie zakkenwasser? de boerderie samen met spaan maar alleen heeft hij geen fuck bereikt en is helemaal niet grappig wel irritant als ik zijn kop zie zap ik door mischien zou het programma leuk zijn met iemand anders maar niet met deze looser!

Anoniem zei

Vermeegen en Spaan, de twee grootste kneuzen van de sportjournalistiek. Nou ja, sportjournalistiek. Een hoop ongein meer is het niet. Ook al probeert professor Spaan geleerd over te komen, het is en blijft een stakker.

Anoniem zei

Harrie Vermegen,niets mis mee,tja heeft een beetje ADHD maar goed de sporters lopen met hem weg,hij heeft leuke items,en daar gaat het om.
Dacht dat de poppetjes bij VI altijd zo leuk zijn
negatief scoort goed in onze samenleving ruimte voor posievitisme is er al lang niet meer.
Dat merk je wel hoe ze mensen stelselmatig kwet- sen en nog denken dat ze nog leuk zijn ook?
Harrie heeft leuke ongedwongen humor,RTL gaat niet voor niets met hem in zee,maarja afzeiken scoort ook jack van gelder proberen ze ook te grazen te nemen,dit zegt genoeg wrijf je ogen maar eens uit!!!dan zie je beter,alleen loopt de meerderheid als een kip zonder kop achter deze lieden aan,ik zelf kijk altijd maar kan verschillende beelden gelukkig goed scheiden.

frankfaas zei

Positivisme

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link