26 juni 2017


Voetbal Inside-fansite "SigaarSnor" stopt ermee

SigaarSnor.blogspot.com, sinds 2009 dé fansite van Voetbal Inside (voorheen: Voetbal International), en diens hoofdpersonen, houdt het voor gezien. Dat hebben blogoprichter SigaarSnor en blogauteur OliverVoetbal besloten.

Aanleiding is het feit dat "SigaarSnor" niet kan voldoen aan de wettelijke eisen die gelden bij publicatie van auteursrechtelijk beschermd materiaal. De afgelopen maanden is er met RTL (Voetbal Inside) gesproken over een mogelijke samenwerking, maar beide partijen werden het daarbij helaas niet eens over de voorwaarden.

Video's
De video's op het YouTube-kanaal "SigaarSnor" en het Dailymotion-kanaal van OliverVoetbal, met daarin materiaal van RTL, zijn of worden binnenkort verwijderd. Het volledige video-archief wordt overgedragen aan RTL. Fans van de video's kunnen er daardoor (binnenkort) weer van genieten via voetbalinside.nl, het YouTube-kanaal van Voetbal Inside en/of de Voetbal Inside app.

Dankwoord
We betreuren het dat we ons na acht jaar genoodzaakt zien te stoppen met "SigaarSnor". We willen van de gelegenheid gebruik maken om een ieder te bedanken voor zijn of haar bezoek aan de site.

Doorstart
Er zijn inmiddels serieuze plannen voor een doorstart van "SigaarSnor" (niet meer gerelateerd aan Voetbal Inside). Zodra daarover een definitief besluit is genomen, lees je dat hier natuurlijk als eerste!

SigaarSnor & OliverVoetbal


55 opmerkingen:

Anoniem zei

WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyfus RTL!!!!!

Anoniem zei

Gewoon lekker een doorstart maken, en RTL compleet links laten liggen!!!

Dit verklaard ook het plotselinge verdwijnen van de compilaties van Oliver!

Anoniem zei

maar gaat deze site ook compleet weg of wordt het niet meer onderhouden?

Anoniem zei

@anoniem 26-06-17 14:20
Ze gaan een doorstart maken, dus de site blijft bestaan en zal gewoon onderhouden worden.

Anoniem zei

2016: RTL vermoord Zwarte Piet
2017: RTL vermoord SigaarSnor

Anoniem zei

Succes met de doorstart heren, ik blijf jullie trouw volgen!

Anoniem zei

Succes met de doorstart, maar erg jammer tegelijk. Dat het grote "geld" de "kleine" burgers wederom domineren. Niks mag en kan meer tegenwoordig.

Indien nodig kunnen ik en anderen tzt een website opzetten voor MP4 links ed. Mocht dit hier niet meer mogelijk zijn. Zolang voetbal inside bestaat, zullen de MP4s ook bestaan.

Unknown zei

Jammer, maar tot ziens...

Anoniem zei

Dank SigaarSnor voor al die jaren, dat jullie leuke fragmenten/compilaties maakte, en dank namens alle buitenlandse kijkers voor de MP4 Link.

Tip voor de Buitenlandse VI kijkers! De MP4 link is ook vaak na de uitzending te vinden in het Voetbal Inside topic op Fok!.

Link:
http://forum.fok.nl/topic/2378345

Anoniem zei

OMG they killed Sigaarsnor!

Stank voor dank van RTL. Sigaarsnor heeft Voetbal Inside mede groot gemaakt!!

Heel erg bedankt gasten voor jullie jarenlange werk. Ik was een trouwe bezoeker. Zal jullie missen.

Anoniem zei

RTL is echt bezig zijn eigen graf te graven. Wel een fansite als SigaarSnor kapot maken, maar tegelijk denken dat iedereen op schijtlollige filmpjes zit te wachten op de social media accounts van Voetbal Inside!

Anoniem zei

Laten we een actie beginnen door #SteunAanSigaarSnor te plaatsen onder alle VI filmpjes...

Gemistdownloader zei

Treurig om te lezen dat SigaarSnor stopt als fansite van Voetbal Inside. Zeker omdat hier volgens mij ook vele NL'ers die in het buitenland wonen naar toe kwamen, om de bekende MP4 link te bemachtigen.

Via deze comment wil ik aan die mensen uitleggen, hoe ze zelf de uitzending kunnen binnenhalen!!

Zelf het MP4 linkje van bijvoorbeeld Voetbal Inside achterhalen? Het is allemaal vrij eenvoudig.

1) Ga naar: https://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/

2) Download de GemistDownloader!


3) In het hoofdscherm van GemistDownloader kun je aangeven van welke website je een uitzending wilt downloaden. Van alle grote Nederlandse televisiezenders, zoals NPO 1, 2 en 3, de RTL- en SBS-zenders, kun je uitzendingen downloaden. Ook de grote Vlaamse zenders worden ondersteund.

4) Nadat je hebt aangegeven van welke website je een uitzending wilt binnenhalen, wordt je gevraagd om de bijhorende URL op te geven. De URL is de link naar de uitzending die je wil downloaden.

Voorbeeld: om een uitzending van 2Doc te downloaden, ga je eerst naar NPO.nl. Binnen deze website zoek je naar de uitzending die je wil downloaden; bijvoorbeeld de 2Doc-uitzending 'Twin Sisters'. De URL die in je adresbalk staat - in ons geval https://www.npo.nl/2doc/15-03-2017/VPWON_1273564, vul je in bij GemistDownloader.

5) Als GemistDownloader een uitzending heeft gevonden op de pagina die je hebt opgegeven, zul je informatie over de uitzending in je scherm krijgen. Je kunt nu kiezen waar je de video op wil slaan. Door vervolgens op Start downloaden te kiezen, zal de uitzending worden opgeslagen naar de door jou opgegeven locatie. Zo simpel is het!

Anoniem zei

Gemistdownloader,

Bedankt voor de uitleg.
Hoe zit het met de downloads voor de gasten, zoals ik, die in het buitenland wonen?

Gemistdownloader zei

Beste Anoniem 26-06-17, 22:27.

Met Gemistdownloader, moet je ook gewoon RTL programma's in het buitenland kunnen downloaden.

Ook kun je de MP4 link makkelijk achterhalen. Zie de afbeelding in de link:
http://i65.tinypic.com/t0m15i.jpg

Anoniem zei

RTL moet eens afvragen wie de allereerste fragmenten van Voetbal International hadden ge-upload!!! Inderdaad, niet RTL maar de jongens van SigaarSnor.

De Slurf van Suurbier, het Geldmachientje van Boskamp, de hummer van Wesley Sneijder enz, enz, allemaal ge-upload door SigaarSnor. Schaam je RTL.

En dan maar te zwijgen over de compilaties van Oliver. Ook dankzij RTL allemaal in een klap weg. Had ze gewoon lekker laten staan, gratis publiciteit ook nog eens. Maar ja, RTL ... ...

Anoniem zei

Het is niet om RTL te verdedigen. Ik vind het ook vreselijk wat ze doen. Maar waarschijnlijk doen ze dit onder grote druk van de reklame sponsors. Ik kan me niet zo 1 2 3 voorstellen dat de gasten die RTL runnen zo dom zijn om dit besluit te nemen.

Wellicht weet "SigaarSnor" iets meer van...

Anoniem zei

Gemistdownloader 26-06-17, 22:27

Nogmaals bedankt voor de uitleg.

Anoniem zei

Ik citeer:
''Het volledige video-archief wordt overgedragen aan RTL.''

Daar ging het RTL dus enkel en alleen om volgens mij!

Anoniem zei

Denk dat ze bij RTL na het lezen van dit berichtje wel een klein feestje vieren ... .... ...

#SneuhoorRTL

Anoniem zei

Ik ben er al sinds het begin bij, vanwege woonachtig buitenland kwam ik hier terecht. Veel mooie herinneringen zijn overgebleven. De bingo kaart van jullie tijdens het wk 2010 die Wilfred zelfs in de uitzending haalt, het moment dat ik in een stralende Californische zon direct na de televizier op Sigaarsnor de uitzending terugkijk, de memorabele reacties van ROBAMSTERDAM onder de geplaatste content hier op SigaarSnor. De Tshirts van deze site waar Rene persoonlijk na een conflict over portretrecht ingreep, en de super handige verzameling die hier geplaatst werd van TV uitzendingen of tijdschriften waar onze helden acte de presence gaven. De geniale compilaties van VI Oranje...

SigaarSnor BEDANKT deze herinneringen vergeet ik nooit meer.

Moraalridder zei

Een PR-mannetje van RTL reageert op het hele gebeuren op Mediacourant.nl

Ik citeer:
''Ik ben vanaf dag één een echte fan van het programma, maar van “SigaarSnor” heb ik nog nooit gehoord. Tot nu. Kan aan mij liggen natuurlijk.

Net even gekeken.
Leuk maar niet onmisbaar.
De Voetbal Inside site/app is meer dan genoeg. Staat alle relevante info op! Serieus en minder serieus nieuws.

En inderdaad….Als het programma maar door gaat!!

Vrijdag trouwens vanaf 20:00 uur Tour Du Jour op7!!!''

Anoniem zei

Dat is onzin. Ze missen daar ontzettend veel. Maar goed ze doen maar ik denk persoonlijk dat het programma toch niet lang meer bestaat met oog op pensioen Derksen. Maar de mooie herinneringen zullen me bij blijven en ik zal het zeker missen, net als SigaarSnor die echt ALLES altijd bijhield.

Anoniem zei

SigaarSnor kwam op voor de belangen van de VI kijker in het Buitenland. Iets wat RTL totaal niet boeit!!!

JW zei

Namens mij, en velen anderen...
Bedankt voor alle tijd en moeite!
Ik volg jullie al sinds 2010, en ga deze fansite absoluut missen.
Hoewel het de laatste seizoenen wat rustiger was qua reacties, heb ik geregeld gekeken of er nog nieuwe artikelen gepubliceerd waren.

SigaarSnor en Oliver bedankt!

JW

Anoniem zei

Wijs besluit van SigaarSnor om een doorstart te maken. Anders was Oliver zeker door een andere website benaderd!

Anoniem zei

Wat leven we toch in een verschrikkelijke k**tijd dat alles maar weer geregeld moet worden door de multinationals die dan vervolgens gaan bepalen wat je mág zien, verpakt in steeds groter wordende reclameblokken!!! Maak alsjeblieft een doorstart en laat dat RTL lekker de pleuris krijgen!!! Don't let anyone stand in your way!!

Anoniem zei

Bedankt voor alles !

Anoniem zei

Bedankt voor de filmpjes al die jaren man! Ik heb er echt van genoten. Ik heb geen eens meer een tv-abbo(waar zou ik ik godnsnaam naar moeten kijken behalve VI???) Dus was altijd genoodzaakt om hier de mp4 te downloaden. Ook het Youtube kanaal was prachtig in de tijd voordat RTL youtube had ontdekt! Bedankt kerel

Anoniem zei

Vanuit Belgie, bedankt voor alle mooie jaren en veel succes met de doorstart! Spijtig dat het zo moet aflopen, maar het was echt top zolang als het duurde.

Anoniem zei

jammer te horen... hopelijk gaan we het toch nog kunnen volgen op een of andere manier hier in belgie. bedankt voor de links sigaar!!!

Anoniem zei

Wanneer maken jullie de plannen bekend over de doorstart?

Anoniem zei

Jeetje... Australie huilt. Maar is ook dankbaar voor al het moois. Voetbal Inside was een vastigheidje in een wereld vol ellende ;-). Ik hoop dat iemand de uitzendingen via torrents beschikbaar maakt....

Anoniem zei

Je kunt ook op het Fok! Forum in de Voetbal Inside topic vaak de MP4 achterhalen direct na een uitzending!

forum.fok.nl

Anoniem zei

Bedankt mannen. Keep up the good work. Fuck RTL.

Anoniem zei

Gisteren maar 169.000 kijkers voor Tour du Jour. En maar bij RTL beweren dat er interesse voor is.

Gijpvogel zei

You Sir, are a hero!

Daan Dijkshoorn zei

filmpjes van de app staan hier:
https://www.datapol.nl/vinew.php

heb je de app niet nodig

Cornelis zei

Zwaar kut. Maar bedankt voor al die jaren!

Anoniem zei

Binnenkort maar eens een website maken:
http://www.mp4-VI.nl

Daan Dijkshoorn zei

voor Tour du Jour-liefhebbers: ik zag dat je je moet registreren en dat de content dan alleen NL is?

Dus dan maar zo:
https://www.datapol.nl/tour.php

Anoniem zei

Jammer, maar bedankt. SigaarSnor is een belangrijke factor geweest in het succes van VI. SigaarSnor was RTL lichtjaren vooruit, RTL zal de community nooit begrijpen.

Anoniem zei

Maar wanneer horen we nu iets over de 'doorstart'??

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mark zei

Are you interested in joining the great illuminati, here is a life
transforming opportunity into the world of the
rich, you will be given $5,000 every two weeks as a membership
blessings, powerful and famous.
Inbox, OR send a friend request
Whatsapp +13176681073

Anoniem zei

is klote waar kunnen we dan mp4 halen voetbal inside

Anoniem zei

@anoniem 20-07-17, 08:00
Lees eerst de bovenstaande reacties eerst door voordat je een reactie plaatst!

Anoniem zei

Klotezooi.

Ik ben helaas vergeten de filmpjes van DailyMotion te bewaren. Iemand anders die het video archief heeft?

Unknown zei

voor fans in het buitenland word het dus onmogelijk gemaakt het nog te volgen ! WTF rtl

Anoniem zei

Jammer dat ze niet meer komen. Ben ik blij dat ik in ieder geval elke uitzending vanaf 2012 (Inclusief de VI Oranje uitzendingen) op DVD heb. Kan ik het mooi terug kijken wanneer ik wil. Elke uitzending neem ik namelijk op DVD op. Ook de diverse compilaties van Oliver heb ik op DVD. Jammer dat ze door RTL niet meer beschikbaar mogen komen hier.

Arno Hoogsteder zei

Mp4 downloadlink en uitleg werken uitstekend in het buitenland. Bedankt!!!

Robert van den Heuvel zei

Hartelijk bedankt voor alle inzet!

Unknown zei

Veel succes en hartelijk bedankt voor alles. Ik woon in het buitenland en kon dankzij u met veel plezier op de hoogte blijven...

Anoniem zei

Bedankt om al die jaren een mp4-link beschikbaar te maken! Ik zal Sigaarsnor missen.

Theo zei

Met de GemistDownloader lukt het vanuit Duitsland niet, VI te downloaden. Weet iemend een betere methode of heeft iemand een link?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link