30 september 2017

Uiblinker Lozano helpt PSV lang Willem II

PSV heeft vanavond thuis met 4-0 gewonnen van Willem II, dat voor rust amper problemen kende, maar daarna moest capituleren. Grote uitblinker bij PSV was de Mexicaan Lozano.

PSV was voor rust alleen gevaarlijk via Bergwijn en Pereiro, die over schoten, en schonk Willem II door pover verdedigen kansen. Rienstra had de bal van dichtbij voor het inschieten, maar hij faalde.

Kort na rust bezorgde Bergwijn de bal via een Willem II-er bij Lozano en hij schoot PSV op voorsprong. De 2-0 leek ingestudeerd: na Bergwijns korte corner kwam de bal via Lozano en Van Ginkel bij Pereiro, die scoorde. Lozano kopte de 3-0 binnen op aangeven van Van Ginkel, die de 4-0 maakte met een schijnbaar ten onrechte gegeven strafschop.