22 juni 2014


Uitzending VI Oranje (zo 22-06-2014 ~ vroege uitzending)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014, naast de uitzendingen op RTL4, te zien in VI Oranje op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zondag 22 juni 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Sierd de Vos en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Het blijft een leuk programma, maar de voetbalkennis van de heren is schrijnend. Kompany overroepen, Kompany een type Jaap Stam... Ik zou zeggen: als je mening zo debiel is, hou ze dan lekker voor jezelf, hoef je zo niet op je bek te gaan. Met hem wint ManCity 85% van z'n wedstrijden, zonder hem 60% (statistieken over de 3 recentste seizoenen). Hij maakt dus ManCity 2x kampioen. Kieft mag trouwens terug aan de coca, het verschil is niet te merken.

Gunter zei

Houd je bek joh kankerbelg

Anoniem zei

Gunther, die jongen uit de provincie met de hersencapaciteit van een pantoffeldiertje.

Anoniem zei

Waardeloze aflevering. Snor, Gijp en Kieft kruipen elkaar bijna in de kont zo eens zijn ze het met elkaar en het is nog ungenuanceerd ook. Zonder iemand aan tafel met een afwijkende of in ieder geval niet voorgeprogrammeerde VI mening is het eigenlijk een heel slecht programma.

Anoniem zei

Ik ben een Belg. Vind Kompany ook overroepen. Maakt iedere wedstrijd wel een foutje. Is trouwens ook veel geblesseerd.

Anoniem zei

die statistieken van je zijn stront. 2013/2014 is berekend over 10 wedstrijden waarbij hij 4 niet meespeelde, in 2012/2013 is het verschil miniem 26 over 16 vs 12 over 7 waarbij van die 12 ze speelde tegen top3 ploegen waar ze ook van verloren. Dus nu je statistieken kut blijken te zijn, zonder het uberhaupt te hebben over de herhaalbaarheid van je stelling gegeven het weinig aantal meetmomenten, denk ik dat ik eerder luister naar de voormalige europees topscoorder van het jaar. Kompany sowieso overrated, jij bent daar het bewijs van als je zegt dus door kompany 2 keer kampioen, noob. jammer dat de tafel zo eensgezind was, dat dan weer wel. hasselt represent

Anoniem zei

Moet je even de wedstrijd tegen Liverpool terug kijken,enorme fout van Kompany.Alleen jammer dat Liverpool daarna verliest van Chelsea,anders was Liverpool dit jaar Kampioen..........

Gunter zei

Ik schijt in je oog met je pantoffelkankerdier

Anoniem zei

Dat Fellaini overroepen is, is dan wel weer waar.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link