27 juni 2014


Uitzending VI Oranje (vr 27-06-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 27 juni 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Mark Tuitert, Theo Janssen, Escha Tanihatu, Sierd de Vos, Sensi Lowe, Dre Hazes en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


27 opmerkingen:

Anoniem zei

het is weer een 2 g bestand..

Anoniem zei

Prima dus. Downloaden en openen in VLC Media Player of als netwerkstream openen in VLC.

Werkt UITSTEKEND.

Anoniem zei

werkt idd wel, maar wanneer je net als ik 16 uur moet wachten tot de download klaar is ivm langzame internetverbinding is het toch teleurstellend. niet dat ik sigaarsnor iets kwalijk neem. bedankt voor het posten!

Anoniem zei

Hey Sensi, binnen drie maand ben ik jarig. Zet het maar al in je agenda en smeer ze maar al flink in. Tot dan!

Anoniem zei

Waar kan je dat downloaden voor VLC? Opent bij mij altijd meteen in browers als ik op mp4-link klik?

Anoniem zei

rechts klikken op mp4 link en dan klikken op "doel opslaan als" werkt bij iedereen =)

Anoniem zei

duurt ongeveer 6 minuutjes tot ie klaar is

Anoniem zei

Dre Hazes... Okay... waarom ook niet? Volgende gast Volkert Van Der G? Moeder Tokkie? Een gefrituurde bamibal?

Anoniem zei

Wel jammer van de enkele haperingen in de uitzending, waardoor we een klein gedeelte hebben moeten missen.

Anoniem zei

De link speelt niet erg soepel af. Blijft vaak hangen.

Anoniem zei

Jammer dat RTL XL ZO WAARDELOOS IS maar bedankt sigaarsnor!

Anoniem zei

Gelukkig was die storing bij de krantjes dus maakt niks uit.

Anoniem zei

Niet alleen bij de krantjes, ook later bleef ie nog ff hangen

Anoniem zei

De storing zal ook in de normale uitzending hebben gezeten dacht eerst ook dat het aan de stream lag. Wel goede shots van Sensi op het strand. Escha keek niet vrolijk toen alle mannen het over de grote ballen van Sensi hadden.

Anoniem zei

Kijk toch gewoon live joh,dan heb je nergens last van........Ik snap bovenstaande mensen echt niet,elke dag weer onzin posten over het hoe en wat van de uitzending...

Anoniem zei

@ Anoniem 28-06-14 9:40 : Ik heb de uitzending ook helemaal live gezien (Kijk ik elke dag ook live), maar download hem ook steeds. De storing zat ook in de live uitzending, dus das geen onzin wat je nu zelf uitkraamt!

Anoniem zei

Jammer, de mp4 link is beschadigd.

Anoniem zei

@Anoniem, 28-06-14 09:40:

Wat een kortzichtig en infantiel persoon ben jij. Besef je nog steeds niet dat er een hoop mensen zijn die simpelweg niet in staat zijn om live te kijken? Bijvoorbeeld doordat ze in het buitenland wonen of 's avonds werken.

En je zult het niet geloven, maar er zijn ook mensen met een relatie of zelfs vrienden waar ze op een vrijdagavond iets mee ondernemen..

Anoniem zei

Deze uitzending is ook via Youtube te bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=JuYQkEirP00

Anoniem zei

werkt nu wel, maar is langzaam, en in het midden houdt ie ermee op
achja, overleef hetwel hoor

Anoniem zei

2 gig is echt nergens voor nodig, heel vervelend

Anoniem zei

2 Gig is niets mis mee. Downloaden van bestanden, hahahahahaha dat is zo iets uit de steentijd.

Anoniem zei

Wat een zeurpiet met kijk live, ik heb nog steeds niet gehoord waar wij dan na moeten kijken? Dus laat het ffe weten of houd anders gewoon je kop zou ik zeggen...

Anoniem zei

Wanneer houd het gezeur over die uitzendingen eens op, het is nu al 100x goed uitgelegd hoe je zonder haperingen kunt kijken, het beste is (voor mij) FreeDownload manager uploaden en dan gebruiken om de zending binnen te halen, dan speelt die perfect op windows media je uitzending af zonder haperingen. VLC heb ik ook gedownload, opgelet dat je niet allerlei shit binnen haalt die er aan gekoppeld kan zijn. Op youtube, voor de "buitenlanders" uitzending staat er 24 uur later op. Typ VI Oranje en de datum en je hebt hem te pakken. Met dank aan alle helpende handen!

Anoniem zei

Beste Anoniem 28-06-14 19:01: wanneer houdt die betweterigheid eens op? Downloaden is voor bejaarden. De jeugd kijkt streamend en heeft alle recht te klagen als iets zonder opgaaf van reden veranderd wordt in een ouderwetse versie.

Anoniem zei

Helemaal mee eens 22:56. Downloaden dat kan echt niet meer. Dat is geen serieuze optie. De mp4 link moet het gewoon beter doen.

Anoniem zei

Wat een gedoe zeg,ben je dan zielig ofnie.Kijk gewoon live,ben je van dit pietluterig gezeik af........Ga leven ipv je opwinden om een uitzendinkje van VI Oranje.........

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link