28 juni 2014


Uitzending VI Oranje (za 28-06-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zaterdag 28 juni 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Thomas Dekker, Sierd de Vos, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


36 opmerkingen:

willem zei

hee het is een 2 gb file, hij duurt 48 uur om te downloaden, en nou woon ik in zambia en weet ik niet hoe kompjoetors werken!!! toch bedankt, sigaarsnor!!

Anoniem zei

Kan er geen Lagere kwaliteit aangeboden worden? Ze zijn allemaal 2gb deze week. En ze laden niet meer normaal in wmv of vlc.

Anoniem zei

Nondesju, duurt maar een week om te downloaden. Groet vanuit het zonnige doch onrustige Irak.

Anoniem zei

Wat doe je dan in van die kutlanden, mensen.
Ik zit gewoon lekker in Ierland.

Anoniem zei

Saaie uitzending. Die wielrenner voegde ook niks toe en nog erger morgen weer Frans Bauer.

Diego zei

weer vriendelijk bedankt deze vroege ochtend vanuit Bora Bora

Anoniem zei

Thailand, beter kan niet. Enne Sigaarsnor, hartelijk bedankt, maar toch liever een kleiner bestand.

Anoniem zei

Gelukkig Columbia verder, jammer van Chili, maar ja als je zo je strafschoppen neemt dan verdien je het ook niet. Wel pijnlijk voor hun supporters. Ik zal die wedstrijd en al die strafschoppen in eigen land tegen Italie ook nooit vergeten....Wat een drama was dat

Anoniem zei

Bedankt sigaarsnor. Helaas nog steeds dezelfde storing en niet streamend af te spelen...

Anoniem zei

Heel typerend dat een autist als Van der Gijp niets begrijpt van de passie waarmee de Brazilianen hun volkslied zingen.

Anoniem zei

Echt jammer. Met veel plezier gekeken tot zeer recent. Maar de langzame haperende afleveringen zijn gewoon niet meer te bekijken voor mij.

Anoniem zei

Groeten uit het koude, donkere en iets mindere zwaarte kracht gevende Mars.

Anoniem zei

zoals al twee keer eerder gexegd, links zonder het *****.mp4 deel werken bij mij perfect:

http://pg.us.rtl.nl/rtlxl/network/a3m/progressive/components/sport/vioranje/320488/df06b574-55a7-3dda-ada5-a665538dbd53.ssm/

Anoniem zei

ik woon ook in (donker) Africa en internet is hier echt supertraag, maar het lukt me meestal toch om die 2 gig tussen de 1 en 2 uur te downloaden.
Het export-product van Nederland in Zambia is zeker "klagen" ?
Wees blij dat je zelfs in het oerwoud je programma kan kijken en als je het LIVE en in 4HD ofzo wilt kijken en dan africa als woonplaats kiest dan ben je wel heel dom

Anoniem zei

het moet snel platter/ordinairder worden het is echt saai dit seizoen.
de pit moet er weer in, dit seizoen valt echt tegen.

Anoniem zei

Ben ik mee eens, het zijn allemaal te veel verplichte grapjes.

En als het dan minstens inhoudelijk nog van een beetje nivo was, maar helaas.....
voorbeeld: na 2 groepswedstrijden "zou e-ven-tu-eel ook mechico doorkunnen in hun groep", maar dat was un-aniem aan tafel een heel matig team. Iedere sukkel die de eerste 2 wedstrijden van die mexicaantjes had gezien wist dat dat een heel heel goed voetballende ploeg is.
Nu moeten ze tegen oranje en vinden de heren het ineens een gevaarlijke ploeg.
En dat is slechts 1 voorbeeld...

Anoniem zei

hé wat een zeurpieten hier
ga even neuken in de plaats van hier te komen zeiken
hoera!

Anoniem zei

ja ok dus als het programma echt benee peil is moet er op een fansite positief blijven ? Volgens mij heb jij al te lang niet geneukt

Anoniem zei

svp kleiner bestand, is helaas niet meer te volgen vanuit Colombia. heb tot voor kort met veel plezier gekeken.

Anoniem zei

het lijkt de w dr door wel zo slecht en saai

Anoniem zei

Wat een negativiteit. Geweldig dat je dit online zet.Zo kan ik toch een beetje nederlandse sfeer proeven tijdens het WK.
Helaas ook in hartje Tokyo is de file te zwaar om streaming te kijken.

Anoniem zei

Ik zit zelf ook in Japan en kijk al deze afleveringen dagelijks! Bedankt ;)

Anoniem zei

Downloaden of afspelen via de link werkt hier ook niet ( Gran Canaria)

' ' ' ' Wat wel helpt is de link kopiëren en via VLC player (Media- netwerkstream openen) laten afspelen ' ' ' '

Anoniem zei


Je kunt bij de meeste programma's de buffergrootte aanpassen, en dan zal het in de meeste gevallen kunnen werken. Zeker in tokio

Anoniem zei

Niks geen kleiner bestand, zoals het nu is graag zo laten. Nu is de kwaliteit van het beeld stukken beter. Gewoon een goede player downloaden, en dan kan je hem in goede kwaliteit bekijken.

En vind je deze kwaliteit te goed, wacht je toch gewoon ff op Youtube ofzo. Altijd klagen dat ze laat zijn of slechte kwaliteit hebben, wat een negativiteit zeg.

Nu hebben ze een keer goede kwaliteit, en zeuren er weer mensen dat de kwaliteit te sterk is.

Altijd azijnpissers Bahhhhhh

Anoniem zei

of je download het bestan even in max 2 uur dan zie je het 2 uur later in topkwaliteit terwijl je in een land woont dat 50 jaar achterloopt....dat is dan toch 49 jaar+364dagen-en 22 uur winst

Anoniem zei

De laatste files hebben te hoge bitrate van 4250kbps, als je de bitrate halveert is de qualiteit nagenoeg indentiek en de file half zo groot. Bijna 2GB is echt te groot voor een 1 malige kijkbeurt.
Desalniettemin bedankt voor de moeite om het elke dag online te zetten!

Anoniem zei

Aanvullend, als je (het gratis programma) "Handbrake" download, dan kan je de bitrate netjes instellen op 1800-2000kbps, de qualiteit is dan visueel identiek (op 42" flatscherm)..

Anoniem zei

China hier. :P Ook heel erg bedankt voor het plaatsen. Downloaden van de 2 gig duurt wel een tijdje hier maar de kwaliteit van 't beeld maakt veel goed. Ze waren ook net op tijd met die verbetering van 't beeld zodat Sensi goed in beeld gebracht kon worden.

Voor mensen die streamproblemen hebben; gewoon rechtermuisknop en opslaan als. Ja, het is wat meer werk en je moet een tijd wachten voordat je kunt kijken maar daarna hoef je je ook niet meer druk te maken om haperingen. Op slechte dagen hier in China was 't zelfs lastig om de kleine bestanden goed te streamen.

Anyway, nogmaals bedankt, sigaarsnor!

Anoniem zei

Elke dag , en al voor vele vele jaren, misschien is het wel uitgwerkt in dit format...Geen schande...Duurt zo ie zo nog maximaal 2 jaar, dan gaat Derksen met pensioen. Maar 1.000.000 kijkers of meer is nog steeds een zeer erkentelijk resultaat. Je moet er ook niet al te serieus naar kijken, gewoon lekker ontspannend ....

Anoniem zei

Hier London; krijg al een tijdje de melding dat het bestand beschadigd is. Komt dit ook doordat het bestand te groot is?
Heb verder totaal geen probleem om bestanden te downloaden

Anoniem zei

Oh nee, Frans Bauer om het nationale IQ weer omlaag te stampen.

Anoniem zei

Prachtige wedsrtijden gisteren en ik hoop vandaag in iedergeval Nederland...Dan word het toch een zeer aantrekkelijk toernooi,tot nu toe wel.Maar als Nederland door gaat eens te meer,en VI Oranje is echt een top programma met een lach word alles weergegeven...Ga zo door en ik kijk elke dag...Groetjes.

Anoniem zei

http://www.hpdetijd.nl/2014-06-29/gijp-beschouwt-nederland-mexico-voor/

Anoniem zei

Ik voel het al flink tekeer gaan in me buik. Mexico is erg gevaarlijk de laatste 25 minuten van de wedstrijd...Wat vinden jullie van de wissel in de verdediging. Ik heb liever dezelfde 5 als laatste wedstrijd, gewoon de nul houden. Dan maar weinig voetbal. Ik ben van 1967, ik heb in mjn leven al zo veel mooi voetbal gezien van Nederland, maar ik wil ook wel eens meemaken dat we het WK winnen. De tranen staan nog steeds in de ogen als ze uitgeschakeld worden. Ik kan me van af 78 zo goed als alles herinneren van de uitschakelingen...De EK 88 ook, mijn opa overleed net voor Duitsland vs Nederland, toen van Basten scoorde hebben we echt zo hard gehuild en geropen voor jou opa voor jou! Hij was beroepsmilitair en werd gesloopt door Reuma...62 is die maar geworden, we hadden nog een nieuwe tv gekocht voor hem zo dat die de wk kon zien MET afstandbedieing dat was toen al heel wat :)....Kom op mannen en vrouwen, jongens en meisjes geen onvertogen woord meer nu...Samen achter NL staan!!!

Anoniem zei

Ik was op vakantie en kan het godvergeten nu niet meer zien en die van zondag wel :/

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link