22 juni 2014


Johan Derksen: ''Linedancers zijn een stelletje mongolen'' (VI Oranje)

Fragment uit VI Oranje. In de buurt van het Kurhaus vindt een groot linedance-evenement plaats. Johan Derksen is absoluut niet te spreken over mensen die aan Lincedancen doen en noemt ze zelfs tot hilariteit aan tafel ''een stelletje mongolen''.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.In de late uitzending kwamen de heren nog terug op de opmerkelijke uitspraak van Johan Derksen. Maar diezelfde Johan Derksen nam zijn woorden niet terug en vond dat mensen die aan Linedancen doen professionele hulp nodig hebben.15 opmerkingen:

Anoniem zei

deze opmerking was echt grappig

riet zei

Totaal niet grappig maar respectloos! Dat je niet van line dance houd,kan ik nog begrijpen ook al vind ik het geweldig maar om mensen daardoor zo te kleineren zegt meer over Johan Derksen. Riet line dance liefhebster.

JVL zei

Je zou inderdaad niet zomaar een groep mensen over een kam moeten scheren, maar het zijn bij linedancen toch wel erg vaak van die typisce mensen waar ik spontaan allergische reacties van krijg.

Anoniem zei

Cuntry muziek.

Anoniem zei

Beetje onnodig, maar met een beetje karakter trek je het je niet echt aan, lijkt me.

Dit gaat, net als dat flauwe polonaise-moment, waarschijnlijk nog 400 keer door Genee naar voren gebracht worden, dus in dat opzicht voor het programma zelf nog het meest vervelend. Leidt af van leuke en voetbalinhoudelijke dingen.

Anoniem zei

Ik krijg ook last van behoorlijke race bij het zien van dat stelletje pseudo cowboys. Niet zo gek dat ik erg moest lachen om die opmerkingen van Johan, ben het er helemaal mee eens. Dat de linedance webcare zijn weg naar dit blog vindt zegt meer dan genoeg over het feit dat ze kritiek niet kunnen verdragen.

Anoniem zei

Hé Riet,
Ga gewoon lekker line dancen met John Troost. Dan gaan wij lekker zinnige dingen doen. Zoals zeiken tegen RTL dat de late uitzending nog niet online staat.

Anoniem zei

Ondertussen is Cecile Koekkoek alles uit Johan Derksen aan het trekken.

Anoniem zei

ja idd waar blijft de late uitzending RTL?!

Anoniem zei

Hier is ze. Leve mezelf.

http://pg.us.rtl.nl/rtlxl/network/a3m/progressive/components/sport/vioranje/320488/444d6089-8174-378e-bff4-43e6adb5ab55.ssm/444d6089-8174-378e-bff4-43e6adb5ab55.mp4?f=ipad

Anoniem zei

Hier alvast de RTL XL link van de afgelopen late uitzending van zondagavond 22 Juni 2014 : http://www.rtlxl.nl/#!/vi-oranje-226477/444d6089-8174-378e-bff4-43e6adb5ab55

Anoniem zei

hij staat online bij RTL

Anoniem zei

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anoniem zei

En die mongolen dan bij VI.

Kaatje zei

Ik ben ook een enorme liefhebber van linedance, maar ik kan de mening van Derksen wel waarderen. Bij velen is het zo dat je niet eens kunt zien dat ze er plezier aan beleven en danstechniek aanleren zorgt ervoor dat het er ten eerste beter uitziet en ten tweede minder blessureleed oplevert.
Hoogspringen en sumostampen is een hele andere tak van sport toch? Voor de rest heb gewoon lekker plezier op de vloer, want daar is deze ook voor bedoeld

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link