25 juni 2014


René van der Gijp is weer vrijgezel (Update)

René van der Gijp is weer op de markt: zijn relatie met vriendin Daniëlle is over. Dat laat de voetbalanalist aan het blad Weekend weten. Hoewel de twee, die samen een zoon hebben, niet meer samen zijn hebben ze nog wel een goede band.

''Ik kom er nog wel vaak, een paar keer per week eten, maar niet in de zin zoals het normaal gaat'', aldus René van der Gijp. Erg rouwig is hij niet om de breuk: ''Ik heb het prima naar mijn zin.''

De tv-persoonlijkheid woonde al niet samen met Daniëllle, en heeft ook geen enkele behoefte om zijn huis met iemand te delen. ''Al zou Pamela Anderson voor de deur staan, die komt er ook niet in bij mij. Ik moet niet van mezelf denken dat het nog wel een keer goed komt.''

Ook ontkent Van der Gijp, die tijdens het WK dagelijks te zien is in het voetbalprogramma VI Oranje, dat hij de vader is van Miss Nederland Melissa Sneekes. Eerder beweerde het model dat zij het kind zou zijn dat René bij één van zijn scharrels zou hebben verwekt en waarvan hij het bestaan niet wist.

''Nee joh, ik ben haar vader niet, dat is allemaal onzin'', zegt de oud-voetballer. ''En die moeder van haar weet dat ook precies. Ik ben ook niet lang met haar moeder omgegaan. Twee dagen, dat was voor mij al lang, 48 uur is dat hè. Nee, ik had al snel in de gaten dat het onwaarschijnlijk was.''

bron: Algemeen Dagblad

Update:Het management van René van der Gijp ontkent de breuk tussen de oud-voetballer en zijn vriendin Danielle. 'Geen idee waar dit vandaan komt', aldus een woordvoerder.


11 opmerkingen:

Anoniem zei

Melissa Sneekes miss Nederland? Eens op google gekeken, sinds wanneer worden paarden miss Nederland?

Anoniem zei

Schijnt onzin te zijn, management ontkent alles.....misschien eerst even dit soort berichten nachecken voordat het op de site wordt gedumpt?

Anoniem zei

De mannen van VI hebben het niet meer (volgens dit volgende artikel dan he) :

http://www.nrc.nl/nieuws/2014/06/24/de-mannen-van-vi-hebben-t-niet-meer/#

Anoniem zei

Wie wordt zijn nieuwe vriend?

Anoniem zei

@25-06-14 17:09
Goede conclusie bij het NRC.

VI, je minacht de kijker. Tijd voor verandering. Terug naar de basis. terug naar een kleine zender. Weg met Frans Bauer, weg met de Snickers Wereldgoal. Gewoon weer over voetbal praten. Zonder al die flauwekul.

Anoniem zei

Als ze gewoon weer over voetbal gaan praten mogen ze wel eens wat andere mensen aan die tafel zetten, kan iedere mening van gijp en derksen zo onderhand wel dromen.

Gooi een van die twee er eens een tijdje uit of desnoods beide als je echt het programma wil redden.

Anoniem zei

Gijp en Dijkshoorn waren gisteren ook super klef.

Anoniem zei

Wat een onzin. De combi Gijp,Derksen en Genee zijn de reden dat ik uberhaupt kijk.De peosas eromheen mag we'll wegblijven ja.

Anoniem zei

@25-06-14 17:30
Dan ga je toch lekker op nederland 1 kijken naar die Mart Smeets en al die andere horrorfiguren?

Anoniem zei

Waarom niet een lekker voetbal programma met Gerard Joling, Frans Bauer en Gordon?

Kom op, geweldig man!

Anoniem zei

De mannen van VI zijn helden en brengen het met een lach,als je daar tegenover de mannen van NOS zet.Dat is wel erg serieus,Tom en Joeri zijn net de dalton's.Dan doet Sierd het op een losse vrolijke manier toch,voor een hotel staan en minuten lang over werkelijk de grootste onzin uitkramen.Zo bloedserieus bij de NOS,geef mij maar VI.Want zo zwaar onderwerp is voetbal nou ook weer niet......

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link