03 juli 2013


Uitzending Tour du Jour van 02-07-2013 trekt 435.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van dinsdag 2 juli 2013 (hier terug te zien) heeft 435.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 7,7 procent). Daarmee eindigde het programma op de 22e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour is tijdens de Tour de France iedere dag tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending van Tour du Jour van dit seizoen is die van maandag 1 juli 2013 met 544.000 kijkers. Gemiddeld trekt Tour du Jour 420.600 kijkers per keer.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Onze Mart zit al op meer als een miljoen,tour du flop word steeds minder.Hoe kan dat is z'n serieus top programma.

Anoniem zei

zo jammer dat Gert geen vaste gast meer is ...
Tevens mis ik Erik Dijksma
jammer

Anoniem zei

Vorig jaar was het allemaal zo leuk en dan gaan ze alles weer veranderen.Leuke eigenwijze stukjes van Dijksma en co,en onze Gert rubriekjes.Nee dit jaar vind ik er geen drol aan,aan tafel zitten ze toch allemaal zo gefoceerd.Maar ja wat wil je,is hetzelfde als iemand die meerdere malen is gepakt voor rijden onder invloed.Ongelukken heeft veroorzaakt,dat je die dan baas maakt van Veilig Verkeer Nederland.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link