01 juli 2013


Uitzending Tour du Jour (ma 01-07-2013)

Wilfred Genee, Michael Boogerd en Eddy Planckaert zijn tijdens de Tour de France iedere dag iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 1 juli 2013. Met: Wilfred Genee, Michael Boogerd, Eddy Planckaert, Leontien van Moorsel, Steven Rooks, Sjaak Swart, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


17 opmerkingen:

Gerard Lohuis (maar niet die uit Tilligte) zei

Had me eigenlijk verheugd op Johan Derksen. :(

Anoniem zei

ja ik dacht ook dat die kwam, gert jacobs is er ook amper nog en dijkstra ook weg. ik vind er niks meer aan nu, ze hebben het programma verkracht.

Anoniem zei

fijne show weer, kijk er met plezier naar

dank vanuit Sydney

Anoniem zei

En dat kutje van een Escha is er helaas nog wel steeds bij.

Anoniem zei

Wat een halve hanen zeg,dit is echt de trieste tour de jour ooit.Goed dat Derksen niet is gekomen,zou een enorm gezichtsverlies zijn geweest.

Anoniem zei

Gelukkig kwam die galbak van Derksen niet langs.

Zou gewoon nergens op slaan sowieso. Wat heeft die vent te zoeken bij wielrennen.

Anoniem zei

Nee die junkie's aan tafel dat staat lekker,als die gasten nu nog zouden plassen dan schrik jeje wezenloos wat daar nog allemaal inzit.Vind je het gek dat Eneco afscheid van je neemt,goed voorbeeld voor die kinderen.Sta je daar als junk tussen die kids,ja ik slikte alles tien jaar lang anders is het niet te doen.Derksen schuif daar nooit aan man,echt zwaar gezichtsverlies voor je.

Anoniem zei

Ja man wat een vreselijk programma. Laat ik mijn tijd op het fanforum van Tour du Jour gaan besteden om het programma de grond in te boren. Want wat heb ik verder voor interessants te doen? Niks, dus schelden maar!
Heerlijk, toch weer een lichtpuntje in mijn eeuwig saaie, doelloze bestaan.

Anoniem zei

Bedankt voor het plaatsten van die directe links, wanneer ik het via de gewone website van rtl bekijk hapert die bij mij altijd. Maar via die directe link heb ik daar gelukkig geen last van.

Anoniem zei

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog steeds leuk vind.

Anoniem zei

Waarom is mijn reactie verwijderd waarin ik zeg dat ik hoop dat Derksen nog wel langs gaat komen?

Renzo

Anoniem zei

Dit is een fanforum van VI,ja voetbal en geen junken sport zoals wielrennen.En dan een tafel met allemaal schijnheilige,je bent toch gek als jeje als sponser daaraan verbind.

Anoniem zei

Halve haan.

Anoniem zei

VI is een voetbalsite!!!

Anoniem zei

met frietjes en appelmoes heerlijk!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Kijk eens aan.

Anoniem zei

Hahahahaha top die foto...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link