30 juni 2013


Uitzending Tour du Jour (zo 30-06-2013)

Wilfred Genee, Michael Boogerd en Eddy Planckaert zijn tijdens de Tour de France iedere dag iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zondag 30 juni 2013. Met: Wilfred Genee, Michael Boogerd, Eddy Planckaert, Thomas Dekker, Bart Veldkamp, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zie die schijnheilige kop met tanden van de Nederlandse Armstrong toch eigenlijk liever niet meer op tv. Al die dopingpakkers denken dat ze er met een excuusje wel vanaf zijn, zelfs de opperpakker uit Texas blaast weer hoog van de toren de laatste tijd. Weg met die miezerige bedriegers! Ik hoor het Boogerd nog herhaaldelijk zeggen voor de camera´s een jaar terug "Nee echt niet hoor, ik heb nooit doping gebruikt, maar ja wat doe je tegen die besculdigingen? Kan dat ook niet maken tegenover mijn ouders en mijn kind etc etc." Ga je diep schamen in een ver donker woud.

Anoniem zei

Hij lijkt mij toch de enige die niet schijnheilig is.... Totaal onder druk gezet door de media terwijl de rest van de renners uit zowel NL als het buitenland er makkelijk af zijn gekomen.

Anoniem zei

90 procent van de coureurs uit de tijd van Boogerd zit nu nog steeds schijnheilig te liegen voor de camera's dat ze niet gebruikt hebben. Michael is er nu gewoon open over, Thomas Dekker ook, en dat pleit voor ze, terwijl ze in het buitenland in zeven talen zwijgen.

Anoniem zei

vind het ook beetje raar, die Dekker okay, maar die Boogerd!? Zo'n gast heeft dankzij vals spel een carrière opgebouwd, terwijl andere gasten die nooit gebruikten nu de post rondbrengen omdat ze vanwege hun niet-gebruik niet mee konden komen.

Boogerd wordt nu beloond voor vals spelen met een prominente plek aan tafel. Als expert. Expert waarvan? Vals spelen? Kan hem niet meer serieus nemen. Goed dat ie heeft bekend, maar deze gast heeft eerlijke renners hun carrière gekost...

Anoniem zei

Stuk voor stuk schijnheilige aan die tafel,dan komt Derksen nog aanschuiven.Die had toch z'n hekel aan die Genee.Weet het verschil tussen een wielerfiets en een step nog niet eens.Dan wil je echt met je harses op TV,is een flop van heb ik je me.Kijkcijfers liggen zo rond de 350.000,in een land met miljoenen wielerliefhebbers.Smeets steekt er weer zoals van ouds met kop en schouders erbovenuit.Maar die heeft ook geen tafel met halve hanen,dan die afgekeurde zanger erbij.

Anoniem zei

Supergasten hierboven, lekker schelden en klagen over Tour du Jour op internet omdat er in hun dagelijks leven niemand is die dat gezeik wil aanhoren.

Anoniem zei

Luister paasei,wij kijken naar Mart Smeets.Niet naar een stel imbecielen die de boel hebben lopen te naaien.Ja hypotheek moet ook betaald worden en kinderen moeten eten,wat een fucking kut excuus man.Vanavond Derksen heeft zogenaamd een hekel aan Genee,maar kan met zijn kuttekop weer op tv en dan zit ie er weer hoor.Grotere toneel spelers kun je nergens vinden.En zegt Bossie nog in een interview met de playboy:er is echt iets stuk tussen Wilfred en Johan.Manman wat een schijnheilig volkje zeg.

Anoniem zei

Waarom ga je dan niet lekker naar de Martosaurus kijken? Ik vind de Avondetappe ook beter, maar sla Tour du Jour gewoon af en toe over i.p.v. me als een idioot te gaan afreageren op een forum. Kom hier vooral om me stuk te lachen om imbecielen zoals jij. Ga vooral zo door dus loser!

Anoniem zei

Zie je laterzzz.

Anoniem zei

Boogerd is helemaal nergens open over geweest, die werd gewoon geconfronteerd met feiten uit een onderzoek die hij niet meer KON ontkennen, en ja toen, werd hij "open". Die gast heeft gewoon op tv staan liegen dat hij op datum X niet in Y was terwijl hij er gewoon wel, heeft zich als vader beschaamd door te zeggen dat door deze valse beschuldigingen zijn kinderen geen leven hadden. Deze man moet niet beloond worden met een tv-programma, deze man moet zwijgen, verdwijnen en nooit meer terug komen, niet de zielepoot uithangen, want dat is hij niet. Hij is een bedrieger en heeft zijn eigen sport kapot helpen maken.

Anoniem zei

Kijk met bovenstaande ben ik het eens,dat Eneco afscheid van hem heeft genomen.Is toch terecht lekker voorbeeld voor die kids,staat daar een junk tussen de kids te vertellen hoe het moet.Tien jaar lang je nek volgegooid met pillen enzenz.Hoe dik is die plaat voor je kop dat je daar nog gaat zitten.Wat ga je nu over een andere renner zeggen?Zelf heb je altijd onkent,totdat je door middel van documenten geen kant meer op kon.FLIKKER TOCH OP MAN van die tafel scheinheilige hanekont.

Anoniem zei

De enige aan die tafel die "open" is geweest over epo, testosteron, bloedtransfusies en cortisonen is Gert Jakobs. En nog reed ´ie achteraan haha. Doping was, is en blijft onderdeel van de wielercultuur, maar ga dan niet schijnheilig met je bek vol witte tanden je arme kinderen erbij halen.

Anoniem zei

Ja maar Gert mag niet meer aanschuiven,evenals Neelissen die ook alles opbiechten.Enige flapdrol die zijn bek hield was die colgate renner.Die nu met zijn kinderen komt aanzetten.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link