03 juli 2013


Uitzending Tour du Jour (wo 03-07-2013)

Wilfred Genee, Michael Boogerd en Eddy Planckaert zijn tijdens de Tour de France iedere dag iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van woensdag 3 juli 2013. Met: Wilfred Genee, Michael Boogerd, Eddy Planckaert, Rob Harmeling, Vincent Bijlo, Wytse van der Goot, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wacht even, Dit is dus een analytisch programa. Waarin mensen aan tafel gevraagd word om hun mening en "expertise" van wat ze die dag gezien hebben, En dan nodig je iemand uit die blind is en ook bijna doof is...Welke genie bij RTL kwam op dat idee?

Anoniem zei

mee eens

Anoniem zei

Wat een waardeloze uitzending.

Ook nog eens een extra (derde) reclameblok erin, waar slaat dat op???

En die Bijlo was een aanfluiting. Heeft gewoon niks gezegd! Letterlijk niks!
Wat een farce.

Ik mis gewoon iemand met een eigen, afwijkende mening. Oh wacht, Danny Nelissen. Die ja.

Anoniem zei

Hoe heette die rondemiss ook alweer? haha ik zoek die naam.

Anoniem zei

ze hebben hun eigen glazen ingegooit met boogerd als nos mannetje die nooit spannende uitspraken zal doen en gert jacobs laten vertrekken met erik dijkstra een grof schandaal en dan beginnen ze nu zelfs blinden uit te nodigen wat gebeurt hier allemaal mensen willen ze soms naar de 0 kijkers?

Anoniem zei

hahahahahhahahahahahah

Anoniem zei

Waar is/blijft Derksen?

Anoniem zei

grote miskleun die boogert!hij durft de waarheid over de wielersport niet over zijn lippen tekrijgen en blijft maar die lieve jongen spelen.gert jacobs komt voor zijn mening uit met danny nelissen, wat een vakkennis bij rtl!

Anoniem zei

Heel slecht jaar voor tour du flop.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link