02 juli 2013


Uitzending Tour du Jour van 01-07-2013 trekt 544.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van maandag 1 juli 2013 (hier terug te zien) heeft 544.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 8,8 procent). Daarmee eindigde het programma op de 19e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour is tijdens de Tour de France iedere dag tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending van Tour du Jour van dit seizoen is afgelopen uitzending. Gemiddeld trekt Tour du Jour 417.000 kijkers per keer.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Tour du Flop,al helemaal als je ziet wat er aan tafel zit.Zielig zijn dat goede doelen zoals Eneco afscheid van je nemen,jij hebt toch tien jaar lang je nek volgegooid.En met bloedzakken lopen klooien,schaam je man dat je daar gaat zitten.

Anoniem zei

Ik zou als sponsor toch niet al te blij zijn dat ze daar of all people "Mister Melkmuil" hebben gevraagd. Wat moet die man nou zeggen over zijn ex-collega´s die allemaal dingen over hem weten die hij niet in de openbaarheid wil hebben. "Goh, wat gaat die Italiaan hard vandaag zeg. Wat denk ij Michael?" ,,Nou ik eh, weet het niet eigenlijk. Maar hij gaat inderdaad wel erg hard." Nou mooi dat ik daar mijn geld niet in zou steken.

Anoniem zei

Ja inderdaad wat moet hij nou daar gaan zitten,grootste junk van NL.Ooit op een fiets gezeten,weg met die junkie tafel.

Anoniem zei

Mensen moeten niet zo moeilijk doen. Hij heeft een spelregel niet nageleefd, meer niet. Boogerd is een held!

Anoniem zei

Dan is Amstrong voor jouw ook een held?En alle mensen die in de atletiek zijn gepakt ook.Je zal toen maar tweede zijn geweest,zonder iets te gebruiken.Nemen ze zo heel je roem af en jaren later hoor dat diegene een junk was.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link