27 december 2011


Johan Derksen: Vrouw "beetje bozig" over geld dat ik met reclame verdiende

De vrouw van Johan Derksen bleek niet bepaald blij met het feit dat Johan Derksen na het opnemen van een commercial voor de Nederlandse Energie Maatschappij (zie hier en hier) een fiks bedrag - naar verluidt 50.000 euro - op zijn bankrekening kon bijschrijven. Ze was "een beetje bozig", zo vertelt Derksen in het nieuwe magazine JA!.

Voordat Derksen zijn vrouw leerde kennen was ze bijstandsmoeder en moest ze de nodige moeite doen om rond te komen. "Ik ga 's ochtends om acht uur de deur uit en kom om twaalf uur weer terug en dan heb ik het geld verdiend waar een normaal mens twee jaar voor moet werken", aldus Derksen over het ochtendje waarop hij de reclame opnam. "Dat vindt ze zo onrechtvaardig."

Zijn vrouw let nog altijd op de kleintjes. "Nu het geld van alle kanten binnenkomt, knipt zij nog steeds alle aanbiedingen van C1000 uit de krant", aldus Derksen. "Dan zeg ik: 'Laat toch zitten.' Maar dan zegt zij: 'Nee, het is twee halen, één betalen.' Dat krijg je er nooit meer uit."

Ook haar politieke overtuiging is niet veranderd. Derksen: "Dan zegt ze: 'Ik heb ook moeilijke tijden gekend, ik weet wat bijstandsmoeders doormaken.' Ze stemt voor de bijstandsmoeders. Dus dat zal dan wel GroenLinks of SP zijn geweest."

Het hele interview met Johan Derksen in JA! kun je hier (PDF-bestand) lezen.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Blijken dus ook heel normale mensen te zijn..

Anoniem zei

Mevrouw Derksen begrijpt hoe het in de echte wereld werkt.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link