27 december 2011


René van der Gijp verkozen tot beste voetbalanalist

Hij mag dan al enige tijd niet meer op de televisie te zien zijn (zijn rentree is overigens aanstaande), Nederland vindt René van der Gijp nog altijd de beste voetbalanalyticus. Dat blijkt uit een enquête gehouden op de website van Voetbal International.

Van der Gijp ontving maar liefst 28,0 procent van de stemmen. Op de tweede plaats staat Jan van Halst, met 26,5 procent van de stemmen. Johan Derksen eindigt als derde: 10,8 procent van de ondervraagden stemde op hem.

De minst gewaardeerde voetbalanalist op de vaderlandse beeldbuis blijkt Ronald Waterreus. Ook Arno Vermeulen en Barbara Barend worden als analist niet geapprecieerd door het Nederlandse publiek.

De gehele uitslag van de VI-enquête is hier te vinden.

Beluister hier ook de reactie van Johan Derksen op het nieuws.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

eens

Voetbalshirts kopen zei

Zeker mee eens!!

Anoniem zei

onbegrijpelijk dat die Jan van Halst 2e is geworden. Ik voel me altijd een kleuter zoals hij tegen het publiek praat, net een schooljuf.

Anoniem zei

Hulde voor Gijp!

Anoniem zei

Een lachertje. Totaal onterecht met dat geleuter van Van der Gijp over kleine voetballers die fysiek zogenaamd niet mee zouden kunnen. Zeker nooit gelet naar de lengte van spelers als Sneijder, Messi, Maradona en Cruijff? Allemaal relatief kleine mannetjes van wereldklasse. En dat gezwam over Manolev werd ik ook kotsbeu.

Anoniem zei

Een lachertje? Dan heb je dus geen flauw benul.
René is de beste voetbalanalyticus. Zo denk ik erover en velen zullen dat met me eens zijn. Ik citeer johan derksen: "Ik denk dat rene van der gijp de beste voetbalanalyticus van Nederland is...de meeste mensen hebben dat niet door omdat ie alles vertelt met een kwinkslag, een anekdote én zijn lach..maar wat ie inhoudelijk over voetbal vertelt is zó ontzettend goed.
Als jij niet in de gaten hebt dat René simpelweg de beste analist is, dan heb jij de ballen verstand van voetbal.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link