28 december 2011


Johan Derksen in Kunststof (28-12-2011)

Johan Derksen was vanavond (28 december 2011) een uur lang te horen in het Radio 1-programma Kunststof. Hij sprak er met presentatrice Petra Possel onder andere over zijn liefde voor muziek, de gestaakte bekerwedstrijd Ajax - AZ, de voetbaljournalistiek, de relatie met zijn vrouw, Harry Muskee van Cuby & The Blizzards, zijn eigen voetbalverleden, zijn reclame voor de Nederlandse Energie Maatschappij, de Gouden Televizier-Ring, Voetbal International, René van der Gijp, de ruzies met Wilfred Genee, Johan Cruijff en zijn hoofredacteurschap.

Beluister hieronder het hele gesprek (vanaf 04:15):7 opmerkingen:

Anoniem zei

Derksen moet zich thuis echt vervelen bij zijn vrouw. Je zou toch denken ga eens lekker een avondje thuis op de bank liggen in plaats van weer een interview.

Anoniem zei

Derksen is ook gewoon een beetje publiciteitsgeil.
Het mooie is, wat hij hier in dit interview verteld, heeft hij ook geregeld in VI gezegd.

Anoniem zei

Zeg webmaster, ga je nog eens de boel updaten hier op deze blog? Er is vast wel iets te melden waar je een item over kunt maken.

Anoniem zei

Er is toch al weer genoeg gebeurd sinds 28 december...

Anoniem zei

Ik vermoed dat SigaarSnor op vakantie is....

Anoniem zei

Citaat: "Zeg webmaster, ga je nog eens de boel updaten hier op deze blog? Er is vast wel iets te melden waar je een item over kunt maken."

Deze reactie had wel iets beschaafder gekund. Ik begrijp de onvrede over het uitblijven van nieuwe berichten op deze blog, maar jouw toon en formulering is ongepast. Bovendien moet het voor de webmaster ook weleens vervelend worden om de gehele week bezig te zijn met Derksen, Gijp en Genee.

SigaarSnor zei

Ik was even een paar dagen afwezig en daardoor niet in de gelegenheid om de SigaarSnor-site bij te houden. Goed om te lezen dat ik gemist werd. ;)

Vanaf vanavond kunnen jullie weer nieuwe posts verwachten!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link