19 oktober 2011


Bert van der Veer: Televizier-Ring voor VI zou degradatie van prijs zijn

Komende vrijdag is de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. Voetbal International (tv-programma) en Johan Derksen (tv-persoonlijkheid) zijn genomineerd. In de VARAgids laat tv-kenner en regisseur Bert van der Veer zijn licht schijnen over de verschillende nominaties. "Natúúrlijk wint The Voice of Holland. Terecht ook."

Van der Veer vindt Voetbal International een leuk programma, maar niet Televizier-Ring-waardig. "Voetbal International is een heerlijk programma dat ik vaak aan heb staan. Dat komt door de goede cast. Maar het is eigenlijk gewoon een tafel met wat mensen eraan, net iets anders dan Buitenhof. De Televizier-Ring wordt gewonnen door het totaal: formule, productievalue, presentator, kijkcijfers, et cetera. Als Voetbal International de Televizier-Ring wint, is het een degradatie van de prijs."

Over de kansen van Johan Derksen om de Zilveren Televizier-Ster Man te winnen is hij positiever. "Johnny de Mol mag van mij winnen, maar ik denk dat het Johan Derksen wordt omdat 150.000 hooligans als pesterij op hem stemmen. Johan Derksen is een leuke brompot, daar houden we van in dit land."

Zie ook: 'Kenners' over Televizier-Ring-nominaties Voetbal International


3 opmerkingen:

Dave zei

Wat een nare man, The voice of holland is zo een smaak van de maand programa. Net als al die andere RTL Troep. En ineens is elke voetbal liefhebber een 'hooligan' Wat een onzin!

Anoniem zei

We moeten wel allemaal flink gaan stemmen he, zodat VI kans heeft te winnen.

Anoniem zei

Kan iemand mij eens vertellen wat er nu zo goed is aan The Voice?? Is toch gewoon weer zon een verkapte idols meuk ding. 1x gekeken en nooit weer, inhoudsloos programma

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link