21 oktober 2011


Uitzending Gouden Televizier-Ring Gala (21-10-2011)

Voetbal International (tv-programma) en Johan Derksen (tv-persoonlijkheid) maakten vanavond (21 oktober 2011) kans op het winnen van respectievelijk een Gouden Televizier-Ring en de 'Zilveren Televizier-Ster Man'. Johan Derksen won niet, maar Voetbal International pakte wel de Gouden Televizier-Ring!

Vanuit de studio in Hilversum volgden de mannen van Voetbal International de uitreiking op de voet (kijk hier de uitzending van Voetbal International in z'n geheel terug). Voor degenen die de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala 2011, zoals dat op Nederland 1 werd uitgezonden, (nog eens) willen zien:3 opmerkingen:

Anoniem zei

van Hart gefeliciteerde ik hed een afspraak, maar ik bleef thuis om jullie te kijken hoe jullie gewonnen hebben, jullie hebben gewoon verdiend, meer kan ik niet van maken!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Wat een overdreven bende, die knuffel mocro Ali-B, die presentator en die oude TV persoonlijkheden... Verder nog die Jan Kooijemans wat een kwal. Ze steken elkaar allemaal veren in de reet. Gadverdamme!

## Mooi dat VI heeft gewonnen! ##

Anoniem zei

Geweldig man! Zie ze balen die incesteuze proletenbende daar in Hilversum! Prachtig mannen, gefeliciteerd!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link