11 augustus 2010


Robert Jensen haalt uit naar Paul de Leeuw

Robert Jensen heeft in zijn programma JENSEN! op Radio Veronica vanmorgen hard uitgehaald naar Paul de Leeuw. De Leeuw uitte volgens hem onterecht kritiek op René van der Gijp, nadat die zich in JENSEN! (en in Voetbal International) negatief had uitgelaten over de Canal Parade.

De Leeuw noemde Van der Gijp maandag "zielig", omdat hij had gezegd: "Als je toch al nicht wilt worden en je zit [naar de Canal Parade] te kijken, dan denk je bij jezelf: nou, hier begin ik niet aan!". De Leeuw reageerde met: "Zielig. Van der Gijp is nog steeds van mening dat je niet homo bent, maar homo wordt. Het is dom!"

"Ik voelde me aangesproken omdat Van der Gijp het bij ons in de show zei", aldus Jensen. "Paul probeert zo'n sfeertje te creeëren van 'Van der Gijp dom, anti-homo', waarin wij ook dan weer meegesleept worden. We zijn niet anti-homo, we zijn anti-Canal Parade!"

Jensen vindt het ongelooflijk dat "Paul de - fucking - Leeuw" het grapje van Van der Gijp zo serieus neemt. "Zo irritant! Koning Paul mag alles zelf zeggen, zegt iemand anders wat grappigs dan is het meteen: 'zielig!', 'dom!'."

"Het was maar een geintje! Het was niet serieus! Het was maar even gekscherend, even iets vergroten, iets uit z'n context halen. Erom lachen en door! (...) Eén zo'n homograpje en dan is hij meteen politiek correcter dan wie dan ook. Dat is toch misselijkmakend! (...) Pfff. Dat irriteert me zo."

Op zijn Twitterpagina schreef Jensen nog tijdens de uitzending: "Paul, dat jij dit zo serieus neemt dat geintje in de radioshow over Rene van der Gijp, je zou je moeten schamen! Vooral dat jij overal geintjes over maakt! Doe niet zo politiek correct! GIJP IS EEN TOPPER!!".

Beluister hieronder het item in JENSEN:



Klik hier voor een overzicht van alles uit JENSEN!.


8 opmerkingen:

Anoniem zei

ben niet echt een fan van jensen, maar hij heeft hier wel gelijk. alleen omdat het nu een homograpje is zit paul de leeuw ineens op de kast

Anoniem zei

Jensen heeft hier helemáál niet gelijk. Wat hij roept over Paul is nu net hoe hij over zichzelf denkt: Dat ie alles maar mag roepen en gillen, hoe dom, beledigend, onzinnig en getuigend van een IQ van min 75 het ook is.

Wekelijks zit ie te zeiken over hoe slechts andere TV programma's zijn, toen Paul de Leeuw lager scoorde in kijkcijfers vorig seizoen moest Jensen er nagenoeg wekelijks over zeuren en dat terwijl er nauwelijks een hond naar dat prutsshowtje van hém kijkt met 40x dezelfde gasten omdat meneer Jensen creatiefloos als hij is niets anders weet te verzinnen of omdat mensen gewoon geen zin hebben om bij hem op de bank te zitten en dat Snafu TV de grootste flop van de laatste 10 jaar is met een ronduit lachwekkend kijkcijfer op TV maar dan wel de indruk willen wekken dat hij het allemaal zo goed weet. Nou dan is hier de uitdaging voor Meneer Jensen, zorg bij je eerst volgende programma dat je boven het miljoen kijkers scoort, dan mag je meepraten en anders gewoon wijselijk je mond houden als je keer op keer bewijst totaal niet te weten hoe je nu succesvol TV moet maken anders zouden er echt wel meer naar kijken.

Die radioshow van Jensen heeft ook niet echt een grote verschuiving in de luistercijfers teweeggebracht, en dat voor zo'n grote ster die overal verstand van heeft en alles beter weet...

Bovendien zit Paul de Leeuw niet ineens 'op de kast', hij heeft er iets over gezegd op Twitter tegen zijn 'followers'. Dat er vervolgens krantjes en mediasites zijn die het begrip journalistiek nog nooit van dichtbij hebben meegemaakt en enkel hele dagen wanhopig zitten te twitteren in de hoop op een quote die men flink uit z'n verband kan rukken en de boel groots opblazen is niet Paul zijn verantwoording doch slechts te wijten aan het gebrek aan vakkennis van al wat zich tegenwoordig journalist durft te noemen maar niet verder komt dan de twitterpagina van Paul de Leeuw, sneu maar waar...

Frank zei

ben niet vaak met jensen eens maar hij heeft natuurlijk helemaal gelijk

en anoniem(held...) boven me heeft, en te veel tijd over en gaat dingen zeggen als''ze show is niks snafu dit kijkcijfers dat ect etc' dus als iemand een mening heeft dan gaan we met slappe argumenten komen.

Anoniem zei

"Jensen heeft hier helemáál niet gelijk." Toen ik dit las bij de anoniem hierboven ben ik gelijk gestopt. Wat een belabberde gebruik van de Nederlandse taal.

Pieter1970 zei

Op welke boot stond die anoniem van post 2?

Anoniem zei

Gelijk of niet, homo of niet, een feit is en blijft dat Paul de Leeuw een presentator is met super irritante kuthumor wat totaal niet grappig is. Wat trek ik de humor van die vent slecht zeg!

Anoniem zei

Kom op zeg, luister wat Jensen zegt, lees hoe Paul hier op reageert en zeg dan zelf: dat is toch te aanstellerig voor woorden. Van der Gijp direct in de hoek duwen van achterlijke homohaters omdat hij met een grap de canal parade afkraakt, pfff. Paul mag dit best doen hoor, maar dan mag Jensen dat ook aan de kaak stellen.

Anoniem zei

Ik zou van der Grijp wel op zo een boot willen zien in een Tanga slip heerlijk.....

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link