10 augustus 2010


Paul de Leeuw vindt René van der Gijp 'zielig'

René van der Gijp heeft zich de woede op de hals gehaald van Paul de Leeuw. Van der Gijp liet zich in JENSEN! op Radio Veronica en in Voetbal International negatief uit over de jaarlijke Canal Parade tijdens de Gay Pride.

"Die nichten maken ook geen reclame voor zichzelf, hè?", zo zei Van der Gijp onder meer. "Ze staan er allemaal uitgedost met pruiken op en hele kleine onderbroekjes aan. (...) Als je toch al nicht wilt worden en je zit er naar te kijken, dan denk je bij jezelf: nou, hier begin ik niet aan!"

Op zijn Twitterpagina schrijft Paul de Leeuw: "Ze zeggen dat voetballers die veel koppen minder hersencellen hebben! Dat verklaart veel als je René van der Gijp hoort over homo's. Zielig. (...) Van der Gijp is nog steeds van mening dat je niet homo bent, maar homo wordt. Reacties dat ik snel geraakt ben? Het gaat niet om mij. Het is dom!"

De Leeuw sluit af met de woorden: "Verder blijft het een leuke pik (ai, slecht gekozen woord), maar het is zo kort door de bocht!"

De opmerkingen van Van der Gijp op Radio Veronica kun je hier beluisteren. Zijn uitspraken in Voetbal International zijn hier te zien.


9 opmerkingen:

Eric zei

Wat een gezever van de Leeuw zeg.Rene is geboren in en nog steeds woonachtig in Dordrecht en heeft m.i. echte Rotterdamse "straathumor".Als het om Afrikanen gaat heeft hij ook weleens een "slip of the tongue" en zegt "die aapies".Maakt dit hem een racist?

"Van der Gijp is nog steeds van mening dat je niet homo bent, maar homo wordt." aldus De Leeuw, nou Paul, geloof dat je de ironie van deze woorden mist.Dit is een humoristische opmerking, De Leeuw zou toch de eerste moeten zijn die een sarcastische/ironische/cynistische opmerking zou moeten (her) kennen.

Of zoals vd Gijp nu zou zeggen: "dit gaat he-le-maal nergens over.....".

*zucht* ik ben 't kwijt ;-)

Eric zei

Cynistische?!?....damn...cynische klinkt beter:-)

Maurice zei

Ondanks dat De Leeuw al een paar jaar in het dorp aan het IJ woont is De Leeuw een echte Rotterdammer... (je zou het dan wel niet zeggen met die overdreven reactie van hem).

Anoniem zei

ik verdenk v/d Gijp er weleens van zelf homo te zijn eigenlijk

Superbeelden zei

Wat een aansteller die Paul!

René is een held!

Anoniem zei

en paul de leeuw mag wel iedereen voor lul zetten .en mensen kleineren.owee als iemand met humor iets over de gaypride zegt.wat ik ook overdreven vond.

Peter zei

René kopte toch vrijwel nooit?

Anoniem zei

dus paul den leeuw wil beweren dat het wel goeie reclame is?

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link