21 april 2010


Albert Verlinde haalt uit naar Wilfred Genee

Albert Verlinde heeft vanmiddag in de Coen & Sander Show op 3FM fel gereageerd op uitlatingen van Wilfred Genee. Die had gezegd dat RTL Boulevard "de diepgang van een platbodem" heeft en dat hij het programma niet meer wil presenteren.

Verlinde: "Ik weet echt niet waar die man mee bezig is, dit is heel flauw. Eerst heeft hij Humberto Tan al weggejaagd en nu weer dit." Overigens was een rentree van Genee bij RTL Boulevard volgens Verlinde sowieso niet eens aan de orde. "Vorig jaar zomer heeft hij voor het laatst ingevallen bij ons programma, nu is daar überhaupt geen sprake van."

De twee heren hadden het eind 2008 ook al eens verbaal met elkaar aan de stok. Genee noemde Verlinde toen een "matennaaier", omdat RTL Boulevard een uitgelekt fragment van de repetities van Voetbal International uitzond. Daarin maakte Genee een grap over "de dikke kop" van Jack van Gelder (fragment is hier te zien).


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Albert Verlinde is ongeloofwaardig met zijn gebabbel op Rtl Boulevard wat nergens over gaat.

Anoniem zei

Genee kan Tan helemaal niet wegjagen. Alleen RTL kan dat. Genee is gewoon bij contractonderhandelingen voor zijn belang opgekomen en dat is heel normaal.
Elke werknemer onderhandelt met zijn baas met zijn eigen belangen in het hoofd, en niet dat van collega's.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link