27 juni 2012


Mart Smeets wil geen kijkcijferstrijd met Tour du Jour

Mart Smeets lijkt geleerd te hebben van de kijkcijfer-uitglijder van Jack van Gelder. Van Gelder riep voor aanvang van het EK Voetbal dat VI Oranje in de kijkcijferstrijd met zijn Studio Sportzomer "kansloos" zou zijn, maar met nog een paar dagen te gaan lijkt die strijd juist beslist in het voordeel van VI Oranje.

Zaterdag start de NOS met het programma De Avondetappe, gepresenteerd door Mart Smeets, en maandag volgt RTL met Tour du Jour. Net als voor VI Oranje en Studio Sportzomer gold, staan de programma's ook nu weer tegenover elkaar geprogrammeerd (Tour du Jour duurt van 22.30 tot 00.00 uur en De Avondetappe van 23.00 tot 00.00 uur).

In RTL Boulevard dekte Smeets zich gisteren zelfs al een beetje in: "Je maakt een programma zo goed mogelijk en de kijker kiest waar ze naar willen kijken. Dus ik ga geen concurrentiestrijd beginnen. Ik denk dat Tour du Jour als voordeel heeft dat ze veel eerder op de avond zitten, dus ze kunnen een veel breder publiek trekken."

Maarten Nooter, hoofdredacteur van NOS Studio Sport, vult aan: "Wij maken een programma dat journalistiek inhoudelijk is, Tour du Jour gaat uit van lang leve de lol."


11 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk eerlijk gezegd dat Tour du Jour het een stuk lastiger zal gaan krijgen dan VI Oranje. Mart Smeets is natuurlijk een baas en weet altijd een fijne sfeer neer te zetten. Gert Jakobs is leuk, maar het is geen René van der Gijp. En die andere kerel is ook geen Johan Derksen. Ik zal beide programma's overigens met plezier bekijken. :)

Kev zei

De text van meneer nooter is zo arrogant, Die man is wel HEEL! stil als het gaat over de strijd tussen VI/Studio Sportzomer. Doet nog te veel pijn denk ik.

Anoniem zei

Mart doet dat inderdaad slim, maar wat een droeftoeterige opmerking van die Maarten Nooter zeg. Dat toontje kan wel iets minder hooghartig.

Anoniem zei

Ik ga voor Mart. De sfeer die hij neer zet is echt mooi.

Anoniem zei

Respect voor Mart maar voor de rest kunnen ze daar lekker de tering krijgen

Anoniem zei

Bij Mart zitten alleen mensen aan tafel als vulling want hij heeft altijd het woord. Ik kijk al uit naar RTL tour du jour lekker luchtig goede anekdotes en tenminste mensen aan tafel die iets kunnen zeggen als ervarings deskundige dat kun je van die verschrikkelijke truien dragende Smeets niet zeggen.Wat was ik vorig jaar blij dat ze niet door gingen met hem , maar ja een dooie mus dus

Anoniem zei

Mart deed het inderdaad slim, maar dan moet die Nooter het weer voor de NOS verpesten.


Toch weer zeggen dat het inhoudelijker (lees: meer irrelevante levensverhalen van saaie nobodies). Dom dom dom.


Qua inhoud zijn ze zelfs kansloos, want je kan zeggen wat je wilt, die Gert en die Eurosportgast hebben wel reteveel verstand van dat wielrennen.

Anoniem zei

Ik ga voor Mart, ik ben nooit een hele grote fan van hem geweest, maar dat sfeertje weet ie wel te flikken. Maar Tour du Jour met Gert Jakobs is ook lachen natuurlijk... Jammer dat Sjek geen tour progamma doet, dan had het veel makkelijker geweest.

Rob Amsterdam zei

Mag die dikke papzak van een Smeet aub met pensioen gaan. Onze betweter eerste klas die bepaald wat jij leuk vindt
overal kennis over denkt te hebben
met iedere vrouw in zijn programma zit te sjansen
eindeloze zinnen creëert
alleen suggestieve vragen stelt
voor de vaste uitspraak: "Is het dan niet zo dat (...)?"
en vooral ieder jaar verder uit het beeld groeit

Nee geef mij maar Genee

Anoniem zei

Kunnen we via deze site ook Tour du Jour kijken? Zo ja, hoe? Bvd

SigaarSnor zei

@Anoniem 03-07-12 05:58: Ja, Tour du Jour zal gecovered worden op een zelfde manier als bij VI Oranje. Zie Uitzending Tour du Jour (ma 02-07-2012) voor de eerste uitzending.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link