29 juni 2012


René van der Gijp betaalt Kurhaus-suite uit eigen zak

Zoals bekend verblijft René van der Gijp tijdens VI Oranje, net als twee jaar geleden, iedere nacht in de Presidential Suite van het Kurhaus. In de VARAgids vertelt de voetbalanalist dat hij dit geheel uit eigen zak betaalt. Een duur grapje, want normaal gesproken kost het luxeuze onderkomen 1050 euro per nacht.

"Twee jaar geleden werd ik door RTL in de bezemkast gestopt", aldus Van der Gijp. "Kwam ik binnen, stond er alleen een bed, meer niet. Toen ben ik zelf maar achter dat kamertje aan gegaan met die directeur van het Kurhaus. Hebben we een mooi prijsje gemaakt, dat betaalden we fifty-fifty. Goed toch? En dit jaar ging het op dezelfde voet verder. Prima."

"Toen ik eind mei hier kwam, was er weinig veranderd. Heel vertrouwd. Het voelde bijna als thuiskomen. Ik ben twee jaar geleden een adapter van mijn computer vergeten, die lag nog gewoon in het kastje. Ik weet niet of ze die kamer de laatste twee jaar aan iemand verhuurd hebben. Misschien aan Hillary Clinton, die er vorige keer nog vlak voor mij zat, maar je zou toch zeggen dat die zo'n adaptertje niet nodig heeft."

Op zijn huis in Dordrecht past deze weken niemand, maar dat is volgens Van der Gijp ook niet nodig. Bang voor inbrekers is hij niet. "Alles wat enige waarde heeft, heb ik hier bij me. Op mijn huis past niemand. Maar ik heet ook geen Andy van der Meyde – er ligen geen veertien rolexen."


19 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat heeft Johan Derksen een jaar geleden al in Profiel vertelt, over Van Der Gijp!!

Anoniem zei

hij zegt toch 50/50?

Anoniem zei

Wat een patser.

Anoniem zei

Met die lelijke dikke klok om zijn pols.

Anoniem zei

pffffffffffffff somige mensen kunnen maar beter niet kijken als ze zich aan dit soort dingen gaan ergeren

Sjorzzzzz zei

Ik vind Gijp steeds beter als mens. Gaat eigen gang, weet at ie wil en is goed voor kids en vriendin/nen. Hij kan ook megaluxe op kosten VI declareren, dit is echt vakantie voor hem. Wel werken, maaris als mens enorm gegrirud. Ik mag m wel.Als t iemand niet bevalt, dan kijk je niet. Simpel.

Anoniem zei

Eensert Sjorzzzz

Kev zei

Ja, Let niet op die nerds hier boven. Dat zijn van die geenstijl/fok mannetjes die willen ineens hier aandacht proberen te halen.

Daan zei

Prachtige mannetje die rene, wat een heerlijke vent is dat!

Henk zei

Nooit geweten, klasse van hem. Ik was dus in de veronderstelling dat RTL dit betaalde, en vond Johan's Heitinga-bashen daarom wat hypocriet. Zit toch anders blijkbaar!

Anoniem zei

Eens met de mensen boven mij, had ik niet verwacht en vind het een goeie actie! Ik vind René een geweldige gast. En ik vind dat die simpele negatieve reacties aan het begin verwijderd moeten worden. Op deze website moeten we normaal met elkaar kunnen praten en discussiëren. Meningen moeten wel onderbouwd worden.

Han CNX zei

Gijp is goed. Merk wel de laatste tijd dat hij het minder trekt als er echt een enorme onbenul als gast bij zit. Dan zit hij zelf ook minder lekker in z'n vel. Maar dat mag.

Anoniem zei

Zou Gerard Joling met zijn brede tors bij Rene hebben gelogeerd? En inderdaad gezien de dikke Rolex die Rene om zijn pols heeft is hij het prototype van de patser. Goed opgemerkt van @29-06-12 21:28.

Anoniem zei

Ja hallo wie zou het dan moeten betalen? RTL?
HELEMAAL gek geworden Dersken die afgeeft op NL11tal spelers en dan aan tafel zitten met zon gast.

Anoniem zei

Rene is gewoon een levensgenieter pur sang.
En groot gelijk heeft ie, je leeft maar 1 keer en het is zonde als je dat verzuurd doorbrengt op deze aardkloot.

friendfortwo zei

Zo werkt dat toch, typisch (ver)Nederlands, overal over zeiken, als ik de poen had en of de kans had om lekker veel te verdienen dan zou ik het ook zo doen, lekker in de Presidential Suite met wat lekkere wijven...
Rene is onze grote vriend & voorbeeld, vroeger was ie al een "prachtige kwal"... ha,ha... echt hij heeft de juiste humor, ik vind z'n mercedes ook erg mooi en de meeste horloges zijn trouwens van kyboe, zo rond de 300 euries kost het topmodel en was gewoon reclame .... zijn rolex is bescheiden....

Groetjes Cees Dintelcity.

Anoniem zei

Een levensgenieter pur sang? Daarom ligt hij dus de hele dag op zijn nest. Ja, dat is nu echt genieten van het leven! Heerlijk!

Anoniem zei

ik vindt eerder , naar zijn bedragen aan die fantastiche VIoranje (wat mede zijn dank betuigd ) rtl dit toch wel had mogen en vooral had kunnen schenken !!!

Anoniem zei

In bovenstaande wordt denk ik bedoeld:

Ik vind dat, gezien zijn bijdrage aan het fantastische VI Oranje,
RTL hem die overnachtingen had kunnen schenken.

Mijn reactie:
Denk je niet dat RTL hem hier vet voor betaald heeft?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link