06 december 2013


Uitzending Voetbal International (vr 06-12-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 6 december 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Emile Schelvis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


33 opmerkingen:

Anoniem zei

Thanks man, weer eens lekker vroeg :)

Anoniem zei

kankersnel weer, net zo chill

Anoniem zei

heel erg bedankt :D

Anoniem zei

Jammer dat die blije wannabe Emiel er bij was vandaag. Ik word daar moe van. Kieft ftw

Tim zei

@22:26; Hou toch eens een keer op met schelden en daarbij het gebruiken van vreselijke ziektes. Helemaal stoer is om het ook anoniem te doen... Wat wil je, aandacht ofzo? Nou, bijdeze dan.

Eigenlijk mag ik zoiets niet zeggen maar ik hoop dat iemand die met zulke dingen roept, er zelf een keer mee geconfronteerd word, dan piept ie al gauw anders.

Anoniem zei

Dank u zeer.

Anoniem zei

@Sigaarsnor :

Thanks weer voor de MP4.

Ik zie dat ze afkomstig zijn van de RTL XL Ipad site/link of hoe je het ook noemt.

Zijn daar ook andere RTL programma's op te downloaden? en zoja, zou je dan alsjeblieft de link willen geven.

Want de site RTL.ksya.net werkt helaas niet meer, waar de mp4 links stonden van RTL.

Dus een eventueel nieuw adres zou welkom zijn.

Hopelijk wil je me daar aan helpen, want er zijn nog wel een paar meer programma's van RTL die ik wil downloaden als MP4.

In ieder geval alvast bedankt

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

Een huisgenoot van mij heeft tering. Daar word pas veel mee gescholden. Er zijn ook talloze mensen die aanstoot nemen aan het woord godverdomme of de uitroep "Jezus!". De selectieve verontwaardiging over de krachtterm 'kanker' is echt belachelijk.

Doei

Nico Dijkshoorn zei

Kees Jansma die tegen de heren van VI zegt dat Louis last heeft van hun commentaar en er wakker van heeft gelegen.

Ga dan gewoon aan die tafel zitten man Louis, schreeuwende badmuts die je bent.

Djoetma zei

@Tim, ik snap wel wat je bedoelt, maar hier is echt geen beginnen aan. De gedragsnorm onder de VI-fans ligt gewoon niet zo hoog wat dit betreft en ver daarbuiten. Dat geldt ook voor de heren aan tafel, dus wat dat betreft hoef je ook weinig verbetering te verwachten.

Ik vind het zelf zo jammer dat we VI altijd in SD moeten kijken. Dit is serieus het enige programma dat ik niet in HD kijk, en eigenlijk ziet het er gewoon niet uit op een grotere televisie. Heeft er echt niemand een HDD recorder die de aflevering redelijk snel ter beschikking kan stellen? Misschien dat we kunnen doneren aan iemand om er een aan te schaffen? Wat mij betreft mag Veerboot/SigaarSnor dat zijn. Maar evt. wil ik het ook wel doen.

Op die manier bewijzen we ons ook als een degelijke community ipv een stel kansloze fans die alleen maar wat lopen op te rijen tegen alles wat met VI te maken heeft waarbij elke vorm van kritiek not-done is....

Anoniem zei

@djoetma? Aww alleen in SD en niet in HD? Maandag even langs de huisarts gaan?

van den Brink zei

zat mensen met kanker die zelf met kanker kankeren. kankervervelend voor sufhoofden als Tim, maar die kunnen lekker de kanker krijgen.

kanker op,
van den Brink

Anoniem zei

Bedankt weer. Gijp deed erg vreemd vandaag.

Oja bepaalde forumgebruiker: Ben 15 en mijn moeder is vorige maand overleden aan kanker. Heb echt geen woorden voor jou

Anoniem zei

Het schelden met kanker is erg maar nog erger zijn de mensen die elke week opnieuw anderen willen vertellen wat ze wel en niet mogen zeggen. Beetje moe van deze discussie laat elkaar toch met rust en heb t over hoe saai Emile Schelvis is

Anoniem zei

"Oja bepaalde forumgebruiker: Ben 15 en mijn moeder is vorige maand overleden aan kanker. Heb echt geen woorden voor jou"

geloof je het zelf

Anoniem zei

TOP...TOP...TOP...

Rob Amsterdam zei

Aan
'Anoniem zei kankersnel weer, net zo chill
06-12-13 22:26'

Erg zielig zeg, schaam je. Je zal nog veel moeten leren en ervaren in het leven kleuter.

Overigens de uitzending was leuk. Gijp gedroeg zich inderdaad anders, beetje opgefokt. Johan was scherp als vanouds en Emile was als vanouds oer saai.

Anoniem zei

Inderdaad zeer zielig,als je dat soort woorden nodig hebt om te kunnen communiceren.

Vind dat dat soort taalgebruik hier echt niet thuis hoort,en waarom worden die niet geblokt danwel verwijderd?

Verder wil ik er weinig woorden aan vuil maken en dat soort mensen zijn misschien,niet hun moeder verloren aan k.Maar lekker Anoniem dit soort dingen schrijven is echt heeel zielig.

Groetjes van een kijker van het eerste uur...

Anoniem zei

Wat voor medicijnen gebruikt van der Gijp tegenwoordig ? En Emile mag wel eens een lijntje coke snuiven voor de uitzending. Hij is zo saai !!! Meneer de Italie kenner.

Anoniem zei

dankjewel sigaarsnor!

Anoniem zei

Gijp acteert soms de doorgedraaide gek. Hij vond zichzelf ook weer schijtlollig en maar hard lachen.

Anoniem zei

bedankt sigaarsnor,
kga ondanks dat ik me erger aan gijp de laatste tijd, toch weer ff kijken, altijd nog beter dan andere pulp op de buis. maar gijp had weer n dolle bui dus?? echt niet te doen, die doorgefokte coke-hond de laatste tijd, kga het zien.....
en nogmaals bedankt sigaarsnor voor de link.

Anoniem zei

Je bent zelf nog een kleuter (m.a.w loskomen van wat je moeder zegt) als je meent dat kankeren inherent is aan onverschilligheid t.o.v. kankerpatienten. Schuif juist je eigen makkelijk beledigde zwakzinnigheid maar even de schuld in de schoenen.

Opgeheven vingertjes die hun sociaal wenselijke schaapachtigheid aanzien voor "wijsheid". Ik walg ervan. En denk je nou echt dat iemand anoniem reageert omdatie 'kanker' zegt? Ja, z'n vrienden zouden die vreselijke misdaad maar lezen heh...

Rob Amsterdam zei

@ 07-12-13 15:23
Ik merk dat er een teer snaartje geraakt is. Ik heb met je te doen. Dat je walgt is logisch want de gehele maatschappij kotst je uit met je rare gedachten kronkels, Denk daar maar eens over na,

Anoniem zei

wat een kankergezeik hier zeg

Anoniem zei

Aan de makers van deze blog,doen jullie hier niks tegen of vind het ook normaal taal gebruik???

Anoniem zei

Een welgemeende dankuwel van deze RAFC-supporter voor het wekelijks beschikbaar maken van VI wat we hier niet via de kabel kunnen bekijken.

Anoniem zei

Zielige mieten,ga eens een andere blog opzoeken...

Djoetma zei

@06-12-13 23:25: Als iedereen zulke normen had, zaten we nu waarschijnlijk nog steeds analoog op een beeldbuis te kijken.

Anoniem zei

Mooie uitzending was het...Toch.

Anoniem zei

Rob A. is een kankerlijer. End of story.

Anoniem zei

Nee, fout.
Rob A. is een kankerlijer die ze van de tweede ring moeten afgooien.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link