28 juni 2012


Uitzending VI Oranje van 27-06-2012 trekt 966.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje van woensdag 27 juni 2012 (hier terug te zien) heeft 966.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 27,5 procent). Daarmee eindigde het programma op de zevende plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4 (gisteren van 23:30 tot 00:30 uur). De best bekeken uitzending tot nu toe is die van donderdag 21 juni 2012 met 1.219.000 kijkers. Gemiddeld trekt VI Oranje 1.038.667 kijkers per keer.

Het programma Studio Sportzomer van de NOS, dat van 23:30 tot 00:30 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 973.000 belangstellenden (marktaandeel: 30,0 procent). Gemiddeld trekt dat programma 1.059.667 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


25 opmerkingen:

Anoniem zei

Voortaan de strafschoppen voorafgaand aan de wedstrijd. Dan is vooraf bekend wie de wedstrijd moet winnen en krijgen we wellicht voetbal dat wel om aan te gluren is.

Anoniem zei

Juist niet. Dan ga je krijgen dat de ploeg die vooraf al gewonnen heeft met strafschoppen aan het eind van de tweede helft en in de verlenging gewoon met elf man voor het eigen strafschopgebied gaat liggen. Dat is helemaal niet om aan te gluren.

Anoniem zei

Maar nu spelen beide ploegen tot het einde toe schijtvoetbal en gokken op de penalties.

Anoniem zei

Of de verlenningen verkorten of afschaffen en gelijk pingels.

Anoniem zei

Nog beter zou zijn beginnen met 10 tegen 10 (meer ruimte op het veld). Vervolgens in de verlenging iedere 5 minuten steeds 2 spelers van het veld halen. Zal er op een gegeven moment toch wel eens een keertje een doelpunt vallen... (ideetje Johan C.)

Anoniem zei

de kijkcijfers van NOS komt natuurlijk doordat Bert ontslagen is. Daarnaast stond het erbij als ondertiteling en heeft de commentator gezegd: "voor meer nieuws over Bert van Marwijk, kunt u dit zien in studiozomesport"..

Anoniem zei

bert is niet ontslagen he hij heeft ontslag genomen. de KNVB wilde hem niet ontslaan aangezien zijn contract dan moeten afkopen geloof ik aangezien hij tot 2016 gecontracteerd stond

Anoniem zei

Gezien het feit dat er bijna 4 miljoen mensen naar Spanje - Portugal keken, is het beschamend dat Van Gelder maar 973.000 kijkers had.

Anoniem zei

Mensen,
heeft 1 van jullie enig idee welk nummer Danny Vera gisteravond speelde aan het einde van de uitzending? Met dat filmpje van Bert van Marwijk..

Anoniem zei

Roy Orbison - In Dreams

Rob Amsterdam zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

We motten wel ff winnen van Jacky! Dan maar vrijdag en zaterdag flink winnen zonder games!!!

Unknown zei

Terecht dat Van Marwijk zelf is opgestapt, respecteer zijn keuze zeker.

Hierin staat wat er is fout gegaan;
link

Mijn mening in ieder geval.

Anoniem zei

Ik wil de zeer gewaardeerde Sigaarsnor bedanken
voor het besluit om voortaan alles wat niet met voetbal te maken heeft te verwijderen.

goed bezig.

Anoniem zei

Vreemd heb Derksen er niet over gehoord dat Van Marwijk moet afzien van zijn absurd hoge salaris omdat half Nederland de eindjes aan elkaar moet knopen en Bertje zonder goed werk te leveren er met veel poen van door gaat. Of gaat hij dat over zijn vriendje niet zeggen? Hypocriete lul die Derksen.

Anoniem zei

28-06-12 17:18
Beetje bij de les blijven he
Van Marwijk heeft gewoon zijn contract ingeleverd dus hij krijgt niks mee.

Anoniem zei

@ 17:33

Haha, jij denkt dat van Marwijk geen regeling heeft bedongen met de KNVB?

Anoniem zei

@28-06-12 17:33
Daarom was zijn zaakwaarnemer ook bij het gesprek zeker. Van Marwijk heeft gewoon een zak geld meegekregen.

Rob Amsterdam zei

Anoniem zei
@ 17:33
Dat heeft die zakkenvuller zeker meegekregen en dus die kritiek moet hij pakken. Alleen de KNVB was veel meer kwijt geweest als ze van Marwijk ontslagen hadden. De KNVB zijn de idioten geweest die van Marwijk voor een toernooi een contract verlenging aangeboden hebben. Hoe dom kun je zijn in een wereld waar alles van perceptie en resultaten af hangt.

Anoniem zei

Haha sjek heeft geluk dat ze wedstrijden hebben

VOETBAL EK PRT ESP HF 3.708.000

zapt er toch nog ff 2.735.000 weg.
Het is echt sneu voor sjekkie zonder wedstrijden hebben ze ongv 500.000 kijkers misschien nog wel minder.

Anoniem zei

Ik vind altijd apart als mensen het woord (zeker) gebruiken terwijl ze niet bij zijn.als je je contract inlevert krijg je niks mee.dat sommige hier (zeker) weten dat Bert een zakkenvuller is noem ik puur speculeren

Rob Amsterdam zei

@28-06-12 19:36
ZEKER heeft Bertje geld meegekregen. Je bent een volslagen idioot als je een doorlopend contract tot sint juttumes hebt en dan gratis wegloopt. Kruip eens onder je steen vandaan.

Anoniem zei

Rob Amsterdam zei

we agree to disagree

Anoniem zei

Wat is eigk de tssenstand tussen vioranje vs sportzomer?

SigaarSnor zei

@Anoniem 28-06-12 20:39: Na deze uitzending (27-06-2012) was het 13-11, na de uitzending van gisteren (28-06-2012) 13-12.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link