09 november 2011


Johan Derksen in reclame Nederlandse Energie Maatschappij (#1)

Vorige week al aangekondigd, vanaf vandaag op de buis en in krant- en tijdschriftadvertenties: Johan Derksen die reclame maakt voor de Nederlandse Energie Maatschappij. Oordeel hieronder zelf. In Voetbal International was Johan Derksen overigens eerlijk over de reden waarom hij er aan heeft meegewerkt: geld.


TV-commercial Nederlandse Energie Maatschappij met Johan Derksen


Printadvertentie Nederlandse Energie Maatschappij met Johan Derksen


48 opmerkingen:

Anoniem zei

Hilarisch :-).

Anoniem zei

Leuk!

Anoniem zei

whahaahhahahah

Anoniem zei

Tsja... behoorlijk tenenkrommend. Ik hoop voor hem dat ie er een hoop geld voor heeft gehad.

Anoniem zei

Tergend slecht. Pijnlijk om naar te kijken.
En dat voor een paar centen?
Blegh.
Johan is een vervelende act geworden.

Anoniem zei

Zoals hij zelf zei, het is een slechte acteur dus dat zie je direct en bij VI is het echt.

Geert zei

Enorm slecht geacteerd en ze zeggen wel eens: waar iemand niet achter staat, dat kan een persoon ook niet overbrengen. Dit lijkt me een sprekend voorbeeld..

Anoniem zei

Ik ga geen act opvoeren roept Johan altijd. Tenzij er een zak geld tegenover staat natuurlijk. Derksen is net zo hypocriet geworden als het voetbalwereldje waar hij deel van uit maakt.

Johan zei

tja.....jammer, slecht, een aanfluiting. geloofwaardigheid is nu weg. had hem wat hoger zitten. maar voor het slijk der aarde is plotseling alles mogelijk.

Anoniem zei

Jammer dat hij zich hiervoor laat lenen...

Anwar zei

Dramatisch. Johan takelt af.

Anoniem zei

Hmm moet wel paar miljoen hebben opgeleverd anders begin je hier toch niet aan

Anoniem zei

Ach, 5 ton is toch leuk voor die snor?

Anoniem zei

...Maar serieus kan ik deze man niet meer nemen. :-(

Anoniem zei

jammer

Anoniem zei

NEM.... de Jehovah's van de energiemarkt. Je moet het maar willen, Johan !

Sven zei

Ik zeg, Johan niet doen

Anoniem zei

tjsa...nou moeten we natuurlijk niet schijnheilig lopen doen, Als wij dat bedrag zouden krijgen voor een paar woordjes zouden we het ook doen natuurlijk. Aan de andere kant is het natuurlijk wel raar dat iemand die pretendeert niet mee te doen aan 'toneelstukjes' dit dan wel doet.

Anoniem zei

Jammer Johan...

Anoniem zei

Johan wat doe je ons aan man!

Anoniem zei

Als een spuuglelijke vrouw aan je vraagt of je seks wilt voor één uur en je krijgt er 5 ton voor doet iedereen dat hoor. Schijnheilig gedoe hier zeg

Anoniem zei

Krijgt ie 5 ton voor dit??

Bron?

Sjelsie zei

Wat een slecht kudt filmpje.Krijg er plaatsvervangende schaamte van.

Charlie zei

Wat 'n onzin dat hij zegt dat hij gewoon zichzelf speelt. Slap rolletje, slecht geacteerd. En dat voor de NEM. Wat een mislukte clown zeg. Maar inderdaad, met zo'n zak geld kan ik me wel voorstellen dat een beetje imago-schade niet erg is (en dan niet zeggen dat hij geen imago hebt, daarmee slaat hij weer de plank mis). Ik zeg poen!

Eric, Eindhoven zei

Tsja, iedereen is te koop, laten we niet schijnheilig doen..Toen Wilfred tussen neus en lippen aan Aad de Mos vond of hij het had gedaan zei ie "voor het geld dat Johan ervoor gekregen heeft wel".Kwam er ook uit alsof Johan het hem voor de uitzending verteld had.

Ik gok een ton netto...100.000 euro dus.

Nu zal deze reclame mss 4 of 5 maanden lopen? Is ook een gok.

Het filmpje vind ik eigenlijk wel meevallen, de foto eronder met de oranje toeter is wel ff "schrikken".

Offtopic: wanneer ik m;n yahoo account tegenwoordig sluit kom ik automatisch terecht op een showbiz nieuwssite waarin een vals stukje stond..ik kon het niet laten te reageren.
Dit is mijn reactie.'t Zegt genoeg over hoe ik het zie.

Maar desalniettemin snap ik de negatieve reacties ook....ik bedoel....Ik volg hem Johan sinds 1999 en vind/vond 'm geweldig maar ik vond het leuk dat hij juist dwars was...'t geld verdienen ligt er nu zo dik op he...

"Ik volg Johan Derksen op TV al jaaaaren (sinds Sport aan Tafel, RTL5 met Ruud ter Weijden en Hugo Camps).Wat betreft het stukje dat bij de video staat: Johan heeft nooit een uitspraak gedaan over schnabbelende voetballers.Toon mij een opname waarin ie dat deed...2e punt van de schrijver: "lijkt hij z'n geloofwaardigheid als gerespecteerde criticaster nu echt verloren te zijn" Dat lijkt me totaal niet aan de orde...Of was Rijk de Gooijer een slecht acteur omdat ie reclames maakte? Kom op zeg; iedere BN'er laat zich voor reclame lenen.Van John Williams Mona-toetjes tot Anouk met de ING...Lijkt me dat schrijver Jeroen gewoon geen fan van Derksen is... LOL."

Tsja..ik loop Johan al te verdedigen..geen goed teken ;)

Charlie zei

hebt moet natuurlijk 'heeft' zijn. En ik kan me er nog steeds over opwinden! ;-)

Anoniem zei

niet lullen zakken vullen

Anoniem zei

#Zure modus aan#
Jammere trend zie ik bij hem. Begon imho al vanaf Waar is de Mol, toen naar Spuiten en slikken, etc. Uiteraard was Johan al vaker bij meerdere programma's te zien, zoals KvdB, P&W, DWDD en eerder in Jensen. Al lijkt het nu wekelijks te worden.

Denk serieus dat de Televizierring meer met 'm doet, dan hij zelf beweerd.

Op zich vind ik het wel leuk dat hij blijkbaar menselijke trekjes vertoond, maar dan dit...
Beetje smakeloos, ook al heeft hij de r€d€n€n h€€ft hij z€lf g€g€v€n.

Ook begint de alimentatie-grap na een paar jaar te vervelen.

Johan is inderdaad, zoals hij zelf zegt, een slechte acteur.
Speltip 25: weet wanneer je moet stoppen.

#Zure modus uit#

Stiekem wel grappig…hehe. En zeker iemand die de tv wereld verrijkt.

Anoniem zei

Beetje jammer

FabianX zei

Je ziet dat hij het speelt. Toch (voor hem) knap geacteerd hoe hij doet alsof hij aan tafel zit en de gasten aankijkt. Had het toch niet verwacht van Johan. Wel meer dingen niet, zoals zijn tattoo en dat nepjuichen voor die reclame voor VI Oranje. Maar goed, ik ben fan van Johan om zijn mening over voetbal en om zijn persoonlijkheid, niet te vergeten zijn droge humor. Ik kan moeilijk negatief over hem oordelen.

Anoniem zei

Blijft jammer dat Derksen zich hier voor leent. Het zal vast heel veel geld hebben opgebracht, maar als hoofdredacteur en na het succes van VI op tv zou je toch denken dat je genoeg geld verdient om niet aan dit soort onzin mee te hoeven doen.

Anoniem zei

Ik had die man tot nu toe echt hoog zitten.
Hij had het ook nog wel eens over zijn symphatie voor sociaal/financieel zwakkeren, en zijn weerzin tegen graaiers.

Nu blijkt ie dus zelf ook gewoon een keiharde graaier, en ook nog eens voor een bedrijf dat zoals bekend veel ellende veroorzaakt bij diezelfde sociaal/financieel zwakkeren. (dat moet die altijd zo goed geinformeerde Derksen 100% bekend zijn)

Erg jammer, er blijven echt geen geloofwaardige mensen meer over op de buis.

Vuilnismaaaan!

Anoniem zei

Vond de reclame met Bassie en Adriaan beter.

Anoniem zei

Dit is echt bullshit

Anoniem zei

Moet hij lekker zelf weten. Die vervelende Jack van Gelder, Mart Smeets, Ronald Waterreus en consorten verdienen hun geld makkelijk bij de publieke omroep en dat doen ze van uw belastinggeld. Derksen steekt geld in zijn zak via een reclamespot en het commerciële circuit. Wat heeft u liever?

Anoniem zei

Hebben ze nou zijn ogen blauw(er) gemaakt? Om betrouwbaarder over te komen ofzo? Wat een troep die NEM. Derksen, shame on you!

Anoniem zei

Heel erg jammer dat Johan dit heeft gedaan! Ben een op en top VI fan maar je kan nog beter een 250x quiz doen dan dit. Jammer Johan:(

Anoniem zei

Ken niemand van T.V land die zo erg is veranderd als Johan de laatste 10 jaar. Vroeger was ie zo zakelijk en kon er nooit een lachje vanaf. Lijkt nu wel een totaal ander persoon kwa persoonlijkheid en karakter. Echt apart.

Johanfan

Erwin Mulder zei

Boeiend mensen!
Laat hem gewoon lekker zn ding doen. Het is één grote grap. Hij maakt hiermee de NEM meer belachelijk dan zichzelf vind ik. Johan speelt deze commercial met een knipoog, want hij koopt voor die 10 minuutjes zichzelf zijn minstens 500 dozen sigaren. Think about it ;)

Anoniem zei

Wel beschouwd slaagt Derksen in dat spotje er niet eens in zichzelf (na) te spelen.

Anoniem zei

Maar wat is de NEM toch ook dom eigenlijk.
Het was veel beter voor hen en leuker geweest als ze VI zouden sponsoren. Dat had Derksen of een ander tijdens, voor of na het programma aan product placement kunnen doen, d.m.v. bumpers bijvoorbeeld. En daarnaast hadden ze dan eventueel ook nog een dergelijk spotje in de echte VI-setting kunnen/mogen opnemen, als sponsor.
Ze hebben het niet slim aangepakt. Ze hebben nu de paupermanier gekozen.

Anoniem zei

http://www.hpdetijd.nl/2011-11-10/johan-derksen-is-eeen-jokkebrok-nem-berekening-klopt-van-geen-ka

Anoniem zei

Dit komt wel intens sullig en triest over. Maar geld vergoedt veel, zullen we maar zeggen :)

Anoniem zei

geniaal, als deze reclame na een tijdje van de buis is verdwenen, vergeet iedereen het net zo makkelijk.en dan hij lekker de eurocentjes naar binnen heeft geharkt zo voor zn pensioentje. we moeten niet zo janken dat je hem tijdens de reclame ziet, zap dan lekker effe naar een andere zender voor die 30 sec, lekker interessant allemaal

Anoniem zei

''Geen probleem voor geld doe ik alles'' Zij Johan op de vraag van Athony van Kamerling!

Eerlijk toch ik zeg Johan for Presdident!

Anoniem zei

lekker voor de poen gaan Johan groot gelijk.

Johan lacht nu zijn lul uit zijn broek en ik ook

Anoniem zei

Geloofwaardigheid als journalist?
Ik vraag mij af of Johan meent dat het succes van V.I. door hem is bereikt! Vandaar dat hij het podium van V.I naar mijn mening heeft misbruikt om zelf te cashen! Wat vindt de directie van RTL7 hier van? Ik geloof niet meer in zo'n graaier. Genee moet hem er maar eens op attent maken, dat het succes van V.I. niet aan hem, maar meer aan Genee en Renéé v.d. Gijp te danken is!!!!!!
Ik walg van die hangsnor geldwolf.

marieta zei

Ongelooflijk, maar waar God is altijd geweldig. Na een aantal versies van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening door een zeer vriendelijke dame. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haar via e-mail naar: marilinetricha@mail.ru het aanbieden van leningen € 3.000 tot € 3.000.000 aan iedereen kunnen terugbetalen met rente tegen een laag tarief van 2%, aarzel dan niet die boodschap. Dit is een perfecte werkelijkheid. Verspreid het woord aan vrienden en familie die in nood zijn.
betaling begint vijf maanden na ontvangst van uw krediet
God zegene u.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link